Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió : mitjans i manipulació
Adopta a un nacionalista
19 des 2010
Els partits nacionalistes PNB, CIU i Coalició Canària s'han rendit davant els Governs d'Espanya i EEUU per a vendre la independència d'Internet al poder corporatiu del copyright.

Què pots fer? Adopta a un nacionalista. Si coneixes a un amic, familiar o veí votant de PNB, CIU o CC, adopta-li i ajuda-li a adonar-se del que està a punt de fer el seu partit.
partidos_nacionalistas_horizontal.jpg
Procés d'Adopció pas a pas

Explica-li que és Internet

Explica-li en què consisteix la Llei Sinde: bàsicament es tracta d'una llei que permet que una comissió formada per la indústria cultural (inclosa la SGAE), pot tancar una web sense un procés judicial, sense que la web pugui defensar-se; o sigui una censura directa controlada per un grup privat.

Explica-li que el seu partit ha pactat amb el PSOE i sota pressió dels EEUU (com apunten els cables filtrats per Wikileaks) s'han agenollat a donar suport la Llei d'Economia Sostenible que inclou la Llei Sinde.

Explica-li el vergonyós que és per al seu partit passar a la història com un partit nacionalista (basc, català, canari, espanyol) que va vendre la independència del ciberespai.

Demana-li que es posi en contacte immediatament amb el membre de partit més rellevant que conegui i li mostri la seva preocupació. L'assumpte és realment molt greu.

També pots passar-li els enllaços per a contactar amb els partits llistats aquí baix, en els quals s'inclou més informació sobre l'actuació concreta de cadascun respecte a la Llei Sinde.

Contacta directament amb els partits nacionalistes:

Emplenant aquest formulari podràs escriure-li un e-mail directament al PNB
http://sindegate.net/contactaconeajpnv/

Emplenant aquest formulari podràs escriure-li un e-mail directament a CIU
http://sindegate.net/contactaconciu/

Emplenant aquest formulari podràs escriure-li un e-mail directament a CC
http://sindegate.net/contactaconcc/


CAST
Los partidos nacionalistas PNV, CiU y Coalición Canaria se han rendido ante los Gobiernos de España y EEUU para vender la independencia de Internet al poder corporativo del copyright.

¿Qué puedes hacer? Adopta a un nacionalista. Si conoces a un amigo, familiar o vecino votante de PNV, CiU o CC, adóptale y ayúdale a darse cuenta de lo que está a punto de hacer su partido.

Proceso de Adopción paso a paso

Explícale qué es Internet
Explícale en qué consiste la Ley Sinde: básicamente se trata de una ley que permite que una comisión formada por la industria cultural (incluída la SGAE), puede cerrar una web sin un proceso judicial, sin que la web pueda defenderse; o sea una censura directa controlada por un grupo privado.
Explícale que su partido ha pactado con el PSOE y bajo presión de los EEUU (como apuntan los cables filtrados por Wikileaks) se han arrodillado a apoyar la Ley de Economía Sostenible que incluye la Ley Sinde.
Explícale lo bochornoso que es para su partido pasar a la historia como un partido nacionalista (vasco, catalán, canario) que vendió la independencia del ciberespacio.
Pídele que se ponga en contacto inmediatamente con el miembro de partido más relevante que conozca y le muestre su preocupación. El asunto es realmente muy grave.
También puedes pasarle los enlaces para contactar con los partidos listados aquí abajo, en los que se incluye más información sobre la actuación concreta de cada uno respecto a la Ley Sinde.
Contacta directamente con los partidos nacionalistas:

Rellenando este formulario podrás escribirle un e-mail directamente al PNV
http://sindegate.net/contactaconeajpnv/

Rellenando este formulario podrás escribirle un e-mail directamente a CiU
http://sindegate.net/contactaconciu/

Rellenando este formulario podrás escribirle un e-mail directamente a CC
http://sindegate.net/contactaconcc/
Mira també:
http://sindegate.net/adopta-a-un-nacionalista/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Adopta a un nacionalista
19 des 2010
Això això, adopta a un nacionalista. Firmat: un no-nacionalista bilingüe perquè a Catalunya hi ha 2 llengües, sabeu (ni una ni 300)?


Eso eso, adopta a un nacionalista. Firmado: un no-nacionalista bilingüe porque en CataluÑÑÑÑÑÑa hay 2 lenguas, sabeis (ni una ni 300)?
Re: Adopta a un nacionalista
19 des 2010
Carallot, l'article està tret d'una web i està en castellà i segurament s'ha traduït per a Catalunya. El complex "persecutori" t'està fent veure les coses al revés.
Re: Adopta a un nacionalista
19 des 2010
Pero el fet de no esborrar la versio espanyola parla per si sol.
L'ha penjat aqui un espanyolista que es fa pasar per Ciudadano del mon.
Re: Adopta a un nacionalista
19 des 2010
Tot el que no sigui nacionalista cacalà és nacionalista ecspanyol, per tant enemic del poble predestinat a la llibertat desde Guifré el Pelós.
Re: Adopta a un nacionalista
19 des 2010
O pot ser, algú que no tingui complexos, i que entén que aquesta pàgina no és exclusiva per a Catalunya.
Re: Adopta a un nacionalista
20 des 2010
A la merda CIU el PNV i CC...

PERÒ LA LLEI ÉS DEL PSOE! ÉS UNA LLEI ESPANYOLA, FETA PER UN PARTIT ESPANYOLISTA AMB EL SUPORT DE PARTITS REGIONALISTES NO INDEPENDENTISTES...

Em sembla una passada de tendenciositat aprofitar el suport d'uns partits regionalistes que es caracteritzen més per ser de centre dreta que per altra cosa per seguir enfortint el poder del nacionalisme dominant: l'espanyol.

Aquest tipus d'articles són el que està afavorint un racisme catalanofòbic sobre la base de mentides i més mentides... molt similar a la premsa previa a la guerra dels balcans.

Aquesta no és una lluita contra el nacionalisme espanyol, és una lluita contra el moviment xenofob que esteu creant, els integrants de la nacions minoritzades a base de geocidi ara seguim sent perseguits, alhora que assenyalats com a enemic interior i responsables de tots els mals. Que potser us penseu que arribats eld ia distingirane ntre catalans nacionalistes i ctalans no nacionalistes? Aniran a trapo per tots, com ja van fer un cop...
Re: Adopta a un nacionalista
20 des 2010
Sobre els pijos que estiuejen a Camprodon:

El Disop - Can Caratallada
http://www.youtube.com/watch?v=RQiFWt6So-U

Sobre la matança de Puerto Hurraco

http://es.wikipedia.org/wiki/Puerto_Hurraco

Veraneo en Puerto Hurraco - DFC2
http://www.youtube.com/watch?v=ZTpDh-HmwNs
Re: Adopta a un nacionalista
20 des 2010
BB estic dacord amb tu..
Re: Adopta a un nacionalista
20 des 2010
Si del tot et quedes sols en lo anecdotic estas fent un limitat anàlisi de la realitat que et portarà a prendre decisions incorrectes.

Si del fet que la ministra Sinde del PSOE tu n'extreus que com que la dreta regionalista li dona suport, la culpa és dels nacionalistes... estas demostrant indigència mental, incapacitat de fer un anàlisi i per lo tant n'extreuras unes conclusions així de patètiques on oblides que la iniciativa prové de la progressia espanyolista burgesa.
Re: Adopta a un nacionalista
20 des 2010
molt d'acord amb "molt de fatxilla suelto".
la llei SINDE és del PSOE, i CIU és un partit regionalista que no independentista com va dir en Mas.
I dir que tot és culpa dels nacionalistes (perifèrics)és ser un porc espanyolista xenòfob.
per cert a catlunya si que hi han 300 llengües (i benvingudes siguin) però només n'hi una que sigui d'aquí i que mereixi una atenció especial: la catalana.
Re: Adopta a un nacionalista
21 des 2010
Només hi ha una llengua que sigui d'aquí? I on va brotar, al costat del pi de les tres branques?

Les llengües són de les persones, no dels llocs.
Sindicato Sindicat