Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Neix el "Crit de la terra"
15 gen 2011
Crit de la Terra neix com a projecte de contrainformació autogestionat de la província de girona amb la intenció que serveixi de mitjà per informar de totes aquelles notícies i opinions que no surten en els mitjans convencionals. També pretenem que sigui un canal de comunicació directa que pugui facilitar un tracte més proper dels diferents col·lectius alternatius de la provincia de girona. Ens agradaria que el diari tingués un contingut amb un plantejament llibertari. És a dir, no volem ser un canal de comunicació que faci propaganda de l'anarquia, sinó simplement de notícies quotidianes i anàlisi de la realitat des de un plantejament radical (no reformista ni institucional), intentant encabir, d'aquesta manera, tot allò que fem i que ens passa que és silenciat pels canals de comunicació convencionals. En conclusió no volem ser un mitjà que faci apologia de cap IDEOLOGIA.

Descarregatelo visitant el següent enllaç:
Mira també:
http://kankolmotxirona.blogspot.com/2011/01/httpsdocs.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Neix el "Crit de la terra"
15 gen 2011
No volen fer apologia de cap ideología. No obstant podrieu explicar que es un plantejament llibertari? suposo que dins d'aquesta llibertat d'expressió si algú vol fer una reflexió sobre l'anarquía no pot, ja que sería fer apología de ideologia.
Segons quins articles hi hagin publicats, el tó, estil i manera d'escriure també tenen implicitament ideologia, fer una noticia d'un succés social té ideología, fer una notica del copito de nieve té ideología.
La selecció de noticies amb segons quin criteri també es ideología. No ens podem ni debem amagar del que som, el que pensem i el que volem representar, el postmodernisme ha fet molt de mal i les coses en abstracte no ens porten a cap lloc. La realitat quotidiana a la que ens enfrontem es real i té ideologia, fins i tot quan vas al super a comprar llaunes de cervesa o ví barat (a baix cost per l'explotació capitalista, el capitalisme ha fet que les coses perden el seu valor real) per fer kalimotxo amb la cola o coca cola d'alguna multinacional.
Potser lo que intenteu es imitar als grans mitjans d'informació que alardejen de ser neutrals quan parlen en tercera persona als seus noticiaris, mentira tenen un bon programari de seducció. Bé no es un bon model a seguir. Pel que he vist no us sembleu gaire, així que per aquesta banda felicitats.
Lo personal es polític, en tant i quan elegeixes participar, llegir o comunicar desde el teu punt de vista, sentiments, sensibilitat i inquietut, voler amagar-se no es solució per a pareixer millor que els altres mitjans.
Si es vol millorar la qüalitat, serà en la qualitat de les reflexions i anàlisis, el temps i les plantes, dedicat al que considereu important, informació contrastable, bona redacció, fora la premsa rosa i el sensacionalisme, els testimonis i la pluralitat de col·lectius que puguin fer que aquesta publicació sigui heterogenea amb diferents idees i desde una perspectiva horitzontal.
Salut, a creixer, a fer-vos forts i a asenteu-vos en la contrainformació a Girona, no deixeu mai de ser crítics amb vosaltres mateixa ni amb els demés.
salut anims i perquè no¿? anarquía.
Re: Neix el "Crit de la terra"
17 gen 2011
ei bones, no ens amaguem de res, ho fem com a métode de defensa a possibles escrits filosòfics sobre l'anarquisme, l'anarcosindicalisme, el nacionalisme, etc. La nostra aposta és concretar de manera radical. Si algú vol llegir sobre anarquisme que llegegi bakunin. Merci per llegir-te el diari, per felicitar-nos i donar la teva opinió.
Sindicato Sindicat