Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Una Federació de Comissions Obreres poposa Vaga General abans del 28 de gener
24 des 2010
CCOO-A ha advertit que si el Govern força el canvi de l'edat de jubilació als 67 anys, el sindicat proposarà la convocatòria de vaga general abans del 28 de gener de 2011, segons ha indicat a Europa Press el secretari general de CCOO-A, Francisco Carbonero, que ha apuntat que aquesta central, al costat de UGT-A està preparant noves protestes, que es duran a terme la primera setmana de gener.


1
2
3
4
5


* 0: 5 estrelles
* 0: 4 estrelles
* 0: 3 estrelles
* 0: 2 estrelles
* 0: 1 Estrella

0 Comentaris


En declaracions a Europa Press, Carbonero considera que "no pot ser forçós haver de jubilar-se als 67 anys 'i ha reiterat que" si s'opta per forçar la jubilació a aquesta edat, CCOO-A no adescartarà anar a la vaga general'.

El sindicalista sí que ha deixat clar que està en converses amb UGT-A per reprendre les mobilitzacions a inicis d'any que passarien per tancades i manifestacions, entre altres accions, que estan pendents de definir. Ha afegit en aquest sentit que en aquesta continuïtat de les protestes 'no descartem la vaga general si es força l'edat de jubilació'.

'Si passa això, hi haurà nova vaga general abans que acabi el primer trimestre de l'any 2011 i fins i tot abans del 28 de gener, data límit que planteja el Govern ", ha apuntat Carbonero com a postura de la seva Federació, una proposta que ha de traslladar-se al nivell confederal de la seva organització de classe i al conjunt del moviment obrer, ja que "primer de tot ha de prevaler la unitat d'acció '.

D'aquesta manera, preveu reiniciar les mobilitzacions després de les festes de Nadal i Reis i pretén anar intensificant, de manera que 'si el Govern aposta per forçar de forma obligatòria l'edat de jubilació als 67 anys, la proposta de CCOO-A serà convocar vaga general abans del 28 de gener'.

Segons el parer de Carbonero, "seria molt lamentable que després de la reforma laboral i la reforma de les pensions, amb les quals no es resol res, el Govern torni a fer un altre destrossa, el PSOE hauria de dir-li al seu president que ja n'hi ha prou '.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una Federació de Comissions Obreres poposa Vaga General abans del 28 de gener
24 des 2010
algú em pot aclarir el significat de la lletra "A", seguidament a les sigles de CCOO?
o sigui: CCOO-A
Re: Una Federació de Comissions Obreres poposa Vaga General abans del 28 de gener
25 des 2010
és la A d'Autonomia que les comissions obreres portaven en el seu imaginaria als anys 70, abans que els bultons comunistes del PCE i el PSUC intoxiquessin les bases d'aquests nuclis per reapropiar-se de la força que tenien.
...por ejemplo.
Re: Una Federació de Comissions Obreres poposa Vaga General abans del 28 de gener
25 des 2010
es la A d'andalucia

no estaria malament que s'hagués creat una corrent autónoma als sindicats majoritaris, pero no és així, son els sindicats de la federació andaluza
Re: Una Federació de Comissions Obreres poposa Vaga General abans del 28 de gener
25 des 2010
Molts treballador@s i desocupats no necessitem cap toc de xiulet, per a fer vaga o qualsevol tipus de protesta, hi ha altres *org que són més capaces de mobilitzar a la gent *i que no són corretges de transmissió de cap partit, contra la reformes laborals i socials, acció directa.


Cocos y ugetes estáis escribiendo la peor historia de vuestra existencia, viva la Anarquía
Re: Una Federació de Comissions Obreres poposa Vaga General abans del 28 de gener
26 des 2010
Quines són aquestes org. que són més capaces de mobilitzar a la gent que els dos sindicats majoritaris?
Sindicato Sindicat