Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : especulació i okupació
Nova imatge de l´Ateneu Popular de Nou Barris
28 des 2010
La remodelació de l’Ateneu Popular començarà la primera fase al gener
Per Sara Arroyo , a Destacats, Trinitat Nova 21 de des de 2010

Imatge virtual del futur equipament

La remodelació de l’Ateneu Popular de Nou Barris arribarà com a regal de Reis. L’equipament patirà un canvi d’imatge total en dos dels tres edificis que el formen: canviarà elements d’eficiència energètica i ordenarà els espais actuals per millorar el servei. Tot plegat s’espera que comenci a partir del dia 6, partint com a destacada l’actuació que modificarà totalment la tan reconeguda façana de l’edifici, que passarà a ser d’u-glass.

El nou Ateneu tindrà un gran hall principal i diversos espais per a l’administració, tallers, vestuaris i un gimnàs. S’ampliarà la zona de bar-restaurant i es construirà una nova cuina. El teatre s’enllaçarà amb la torre escènica de serveis, fet que permetrà ampliar a 550 m2 tot l’espai.



LA HISTÒRIA, A LA FAÇANA

La façana de l’edifici es caracteritza per tenir gravat el testimoni de diversos grafiters. El canvi d’imatge, però, farà canviar aquesta part convertint-la en exposició del passat industrial de l’Ateneu i la seva recuperació com a equipament. Una de les activitats destacades de l’Ateneu són les classes de circ, on participen prop de 100 alumnes cada any. La setmana passada els Premis Circ han guardonat el treball de l’Ateneu per la millor iniciativa en la projecció del circ.

Durant el temps que durin les obres, s’habilitarà una carpa climatitzada per no s’aturarà l’activitat.


Font: Linia Nou Barris

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova imatge de l´Ateneu Popular de Nou Barris
28 des 2010
Què guai, mentrestant la vorera del davant es cau a trossos des de fa 10 anys, tenim un descampat ple de rates i si vols organitzar qualsevol activitat a l'ateneu et donen plaços de 12 mesos per acabar passant de tú!

Un altre equipament que ningú del barri es sent propi.
Re: Nova imatge de l´Ateneu Popular de Nou Barris
29 des 2010
el que diu es completament falaç

des de que fa dos anys van engegar una política de decreiexement d'activitats perque se'ls anava una mica de les mans i volien tornar a fer més coses de barri i més coses dins d'una línea i per tant estan de punt d'inflexió ara mateix.

pero clar criticar es tan facil com tenir un ordinador que el capitalisme t'ha facilitat al davant.

A mi també hi ha coses de l'ateneu que no m'agraden pero visto lo visto dins de Barcelona, vamos crec que ni ha per aplaudir-los
Sindicato Sindicat