Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011

El passat dia 3 de gener SÍ va haver-hi una assemblea als locals de la CGT de Via Laietana per tractar el que deia el POST QUE ABSURDAMENT VAU OCULTAR: la convocatòria d'una vaga general i de jornades de mobilitzacions. A la assemblea va assistir gent de CGT, IAC, CNT (no sé de quina de les dues, o si d'ambdues), Revolta Global, Ecologistes en Acció, una coordinadora de organitzacions de comarques i d'altres. Es va plantejar la convocatòria de vaga general al marge del que facin els sindicats majoritaris i per abans del 29 de gener (dia en què es voten les noves retallades). Tinc entès (jo no vaig estar-hi) que majoritàriament es va estar a favor de convocar vaga general pel 27 de gener (fent-la coincidir amb la vaga general a galicia i a euskadi) i mobilitzacions per al dia 22. Es va quedar per a una nova assemblea el dia 14, en la qual en teoria es concretaria tot això.


El POST QUE VAU OCULTAR SOTA LA ACUSACIÓ DE SUPLANTACIÓ, no només era autèntic, sinó que darrere d'ell hi havia diverses organitzacions i individus, (encara que per la data semblava més un circular entre organitzacions i no un comunicat públic, si bé a la web de la COS el tenen penjat), i el tema és prou important i urgent com perquè per la simple pataleta d'alguns sectaris l'haguessiu ocultat, SENSE SI MÉS NO OCUPAR-VOS A POSAR UN COMUNICAT QUE HO DESMENTEIXI O CORREGEIXI.

Si us plau. CONTRASTEU L'INFROMACIÓ ABANS D'OCULTAR UN POST SOBRE TEMES TAN PROPERS I ACTUALS.

Tots estem pendents de les convocatories!!

Salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011
Tots a la vaga!
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011
però
sembla que per aquí no hi hagi massa predispocisió cap a una altra vaga general. uff, pot ser massa esforç, massa compromis... massa por
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011
Des de la meva humil opinió penso què és una bojeria convocar una vaga general al marge de CCOO i UGT, penso què fer-ho és no veure la realitat que vivim. A Catalunya la representativitat sindical de CCOO i UGT és de casi un 90%, i si li sumem la USO augmenta a un 90 i pico per cent.(d'acord, la CNT no es presenta a les eleccions sindicals i per tant no és del tot vàlid, però la cosa no canvia gaire).

Una vaga general ha de tenir unes mínimes garanties d'èxit en quan a participació, sinó no serveix per a res, només per a deixar en evidència la poca força del sindicalisme combatiu (almenys al principat).

Això no vol dir no fer res, s'han de fer coses, però coses que puguem assumir. Jornades de lluita, talls de la via pública, ocupació d'edificis, liar-la al màxim, barricades on faci falta, però... vaga general? estratègicament és un error, un gran error.
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011
Pero s'aturarien els autobusos de tmb, el port, pot ser el metro, algunes fabriques on aquests sindicat son majoria o tenen forta presència, a més s'sels hi donaria cobertura legal a tots el vaguistes...
es per pensar-s'ho
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011
Exit o fracas???
que tenim a perdre.
Nomes un quants euros
Qui parla en nom de qui
07 gen 2011
El tal "CT" té entès que la reunió va anar així o aixà... i parla de sectaris suplantats.

Està molt bé publicar còpia de panflets o convocatòries d'altri, però també cal demostrar l'autenticitat d'un comunicat en nom d'un sindicat.

Si el comunicat és de la COS, doncs un enllaç al mateix document al web de la COS. Alemnys algú pot respondre d'on ha tret les demés signatures.
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011
Mireu això i després parleu:

http://4.bp.blogspot.com/_5IUExcNQWbs/TRybHCnTY3I/AAAAAAAAAA0/KP5pkYWveG

http://www.sindicatcos.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=:crida-a-organitzacions-socials-vaga-general&catid=41:comunicats&Itemid=75

http://www.alasbarricadas.org/forums/viewtopic.php?f=20&p=495898

https://docs.google.con/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=1qjNU-

2 coses:

* La CNT Catalunya que signa la crida a la reunió del dia 3 de gener no és la Regional de Catalunya-Balears de la CNT-AIT, sinó els "desfederats" de Joaquín Costa. Quedar clar?

* És curiós comprovar com a Indymedia s'esborren posts amb informació important que molta gent està esperant (amb la de tonteries que es pengen aquí i que a ningú se li acut de tocar), mentre això no passa en altres fòrums a la xarxa (per exemple, Alasbarricadas.org). Que cadascú tregui les conclusions que vulgui.
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
07 gen 2011
Hola a tothom.
Si, algunes organitzacions obreres i social de Catalunya estem organitza un VAGA GENERAL.
reconeix-ho que per moltes persones fer algú, sense el majoritaris sembla un suïcidi, però o posem totes les nostres forces a fer aquesta feina i desmotar que hi ha un altre sindicalisme, no acomodat o llavors si no fem res, tinguem clar que estarem morts per a la classe treballadora.
Així que mireu les WEB de les organitzacions, que estem darrere aquesta convocatòria i feu córrer la veu. que a catalunya es podrà fer VAGA GENERAL, despres del dia 14 de Gener.
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
08 gen 2011
crec que algú d'indymedia bcn hauria de dir perquè es va esborrar el post de la convocatoria del dia 3.
En tot cas, endevant amb les mobilitzacions i amb la vaga general!!!
Convocatòria de 'barcelonès'
08 gen 2011
Aquest article que convocava pel dia 3, fou publicat el dia 5, apartat el dia 6 per una queixa de CNT-AIT, i rehabilitat el dia 8 en haver-se aclarit l'autoria que estava en qüestió:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/411957/index.php
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
08 gen 2011
També es va publicar el dia 5 a Alasbarricadas.org i ningú no el va esborrar pas. Encara més tard (el dia 6 de gener) es va publicar al mateix web la carta que el SPCC de Catalunya de la CGT va enviar a tots els seus afiliats i afiliades el 27 de desembre, informant que hi hauria una nova reunió el 3 de gener i quines serien les organitzacions covocants. I a ningú se li va acudir esborrar-ho tampoc.

També a les últimes actes de reunions de l'Assemblea de Barcelona (que són públiques i estan a Internet!) es fa referència a la reunió entre sindicats prevista pel dia 3 als locals de Via Laietana de CGT. Per als que volguessin estar informats quedava clar que el post no era cap "gracieta", i a més venia signat per la COS, amb la qual cosa els companys d'Indymedia podien haver-ne comprovat la veracitat al web d'aquesta organització abans d'esborrar res.

Aquest dies s'anirà perfilant més el tema de la vaga i s'aniran sabent més coses: A CGT hi haurà una marató d'assemblees plenàries aquesta setmana per decidir sobre la qüestió, incloent-hi una confederal de Catalunya el dia 13, i una estatal el dia 14. A més, pel que he vist i m'han comentat, tant CNT-AIT (Medinaceli, per a que no hi hagi dubtes), com la IAC i els sindicats de la CUSC també tenen previstes assemblees per decidir-ho.

Hem de respectar els procediments interns i els tempos de tothom, però tenint en compte que hi ha molta gent pendent de la informació que va sortint sobre aquest tema, s'agrairia que els companys d'Indymedia i d'altres mitjans fossin més curosos. Amb tot el carinyo del món, d'acord?

És important saber, a més, que abans de la vaga hi haurà una manifestació unitària a Barcelona el dia 22. Podeu fer-vos una idea temptativa del calendari previst d'accions contra el "pensionazo" mirant l'acta de la reunió del 27 de desembre de l'Assemblea de Barcelona (punt 2): http://assemblea.byethost2.com/ca/actes-d-assemblees-generals/40-acta-de

Au, salut!
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
08 gen 2011
Algú sap alguna cosa de la runió que va organitzar Kaosenlared entre sindicats? Es va arribar a algun tipus d'acord? Si és així, ho podrieu publicar? Trobo que tindiria interès. Endavant amb la vaga general! O ho fem nosaltres o ningú ho farà! Cal visibilitzar-se davant la classe obrera, que s'ha d'unir massivament a les reivindicacions futures. Jo no veig problema en fer una altre vaga general, i dues i tres, no? A països com Grècia o França, porten ja 7 VAGUES GENERALS! I cada cop són més gent!
Aplicació de la moderacio
09 gen 2011
A Indymedia no tenim la responsabilitat d'anar a investigar si la còpia d'un escrit és incompleta, ni anar a buscar quin és el web oficial dels suposats signataris i a veure què hi ha publicat arreu.
Tampoc no tenim la responsabilitat ni l'acord de coincidir amb els criteris de moderació d'altres centres de publicació.

Al sistema de publicació d'Indymedia l'acció directa i l'autogestió té una importància capital, així que és responsabilitat de qui publica el fer-ho bé, incloent demostrar l'autoria autèntica d'un escrit.
CGT Joaquín Costa
09 gen 2011
Si els que es queixen són de CGT, no s'entén que en presentar-se els de "Joaquín Costa" a la reunió no els reconeguin com a propis afiliats.
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
09 gen 2011
D'acord. No vull entrar en polèmica amb els companys d'Indymedia. Entenc que ha estat un malentès més aviat absurd. Només fer una crida a tothom a intentar ser més curós. Tant a aquells que pengen informació com a aquells que moderen allò que es publica al web. I també a alguns "comentadors", que haurien de vigilar abans de posar en dubte la veracitat d'un escrit. Tanco el tema, perquè no crec que mereixi més comentaris. Salut.
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
09 gen 2011
Bon dia!

Aviam com t'ho explico "anarcosindicalista": a) el comunicat pujat a indymediabcn estava signat per la COS (i era autèntic, doncs hi es a la seva web); b) el comunicat era la copia d'un altre signat per Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya; Confederació Nacional del Treball (CNT) de Catalunya; Coordinadora Obrera Sindical (COS); Ecologistes en Acció de Catalunya i
Solidaritat Obrera, que fa setmanes que circula. c) el comunicat es va pujar dies desprès que tinguès lloc l'assemblea. d) segons indymedia bcn, desde CNT-AIT s'els-hi va demanar que retiressin el comunicat, aduïnt que era fals (això deu voler dir "suplantació") d) ningú que no sigui militant de la CNT (d'una o de l'altra) té perquè saber si algo signat "CNT" es correspon a una o a l'altra, a Medinaceli o a Joaquin Costa.
En tot cas no pot ser amb per les picabaralles entre vosaltres boicotejeu la feina d'altres.

Salut
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
09 gen 2011
home: si "ecologistas en acción" crida a la vaga... suposo que el país sencer es paralitzará, ¿no?
i si s'afegeixen els de la llibrería Joaquín Costa
la clase obrera no dubtarà en alçar-se...
Re: Sobre l'assemblea del dia 3 i les properes mobilitzacions.
10 gen 2011
Pot ser el país sencer no, nomès les persones treballadores o no, amb una mica de dignitat i que lluitan contre aquetes practicas capitalistes.
Pot ser a tu no t'interesa el que diguin ecologistes en acció, o la llibreria o la CNT de joaquin Costa, peró por ser a d'altres, amb una mica més de dignitat que tu i que encara no estem paralitzats, sí.
Es nota de quina part vens, llepaculs!.
Sindicat Terrassa