Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : guerra
Volen tancar Indymedia!
27 des 2010
Arran dels successos que es van produir en la convocatòria de vaga general del 29-S, diferents mandataris han manifestat la seva intenció de tancar determinades pàgines web, a les quals fan responsables d'aquests successos, sense entrar a valorar la dolenta gestió de governants, banquers, empresaris o consells directius de multinacionals. Ni una sola crítica en contra de la malversació de fons públics i el frau i la corrupció generalitzada dintre de les diferents famílies polítiques, que han deixat als eraris públics dels països en la més absoluta fallida.
Com promulgar lleis que atemptin contra la llibertat d'expressió i informació, no seria massa "democràtic" (en aquesta ocasió l'excusa del terrorisme només encaixaria a cops de martell), s'han proposat aconseguir que determinades webs de publicació oberta, quedin completament desautoritzades i deslegitimades i per a això han iniciat una campanya d'informació brossa, a través de remors, falses notícies, enfrontaments, falses rivalitats, provocacions, etc..., amb les que pretenen aconseguir que les pàgines es tanquin soles.
És la mateixa estratègia que estan utilitzant amb les ràdios lliures, introduir un senyal de "soroll", que no permeti seguir les contrainformacions i el soroll desvirtuï tota informació o possible debat, convertint-se en una disputa permanent i en una confusió generalitzada.

Per això, cal estar alerta contra aquestes estratègies de manipulació, i no respondre a les provocacions, ni per a rebatre, ni per a preguntar o discutir.

S'agraïx que puguem recuperar aquesta eina que estem perdent per la nostre manca de compromis, poca intuïció i per l'excés de "testosterona" mal assimilada.

Moltes gràcies!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Volen tancar Indymedia!
28 des 2010
Realment preocupant. Per cert, quan accedeixo darrerament a l'IMC des d'un ordinador q no és el meu, com q no ho tinc a favorits, ho cerco amb el Google i, al resultat de la cerca, surt un senyal triangular de perill i la llegenda "DESCARGAS MUY PELIGROSAS!"... No sé si això forma part de l'estratègia de descrèdit (???)

Salut i Revolució!!
Alarmes de Google
28 des 2010
Jo ho he provat i no veig el què dius del Google.
Podries especificar sistema operatiu, navegador, pàgina exacta del Google que obres, i paraules que cerques?
Re: Volen tancar Indymedia!
28 des 2010
Ostres!, ho he tornat a provar, des de casa, cercant-ho pel Google per comptes de favorits, per "imc bcn" i per "indymedia barcelona"... i ja no apareix. Ho vaig mirar a casa d'un familiar dos dies seguits, amb S.O Mac X (com el meu) i amb Mozilla (jo uso més Safari q Mozilla i ho he provat ara amb els dos) (!!!???).

A veure si ho pot confirmar algú més. Si la cosa va durar més dies o no no ho sé, abans d'ahir i el dia anterior, segur. (El senyal de perill era com els de tràfic antics, fons groc i marc vermell).
Re: Volen tancar Indymedia!
29 des 2010
EP!! COMPANYS!!
Avui a les 10, al PC de la feina ho he tornat a cercar (amb Windows XP i navegador Mozilla, cercant-ho per "indymedia bcn" i els 2 primers resultats de la cerca (direcció de l'imc), tornen a advertir en vermell "descargas peligrosas" i signe de perill triangular.
Sindicato Sindicat