Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Benvolgut 2011: volem TDT
18 gen 2011
Estrenem el 2011 amb més energia que mai; amb l’objectiu TDT- 2011.
Seguim amb moltes ganes de seguir creant i esperem seguir okupats pels vostres missatges!! MMmmMh ens encanta! Okupa’ns, okupa’ns.. okupa’ns, tu també!

Intentarem seguir fent programacions periòdiques difonent i creant l’imaginari que volem. Per aquest any estrenem un especial “Programació de l’Aigua” – l’aigua és poder o era vida? – feta en col·laboració amb Friction Films. Ens encanten aquests intercanvis tant positius i esperem poder realitzar-ne molt més al llarg d’aquest any.

Si us plau, envia’ns vídeos i idees, blogueja, connecta i difon la paraula a través de les xarxes. Mail: info(nospam)latele.cat i passa’t per l’Infoespai a la Plaça del Sol nº19.
FAS.jpg
Benvingud@s a la nostra Programació de l’Aigua!

Aquí hi ha la primera programació sobre l’aigua de La Tele, feta en solidaritat amb les lluites per l’aigua d’arreu del món. Durant 2009-2010, OkupemlesOnes va donar suport al projecte Amanzi Ngawethu, una pel·lícula en col·laboració amb les lluites per l’aigua a Johannesburg. Ara volem obrir un espai per intercanviar informació i crear noves conexions. Cal informar de la situació actual de l’aigua aquí a Catalunya. Sabies que l’accionista majoritari de l’empresa d’Aigües de Barcelona, Agbar, ara és la multinacional Suez? Sabies que el nou govern de CiU vol privatitzar l’aigua de tota Catalunya i deixar-la a les mans d’Agbar?

——————————————

Especial Aigua

Qui és el propietari de l’aigua?
José Esteban Castro, Catedràic de Geografia, Ciència Política i Sociologia a la Universitat de Newcastle, Anglaterra, ens parla, entre d’altres, de quan vam començar a perdre els nostres drets…
+ info: www.frictionfilms.blip.tv

———-

Debat entre diferents sindicats
En el marc de la propera retallada del govern socialista, els col·lectius, sindicats, moviments associatius es tornen a mobilitzar per tal de deixar ben clar que si s’ha de retallar que es retallin els sous dels banquers, que es redueixi la despesa en armaments i infinitat de despeses totalment innecessàries. Que les pensions No Es Toquen!
Aquest debat enregistrat per La Tele d’okupemlesones és fruit de la proposta de Kaos en la Red de reunir els diferents sindicats del panorama català per veure quines són les posicions de cada un d’aquests. És dur i dens, 2h45minuts, que podeu veure en dues parts, però donat que no és massa usual veure un debat amb els sindicats minoritaris i els majoritaris, té el seu Què! Salut i difusió,
i revolta, és clar.

———————————————

Especial Aigua:
Enquesta sobre l’aigua
Arianna // Bar 21 // Esquina Carrer Carles i Carrer Guitert, La Barceloneta.
Fet per Frictions Films en col·laboració amb la Tele: http://frictionfilms.blip.tv/

———————————————

Un mercat on els diners no tenen sentit!
Reportatge sobre el Mercat d’Intercanvi de Gràcia
Aquest mercat ja fa anys que funciona de forma periòdica a la plaça de la Virreina, a la Vila de Gràcia.
És una mostra més de com podem desfer-nos de coses que ja no usem i adquirir-ne d’altres que potser necessitem a través de l’intercanvi i sense necessitar ni 1 euro!!!
Increible, no? Doncs és molt fàcil!
Queda amb 4 amics, agafeu unes taules, publiciteu-ho pel barri i que s’estenguin els mercats d’intercanvi….!! Més info: http://intercanvis.net/
——-

Manifestació de suport al CSA Can Vies – 29 de Gener 2011
TMB ha tornat a interposar una demanda contra Can Vies amb la intenció de desallotjar aquest espai okupat fa més de 13 anys.
El judici serà el 18 de febrer!
I el proper 29 de gener a les 17:30 a plaça de Sants s’ha convocat una manifestació en suport al CSA Can Vies.

+ info: http://canvies.barrisants.org/
————

Amanzi Ngawethu (L’aigua és nostra)

Una pel·lícula en col·laboració amb les lluites per l’aigua a Johannesburg, a partir d’aquí va sortir el projecte i investigació de l’aigua aquí a Barcelona.

Un dels molts llocs d’arreu del món on Suez ha deixat la seva empremta és Johannesburg, a Sud-àfrica. La lluita pels serveis bàsics a Johannesburg es va estendre a la lluita per l’aigua quan es van començar a instal·lar comptadors d’aigua de prepagament a les comunitats pobres. En aquell moment, l’empresa d’aigua de Johannesburg tenia un contracte de gestió amb Jowam, una empresa formada per diverses societats, totes finalment connectades a Suez. Després de les protestes, el contracte de Suez no es va renovar però es van mantenir els comptadors d’aigua de prepagament. A partir d’aquell moment començaven diverses accions de ressistència, acció directa i una muntanya russa de sis anys de lluites legals…

+ info: http://okupemlesones.org/aigua
www.frictionfilms.blip.tv

———————–

Un cas, més, de Colòmbia?. L’exhumació d’Irina
Que els paramilitars tenen màniga ampla a Colòmbia no és cap novetat. Aquest vídeo volem que serveixi per recordar morts tant absurdes i permeses com la de la jove Irina de 15 anys; violada i posteriorment assassinada. Per si això fos poc, 9 anys després de la seva mort la seva mare va ser obligada a treure les restes de la seva filla del territori de Riocha. Vídeo extret de International Peace Observatory.
” El 14 de agosto del 2010 en el cementerio de Riohacha, La Guajira, se exhumó el cadáver de Irina del Carmen Villero Díaz, una joven de 15 años quien fue asesinada por las AUC en mayo del 2001.
A raíz de la muerte de su hija, Blanca Díaz, madre de Irina, empezó a sufrir amenazas y hostigamientos, las cuales la forzaron a desplazarse desde La Guajira a Bogota.
Nueve años después, fue nuevamente presionada para que sacara los restos de Irina de Riohacha, viéndose obligada a realizar la exhumación del cadáver.
Ella decidió sacar los restos y enterrarlos en territorio de la comunidad Wayuu, de la cual Irina formaba parte.”
———-

SPOT Mani:
Aturem la retallada de les pensions.

Ja n’hi ha prou, les nostres vides no són un negoci.

+ info: http://pensionspubliques.wordpress.com
—————————————-

Comunicat d’ETA
Com que en general sentim les interpretacions dels mass media dels comunicats d’ETA, des d’OkupemlesOnes hem decidit posar íntegrament tot el comunicat d’ETA.
Aquest és el comunicat de la banda armada Euskadi ta Askatasuna fet públic a primers de gener del 2011.

(vídeo extret del youtbe…, d’acord, i què?)

———
[No-Res] Vida i mort d’un espai en 3 actes
La Colònia Castells és un dels pocs testimonis arquitectònics de la Barcelona industrial de principis del segle XX que queden en peu. Irònicament, aquell espai que havia servit per sotmetre millor al treballador fabril a unes condicions infrahumanes, és avui en dia un dels indrets de la ciutat amb una qualitat de vida més envejable: cases baixes amb jardí i carrerons sense trànsit on els nens poden jugar i la gent gran, prendre-hi el sol. Producció: emtromunster
+ info: http://no-res.cc/estat-del-projecte/
———
Marxa a la presó gallega de Teixeiro
Ja fa més d’una dècada que a Galícia es celebra aquesta marxa a favor dels drets dels presos. El passat 8 de gener es va realitzar la XI Marxa a la presó de Teixeiro. Com que l’anterior no va ser permesa; enguany van decidir no demanar permisos. Aquest vídeo fet per Unió Llibertària, relata la marxa fins a la presó i els “problemes” trobats durant el camí.

————

Videoclip del grup de hiphop Dremen

Perquè ens agrada acabar la programació amb música !

Videoclip del colectiu DREMEN realitzat per ; Aronak para BAJOCERO
http://www.jotaaronak.com , http://www.drementeam.com



Flashmob al banc de Santader Sevilla

Si a Catalunya fa un mes un discapacitat desnonat feia vaga de fam a fora el “Banco de Satan” de Barcelona, a Sevilla va ser aquest mateix banc el qui va veure aparéixer aquesta flashmob – teoricament promocionada per ràdios locals i http://flo6x8.com
(Edit)
Mira també:
http://www.frictionfilms.net/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat