Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Gener, serà "remember" al CSO Kan Kolmo.
08 gen 2011
Recordarem la moguda punk dels anys 80 a Catalunya ia l'Estat Espanyol.
Dijous 13 de Gener:
18h. Obertura de la cafeteria i la distri Logofobia.
20h. Projecció de No acepto!!! (1ª part)

Dijous 20 de Gener:
18h. Obertura de la cafeteria i la distri Logofobia.
20h. Projecció de No acepto!!! (2ª part)

Divendres 28 de Gener:
18h. Obertura de la cafeteria i la distri Logofobia.
19h. Presentació del llibre "Que pagui Pujol!!".









NO ACEPTO!!


Primer Documental en DVD que cobreix el que va ser l'escena Punk-Hardcore a Espanya durant els anys 80, una època que va deixar un llegat artístic i discogràfic visceral i cru com poques vegades s'ha vist en la història de la música espanyola, uns anys i un estil musical que, tot i haver estat massius en el seu moment, amb el temps gairebé han quedat relegats a la clandestinitat en la crònica rock d'aquest país.


Anys durs i històries encara més dures que van tenir com a protagonistes a bandes tan carismàtiques com Cicatriu, RIP, Kortatu, Eskorbuto, la Polla Records, Decibels, Últim Ressort o TNT. Actors principals tots ells d'una tragèdia musical en clau de Punk rabiós i SALVATGE que va ser reflex d'un temps i una realitat avui oficialment no rellevant, però tan real i vibrant com demostren els testimonis musicals i personals reflectits en aquest documental.

"No Accepto!!! 1980-1990: 10 anys de Hardcore, Punk, Ira i Caos" és una pel.lícula-documental de 4 hores i mitja de durada que cobreix la major part de l'escena punk-hardcore a l'estat espanyol durant els anys 80: Barcelona, Madrid, Euskadi i Saragossa al costat d'un capítol inicial introductori i un altre de conclusions.

La pel lícula conté fragments d'actuacions en directe i / o entrevistes a components de bandes clàssiques com R.I.P., Kortatu, Cicatriz, Eskorbuto, G.R.B., Bap!!, Subterranean Kids, L'odi Social, Karkaxa, Ultimo Resorte, IV Reich, La Polla Records, Vulpess, Ruido de Rabia, H.H.H., MG15, Anti-Dogmatikss,La Resistencia, Vómito, Anti-Régimen, Parásitos, Monstruación, Decibelios, T.D.K., Espasmódicos, La Broma de Ssatán, Escorbuto Crónico, TNT, KGB, La Uvi i moltes més...


Que pagui Pujol!!





Què pagui pujol!” és un relat viscut i trepidant,
amb noms i cognoms, i d’alt contingut batallant.
Una crònica plena de referències musicals
i localitzada a espais mítics de la capital catalana,
molts d’ells desapareguts i esborrats de la memòria oficial, d’una ciutat en constant lluita
per mantenir encesa la flama de la resistència.
Un collage narratiu que combina la recerca històrica i autobiogràfica, amb un acurat esforç per retractar la Barcelona de la dècada dels 80
des d’una òptica punk, a partir de fotografies, cartells i octavetes, fanzines i retalls de premsa.
El protagonista del llibre és el propi autor:
un Joni D. adolescent i punk, que ens condueix
des de l’irreverent escena musical alternativa i les primeres okupacions, fins a les mobilitzacions autònomes en contra de l’OTAN i el servei militar.
La història de deu anys que comença amb les primeres emissions de les ràdios lliures, i acaba amb el naixement de diversos projectes autogestionaris vinculats als moviments socials barcelonins. Un treball militant i resistent que ens mostra el pes i la significació de les contracultures urbanes, tot qüestionant l’estratègia de l’amnèsia orquestrada durant la Transició.
Mira també:
http://kankolmotxirona.blogspot.com/p/gener-punk-80s.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gener, serà "remember" al CSO Kan Kolmo.
08 gen 2011
Programa especial sobre el llibre (Contrabanda FM):
http://majaras.contrabanda.org/2010/11/14/%C2%A1que-pagui-pujol-millet-i/
Re: Gener, serà "remember" al CSO Kan Kolmo.
08 gen 2011
Bona feina camarades!

aprofito el comment:

Algú sap alguna cosa de la runió que va organitzar Kaosenlared entre sindicats? Es va arribar a algun tipus d'acord? Si és així, ho podrieu publicar? Trobo que tindiria interès. Endavant amb la vaga general! O ho fem nosaltres o ningú ho farà! Cal visibilitzar-se davant la classe obrera, que s'ha d'unir massivament a les reivindicacions futures. Jo no veig problema en fer una altre vaga general, i dues i tres, no? A països com Grècia o França, porten ja 7 VAGUES GENERALS! I cada cop són més gent!
Sindicato Sindicat