Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió : especulació i okupació
100 manifestants reunits per defendre la seva llibertat
19 des 2010
U
na primera mobilització espontània primer ja havia tingut curs diumenge passat. A continuació, una manifestació va reunir dimarts un cinquanta d´opositors a la Loppsi 2 (Llei d'Orientació i de Programació de la Seguretat Interior).

I ahir també encara una centena d'anònims de tots els horitzons inclosos els sense sostre, alguns militants anarquistes, sensibilitzats, s' ajuntaven a Plaça República de la comuna de Perpinyà Place de la Republique a Perpinyà (com en moltes altres ciutats França) per a reclamar la retirada del projecte de llei LOPPSI 2.


« liberticida » el que serà votat a l´Assemblea de Diputats dimarts 21 de desembre.

Una acció que es volia informativa i pacifista », acompanyada per alguns músics, joglars i menja-focs.

La LOPPSI 2 acaba amb la treva hivernal que impedeix el desnonament de l´habitatge durant els mesos de fred.

La futura llei també toca els habitatges nòmades. Si una tenda de campanya o una furgoneta són considerades insalubres per les autoritats administratives poden ser destruïdes immediatament.

« No suprimeixen la misèria demolint els habitatges »

Després del migdia, els protestans han entamat finalment una desfilada pel centre de la vila centre, enquadrada (i regularment enquadrada) per la policia fins al Castellet, passant per davant de la Prefectura i de nou cap a la plaça de la República on s'han dispersat cers les 18h 30.










L'Assemblea de Diputats ha completat la revisió article per article de la LOPPSI 2, amb segona lectura i text Loppsi endurit. Aquest és una llei de les més repressives de les últimes dècades. L'adopció de la llei general es durà a terme dimarts, 21 desembre per la tarda, llavors serà tornada a discutir al Senat a gener 2011.


Article 32. Procediment de deportació expedita dels habitants de cases fora de la norma, completant amb una multa de 3.750 euros.





LA MOBILITZACIÓ CONTINUA I S'ESTÉN


Associacions, organitzacions i sindicats van reunir-se la nit de dimecres, cridant a una manifestació dimarts, 21 desembre a les 17h, davant l'Assemblea de Diputats durant l'adopció general de la llei, i la convocatòria d'una jornada general de manifestacions al gener, abans de la lectura el Senat.


(...)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 100 manifestants reunits per defendre la seva llibertat
19 des 2010
El tio d'Olot era anarcosindicalista?

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/410698/index.php
Sindicat Terrassa