Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : antifeixisme : globalització neoliberal : xarxa i llibertat : pobles i cultures vs poder i estats
Forum Social Mundial 2011: Inscripcions prorrogades fins al 9 de gener
05 gen 2011
Les inscripcions d'organitzacions de l'edició centralitzada del Fòrum Social Mundial 2011 foren prorrogades fins al 9 de gener. L'esdeveniment tindrà lloc entre el 6 i l'11 de febrer a Dakar (Senegal) al campus de la Universitat Cheikh Anta Diop. Per als comunicadors el termini és el mateix, però les inscripcions individuals segueixen obertes. El programa general de l'esdeveniment està organitzat de la manera que segueix:

Dia 1 (2011.06.02): Marxa d'obertura
Dia 2 (2011.07.02): Dia d'Àfrica i de la Diàspora
Dia 3 (2011.02.08): Activitats auto-organitzades
Dia 4 (2011.02.09): Activitats auto-organitzades
Dia 5 (2011.10.02): Assemblees de Convergència
Dia 6 (2011.02.11): Assemblees de Convergència / Assemblea de les Assemblees



L'orientació de l'organització de l'FSM és que de la lectura dels 12 eixos temàtics, les organitzacions facin el registre de les seues activitats d'acord amb l'eix que els sembli més a prop dels seus objectius. Hi ha dues modalitats d'inscripció: individual i d'organitzacions. Aquesta última els permet participar d'altres maneres, com proposant Assemblees de Convergència, Activitats expandides o fins i tot demanar un lloc en l'esdeveniment. Igual que en altres edicions centralitzades, només les organitzacions poden registrar activitats. Si vostè està interessat a participar com a individu, si us plau ompli el formulari de registre de participants individuals.

A les organitzacions que tenen dificultats d'accés a Internet, o si tu coneixes organitzacions que volen enregistrar-se però tenen el mateix problema, els recomanem contactes a la Secretaria del Comitè Organitzador de Dakar:

+221 33 825 13 81
+221 77 436 88 01
+221 76 281 26 21

Més informacions sobre el registre, per favor contactar amb: enregistrement ARROBA wsf2011.org o secretariat ARROBA wsf2011.org

Per enregistrar-se

Hi ha dues modalitats d'inscripció: individual i d'organitzacions. Les organitzacions poden enviar un màxim de cinc delegats i presentar un màxim de tres activitats mitjançant el pagament de la quota d'inscripció. La data límit per als registres i fer el pagament és el 9 de gener. L'opció de pagament s'habilitaran en breu.



Fes clic aquí per accedir al sistema d'inscripció.


Les taxes clic aquí.



Pas a pas

Si tens alguna dificultat en completar els formularis o vols saber més detalls sobre el procés d'inscripció, fes clic aquí i mira el pas a pas.

Eixos

Si tens dubte sobre quin eix és el més proper als objectius de les activitats de la teua organització, fes clic aquí per tornar a llegir-los.


Activitats expandides

Les activitats de "Dakar Expandida" estaran passant del 4 al 13 de febrer de 2011. Vostè i / o la seua organització pot preparar a distància, una acció a la seva ciutat, barri, escola o el treball amb la intenció de participar de l'FSM 2011, encara que no estigui presencialment a Dakar. Per als interessats, per favor escriure a facilit.espaco.fsm.extendido ARROBA gmail.com amb les següents dades: lloc, data, hora, organització proponent, persona de contacte, tema i format de l'activitat. Més informació a: http://openfsm.net/projects/dakar-etendu/invit/ # ÉS


Intèrprets

S'està formant un equip de voluntaris locals de llengües africanes que serà format a Dakar També necessitarem intèrprets professionals i experimentats de fora del Senegal per a altres llengües. La llista final de llengües necessàries s'elaborarà a partir de les llistes d'oradors i de les peticions de les delegacions participants, entre elles estaran el francès, anglès, portuguès, espanyol i àrab.

A causa de les limitacions pressupostàries, només es seleccionaran voluntaris d'Àfrica i Europa. Els bitllets d'avió des d'Amèrica o Àsia són massa cars. De conformitat amb les normes de Babels, treballarem perquè hi hagi un equilibri d'intèrprets experimentats juntament amb intèrprets amb menys experiència en cabina. El procés de selecció també serà transparent i inclusiu. Volem documentar cada pas del procés de selecció i informar sobre el mateix a través del fòrum i de la llista de correu de Babels.

Disponibilitat: volem organitzar sessions de formació d'intèrprets comunitaris abans del Fòrum. Si pots venir abans per ajudar amb aquesta formació, amb els altres fòrums previs al FSM o amb tasques generals de logística, posa't en contacte amb nosaltres.

El Comitè Organitzador del Fòrum Social Mundial pagarà els bitllets d'avió i l'allotjament. Hi haurà un per diem de 15.000 CFA / dia (22 €) per cobrir el menjar i el transport a Dakar. L'allotjament probablement s'organitzarà en pisos compartits. S'enviarà més informació sobre logística més endavant. Si tens interès en participar, veu a la següent adreça URL: http://goo.gle/KV1me i omple el formulari. Ens posarem en contacte amb tu per confirmar el teu registre.

Envieu les vostres respostes a la crida per logistique ARROBA wsf2011.org


Voluntaris

El Comitè Organitzador del Fòrum Social Mundial 2011 fa una crida a tots/es que desitgen ser voluntaris/es en l'esdeveniment. A més del Senegal, es seleccionaran persones dels països veïns (Gàmbia, Guinea, Guinea Conakry, Mali, Mauritània), i també s'esperen grups procedents d'Europa, Amèrica, Àsia etc. Les parts interessades se'ls dirà preferencialment si tenen fluïdesa en Francès i/o anglès. Per a aquells/es que no resideixen a Dakar, el Comitè no podrà assegurar els costos d'allotjament i menjar.

Fes clic aquí per descarregar el formulari d'inscripció per voluntaris.


Allotjament

La Comissió de Logística del Comitè Organitzador ha preparat una llista d'hotels i altres tipus d'allotjament (apartaments, cases d'hostes i cases particulars).

Hotel: estan disponibles tarifes per a grups en alguns hotels, amb els que pots fer la teva reserva directament a través de la llista aquí. Per a aquells que prefereixen, un equip local podrà facilitar les reserves d'hotels i cases. Servei de facilitació d'allotjaments a Dakar - Facilitation dakarguestservices: http://www.dakarguestmultiservices.com/Reservation.html

Cases de família: la Comissió també està negociant tarifes per a grups i identificant famílies que desitgin rebre participants. Amb aquesta finalitat, es va fer un formulari per allotjament en cases de família destinat al registre d'aquestes famílies (Family Form for Homestay: http://fsm2011.org/en/accommodation-1. Per a més detalls: secretariat ARROBA wsf2011.org / logistique ARROBA wsf2011.org i telèfon + 221 / 33 825 13 81.

Llocs

Les organitzacions també poden fer sol.licituds d'estands d'exposició. Per fer-ho, fes clic a "lloc" al menú superior durant el registre i fes la teva demanda (en el sistema). Atentato a les taxes addicionals! Tipus de llocs: http://fsm2011.org/br/estandes


Assemblees de convergència

Les orientacions per al registre d'Assemblees de Convergència estaran disponibles en breu.


Inscripció de comunicadors

Vostè ha de descarregar un formulari, omplir-lo i enviar fins al 9 de gener a: medias ARROBA wsf2011.org o enregistrement ARROBA wsf2011.org secretariat ARROBA wsf2011.org. Llegiu més:

Per altres assumptes:

Secretaria: secretariat ARROBA wsf2011.org secretariatcomiteforumdakar ARROBA yahoo.fr
Dakar Expandida: dakaretendu2011 ARROBA wsf2011.org
Subscripcions: enregistrement ARROBA wsf2011.org
Logística: logisitque ARROBA wsf2011.org
Webmaster: webmaster ARROBA wsf2011.org

Per a totes altres dubtes, visita el lloc web oficial del Fòrum Social Mundial 2011: http://fsm2011.org/br

Contribueix a la difusió! Envia aquesta informació als teus llistes, publica'l en els llocs web dels teus organitzacions i en les xarxes socials de les quals ets membre.
Mira també:
http://fsm2011.org/br

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat