Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
El divendres 17 de desembre, després de la celebració d’una Plenària Confederal, el Comitè Confederal de la CGT va decidir convocar una nova Vaga General contra les mesures antisocials que el govern acordat i té planejat engegar com són la Reforma Laboral, el Pla d’Ajustament i la Reforma de les Pensions.
arton4753-4a664.jpg
Per a la Confederació aquestes mesures són nefastes per a les treballadores i treballadors, persones parades, pensionistes i per al conjunt de la població que ens converteixen en els pagadors d’una crisi que ni és nostra ni l’hem provocat.

Així les coses, la CGT ha decidit convocar Vaga General abans de l’engegada de la Reforma del Sistema de Pensions prevista per al pròxim 28 de gener.

La CGT s’està dirigint per escrit a les organitzacions sindicals i socials de tot l’estat amb la finalitat de que aquesta convocatòria de Vaga General sigui compartida, convocada, secundada i assumida pel màxim nombre possible d’aquestes organitzacions.

Per a la CGT l’única sortida possible a la crisi és la sortida social de la mateixa i aquesta passa obligatòriament pel repartiment del treball i la riquesa.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

CCOO-A propone huelga general antes del 28 de enero contra la jubilación a 67 años y más protestas tras Reyes
http://noticias.terra.es/2010/local/1221/actualidad/ccoo-a-propone-huelg

Interesante información del 10 Congreso de la CNT. Respeto a la huegla, creo que no han manifestado nada aún -ya se sabe, el trabajo asambleario lleva más trabajo que decidir en cúpula jeje-.
http://cnt.es/
http://crcatalunya-balears.cnt.es/
http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/

Sindicat C.O.S. (Coordinadora Obrera Sindical)
http://llibertat.cat
http://www.sindicatcos.cat/

Intersindical CSC
http://www.intersindical-csc.org/

Intersindical Alternativa de Catalunya (I.A.C.)
http://www.iac.cat/

USTEC·STEs
http://www.sindicat.net/

COBAS
http://www.sindicatocobas.org/

SEPC
http://www.sepc.cat/

F.E.L.
http://www.fel-web.org/

(...)Endavant amb la vaga! combativa i de classe!
Mira també:
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article4753
http://www.cgtcatalunya.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
Visca la CGT! Visca l'anarcosindicalisme combatiu i revolucionari! Tot el poder a les assemblees!
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
Kaosenlared convoca als sindicats a un debat públic sobre la situació econòmica i laboral
L'acte serà obert a tota la ciutadania i la afiliació i tindrà lloc el proper dimarts 11 de Gener de 2011 a Barcelona


http://www.kaosenlared.net/noticia/barcelona-kaosenlared-convoca-als-sin
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
Només dir que la cgt no convoca cap dia, fa aquesta crida de que aprova una convocatoria de vaga, però espera a que ccoo i ugt convoquen per a sumar-se el mateix dia.
Només voldria aclarir això, ja que pareix que siga la cgt qui tire del carro, i aquest comunicat surt dies després de que ccoo anuncie que hi haurà una vaga general abans del 28. Dia que volen aprobar la reforma de les pensions.
Que pasarà si ccoo i ugt decideixen fer-se arrere i pacten amb el govern una reforma.
Farà la cgt la vaga en solitari, o amb altres forces minoritaries?

Vinga tots a la vaga, però l'oportunisme ens el deixem a casa.
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
Vaga de tots els sindicats combatius, si CCOO i UGT no convoquen vaga: CNT, CGT, CO.BAS,etc.
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
si volem que les bases de ccoo ugt y uso s'afegeixin, s'hauria d'anar a les seves actes i manifestacions, no per rebentar-les sino per "augmentar-les", s'ha d'estar-hi. piazza statutto no va sortir del no res...
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
si volem que les bases de ccoo ugt i uso s'afegeixin, s'hauria d'anar a les seves actes i manifestacions, no per rebentar-les sinó per "augmentar-les", per contaminar-les s'ha d'estar-hi. piazza statutto 1962 (1º gran rebel-lió moderna contra els sindicalisme venut) no va sortir del no res...
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
em sembla que vas una mica errat, no es va a reventar cap acte sino a desenmascarar el que son, sindicats del govern, que nomes mouen fixa quan realment es troben en contra l'espasa i la paret i perque la gent que encara sels creu no sels i revoti i sels i acabi el chollo, l'unica forma de lluita es la autorganitzacio sense intermediaris, siguin del tipus que siguin.

per una vaga general indefinida y salvatge sempre
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
INDEPENÈNCIA I SOCIALISME!
ací ningu llegueix
22 des 2010
pareix ser que ningú llegueix els comentaris anteriors. El del comentari que firma amb "d" ho deixa molt clar i l comunicat també.
La cgt no convoca cap dia!!!!!!!!!!!!!
Esta esperant a que tal i com han anunciat ccoo i ugt hi haurà una vaga anabs del 28 de gener. I llavors la cgt realment el que fa és sumarse. Encara que parega que convoquen ells. Sinó perquè no han ficat el dia? No crec que el dia ho decideixquen les bases.

Salut
Re: La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General
22 des 2010
Doncs bé si la CGT, units amb Solidaritat Obrera, la *CNT, col·lectius, Ateneus, la *COS, Associacions de Barris, Estudiants i moltes més *ogr. Són capaces de donar una resposta a Barcelona, de pronunciar una vaga, de cara a les contínues actituds *anti obreres i *anti-socials d'aquest mal cridat *PsoE. Sense espera el que diguin els reformistes, de *coco i *ugtes, almenys li donarem un esglai. Solament mancada unitat de criteris, assemblees, informació, propaganda, acció, la destinació d'una vaga és una arma que tenim els *trabajadorxs per a pareu el procés productiu d'aquest sistema capitalista, per la nostra dignitat. Per què no intenta'l, proposta.
Pues bien si la CGT, unidos con Solidaridad Obrera, la CNT, colectivos, ateneos, la COS, Asociaciones de Barrios, Estudiantes y muchas más ogr. Son capaces de dar una respuesta en Barcelona, de pronunciar una huelga, de cara a las continuas actitudes anti obreras y sociales de este mal llamado PsoE. Sin espera lo que digan los reformistas, de coco y ugtes, por lo menos le daremos un susto. Solo falta unidad de criterios, asambleas, información, propaganda, acción, el destino de una huelga es una arma que tenemos los trabajadorxs para parad el proceso productivo de este sistema capitalista, por nuestra dignidad. Por qué no inténtalo, propuesta.
Sindicat Terrassa