Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
El Banco Santander roba a un discapacitado de Barcelona
12 gen 2011
Después de una huelga de hambre de 24 días, ha conseguido suspender la subasta de su vivienda.
El Banc Santander roba a un discapacitat de Barcelona amb la complicitat de les Autoritats.

José Luis Burgos, 48 anys, incapacitat en cadira de rodes, ha estat en vaga de la fam 24 dies per a denunciar el robatori del seu pis i l’estafa d’una assegurança contra el banc Santander. La vaga de fam, passada per alt pels mitjans de comunicació, ha aconseguit de moment parar el robatori del seu apartament. El Banc Santander, igual que demés bancs i Caixes, s’aprofiten dels més desvalguts : incapacitats, immigrants, aturats, i a tot tipus de ciutadans, enganyats amb hipoteques i estafats. Roben amb la impunitat que no els passarà res i amenacen incrementar els robatoris a qui osa denunciar-los. És el típic comportament de les màfies.
El Govern ha deixat regalats 12.000 milions d’euros, diners de tots nosaltres, per a salvar alguns bancs i caixes especuladors, àvids de guanyar diner fàcil sense produir res. Els banquers i financers son els mateixos que paguen les eleccions i dicten les polítiques econòmiques...
Ara el govern per a resoldre el problema escanya els treballadors, retalla els seus drets i salaris, i allarga les jubilacions. Enlloc d’intervenir en favor dels hipotecats, dels estafats, dels humils dona suport als banquers agilitzant els desnonaments, els embargaments.
La Banca, abans d’ordenar al govern allargar l’edat de jubilació, ha prejubilat 15.000 treballadors de banca, bastants anys abans que els pertoqui .
El Banc Santander, el banc de Satanàs, utilitza descaradament els politics, inclòs el Borbó (a qui li varen donar una carta, que s’ha filtrat als mitjans, exigint-li un cop de timó), i jutges com a serventes al servei dels seus robatoris.
Santander està robant a José Luis Burgos el seu apartament amb crueltat i sense miraments. El Banc Santander no vol fer efectiva una assegurança que ha pagat durant molts anys. Els jutges apliquen ràpidament les demandes dels banquers lladres i eternitzen les dels ciutadans robats.
El robatori del Santander no és un cas aïllat. El que si sorprèn.
El que sorprèn gratament és que un ciutadà s’enfronti tot sol als amos d’Espanya i es gasti "els pocs diners que tenia, per a demanar justícia i mostrar l'essència mafiosa del Santander".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Banco Santander roba a un discapacitado de Barcelona
12 gen 2011
video:José Luis davant del banco de Satán
http://blip.tv/file/4505762
Re: El Banco Santander roba a un discapacitado de Barcelona
12 gen 2011
Em sembla una miqueta greu que califique a Josep Lluís com discapacitat quand ha demostrat estar mes capacitat que molts de nosaltres. Ho ha demostrar amb dignitat, tan física, como mentalment.
Els unics discapacitats som nosaltres que no som capaços de fer res contra tant d'abus... Sabeu quand trigan els serveis socials en donar una acreditació per a utilitzar un menjador public?. Mes de un mes. Sabeu quand de temps pot pasar abans de que, una persona que no te per a menjar, vagi a demanar hora amb la asistenta social, al menys un mes més.
O sigui, que quand es porta ja un mes sensa menjar i es va a demanar la trajeta per al menjador social, encara et diuen que continuis sense menjar un mes més, mentres les institucions es gasten els diners en menjars per a actes oficials, inutils i ridiculs, la gens pasa gana o perd les cases.
Anims Josep Lluís, la teva lluita contre el banc de Satan, es tot un exemple per els "capcitats" per a res.
Re: El Banco Santander roba a un discapacitado de Barcelona
13 gen 2011
No ho cubto. El banc santander roba a tot cristu. Als Països Catalans, al estat espanyol i a la resta del món.
Sindicat