Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Govern central i català units contra R.PICA-BRONKA
21 des 2010
Prop de 4 mesos d´interferència a R.PICA-BRONKA per l´emissora feixista-catalanista de Sabadell AMB2 FM de l´empresa METROPOLITANA D´AUDIOVISUALS SL
CONTRA LA GENE.JPG
Després de prop de 4 mesos d´interferència continuada al 96.6 fm de Barcelona (punt d´emissió de R.PICA-BRONKA) per l´emissora feixista-catalanista de Sabadell Amb2 fm de l´empresa METROPOLITANA D´AUDIOVISUALS SL, ha quedat demostrada la cooperació del govern central i autonòmic en aquest abús de poder amb la pràctica del terrorisme d´estat al servei del capital.
Mira també:
http://www.radiopica.eu
http://www.radiobronka.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Govern central i català units contra R.PICA-BRONKA
21 des 2010
LA MARE QUE ELS VA PARIR
SI VOLEN GERRA LA TINDRÀN¡¡

Companys-es bon treball de resistencia
demaneu i seguiu informant del que podem fer

NO PODEM PERDRE ELS MITJANS LLIURES ARA¡¡ PER QUÈ VENEN MALS TEMPS
Re: Govern central i català units contra R.PICA-BRONKA
21 des 2010
A veure si us ho curreu més amb les faltes d'ortografia... que n'hi han de molt bèsties. I que consti que a mi me la sua, pero estratègicament parlant trobo que de cara a la gent (poble, massa, gent del carrer)fa perdre credibilitat el fet de fer tantes faltes. Ho dic també perquè les pintades que es fan a les manis de barna a vegades estan PLENES de faltes (i faltes molt bèsties...)... EN FI, crec que no costa res revisar el que has escrit avans de publicar-ho (o pensar una mica avans de fer pintades)
Sindicat Terrassa