Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : pobles i cultures vs poder i estats
Amnistia General
08 gen 2011
Bilbao.-Nova acció de masses del Moviment basc d´alliberament per a reivindicar l'Amnistia General i la tornada dels pressoners en un ambient d'aturada de l'activitat armada per part dels grups clandestins, principalment l'ETA, però amb una Vaga General convocada en aquesta nacionalitat contra l'Estat espanyol per la seva política socioeconòmica per al vinent 27 de gener. La propaganda de guerra del poder mediàtic i la repressió contra els diversos fronts de lluita de l'esquerra patriota basca si fa no fa es mouen en els mateixos paràmetres tan habituals des de la prohibició de la Herri Batasuna fa ja uns bons anys.
El relator de l'agència de notícies EFE que és la agència oficial de l'estat diu el següent:


Madrid, 8 gen (EFE) .- La marxa en favor dels presos d'ETA, convocada per avui a Bilbao, se celebra en un dels pitjors moments per a la unitat del col.lectiu, amb més de cent reclusos que s'han desmarcat de la banda i veus que des de la presó han demanat a la direcció etarra que renunciï per sempre a la violència.

Fonts de la lluita antiterrorista consultades per EFE consideren que el lema de la manifestació, "Els presos i preses basques a Euskal Herria. Donem un pas endavant", reflecteix també a les clares l'ambient de debat que viu l'esquerra abertzale davant els creixents rumors sobre un imminent nou comunicat d'ETA.
Mira també:
http://euskalherria.indymedia.org/eu
http://www.ela-sindikatua.org/home-es/view?set_language=es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amnistia General
09 gen 2011
pres*s al carrer, amnistia i llibertat! GORA EUSKADI ASKATUTA! INDEPENDÈNCIA I REVOLUCIÓ!
Sindicato Sindicat