Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Assemblea conjunta de Comissions Obreres i de la Unió General de Treballadors
15 gen 2011
La reforma de les pensions i la ILP contra la reforma laboral centraran l´Assemblea.
Dia 20 de gener a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat.

El dijous 20 de gener, la Farga de l'Hospitalet acollirà, a partir de les 11.00 del matí, una Assemblea convocada on s'informarà sobre les negociacions que s'estan duent a terme als despatxos de Madrid entre el Ministeri i els respectius dirigents confederals en relació a la destralada contra el sistema públic de pensions que els globus sonda diuen que practicarà el poder central. També es tractarà sobre la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que tots dos sindicats duen endavant contra la reforma laboral aprovada recentment que no soluciona l'atur i augmenta l'explotació laboral de la població treballadora.

A la Farga de l'Hospitalet (c/Barcelona, 2, L'Hospitalet de Llobregat) s'hi pot arribar en metro, línia 1, a les parades Rambla Just Oliveras o avinguda Carrilet, o en tren, amb Rodalies de la Generalitat, a la parada de l'Hospitalet.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Assemblea conjunta de Comissions Obreres i de la Unió General de Treballadors
15 gen 2011
la xusma d'ugt i ccoo a la farga? deuen estar fent el festival eròtic, no?
Re: Assemblea conjunta de Comissions Obreres i de la Unió General de Treballadors
15 gen 2011
a mi m'agraden els lliliputienses com tu, cquan els dono pel cul em mengen els mugrons perque més dalt no hi riven.
Re: Assemblea conjunta de Comissions Obreres i de la Unió General de Treballadors
15 gen 2011
Mira tio, sense faltar el respecte. Tota la santa vida els alternatius de Barna hem hagut d'aguantar els insults, desplantes, males formes, mirades de superioritat i etc dels senyors de CCOO (ni parlem ja de la UGT). Hem vist les mil i una, des de signar tot lo signable i acceptar molt més de qualsevol límit més enllà del que seria mínimament acceptable. Hem vist finalment a dirigents vostres, autèntics venedors de motos, passar al PSC, al PSOE, i a la UPyD. Sou al sindicalisme el que Ben Alí de Tunísia era a la democràcia.

Ara que es planteja la possibilitat vaga i discreta d'una vaga general -i ara que us heu adonat que els nans per l'esquerra es creixen com per exemple la vaga general convocada per CGT i etc- veniu aquí com si res hagués passat, un altre cop amb el vostre discurset del monopoli de l'esquerra sindical. A humiliar, vacilar i a insultar.

Podeu quedar-vos a casa vostra, continuar repartint el truño infumable del "lluita obrera" (no sé si el títol és un acudit o una herència) i deixar-nos a nosaltres amb els nostres mitjans sense haver de patir a sobre el vostre discurset fals i enganyós i els vostres insults de macarrilla amb ulleres de pasta. Jo m'estalvio els insults que us mereixeu per quan toqui, on toqui. Probablement el proper 27 de gener quan feu un cop més d'esquirols en tindrem ocasió d'intercanviar-los.
Re: Assemblea conjunta de Comissions Obreres i de la Unió General de Treballadors
16 gen 2011
no estaría de más "ir a hablar" con las bases de estos sindicatos en este acto
Re: Assemblea conjunta de Comissions Obreres i de la Unió General de Treballadors
16 gen 2011
A los submarinos torpedos, reformista, espías, polis infiltrados, corruptos, y otr@s, malas hierbas, en el Vaticano tenéis cabida, visca la clase obrera, visca la vaga.nota pobre trabajadores/as de NISSAN, a la proxima tos al carre, sin cobra paro, sin indenización por despidos, mientra que los dirigentes siguiran con una buena cuenta, no precisamente, de 1200€. la dignida por los suelos, ni un plato de lentejas. ugt, uso, y muy pronto los ccoo, traidores, vendidos al capital.
Sindicato Sindicat