Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Accions a Lleida contra el Consumisme
19 des 2010
"Contra el consumisme, regals" acció a Lleida
És obvi, fa unes quantes setmanes que els aparadors ens ho criden, que les llums ens enlluernen pel carrer i que les nadales americanes de cassette ens ho recorden. Estem en plena campanya de Nadal. I, en un any com l’actual, encara resulta més hipòcrita del normal.

És per això que la CGT de Lleida us anima a participar a l’acció "Contra el consumisme, regals" que es farà a la plaça de l’IEI (Pça de la Catedral) el proper dia 21 de desembre a les 19h. Nosaltres posem els regals i entre totes hi posem la lluita.

Aquest any tant la classe treballadora com la resta de societat hem patit unes agressions als nostres drets com feia decennis que no n’hi havia. Més del 28% de la població està ja per sota del llindar de la pobresa. Ja hi ha més de 5 milions d’aturats a l’Estat espanyol. Però els mitjans de comunicació i totes les institucions donen un missatge que ens tranquilitza: no us preocupeu, preneu-vos un respir per anar al Carrefour i omplir la cistella de coses que no necessita ningú per a fer feliços als altres, que és l’única manera de fomentar el consum i mantenir encara una mica més l’economia d’excessos pels rics i misèries pels pobres.

No ens deixem enganyar, sortir de la crisi econòmica no és el nostre objectiu, perquè després d’aquesta en vindran moltes més. I la solució no passa per consumir avui i queixar-nos demà.

I només ens queda una cosa a desitjar als que encara creuen en aquest sistema, Bon consum i pròspera misèria!

Organitza: Acció Social CGT Lleida

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Accions a Lleida contra el Consumisme
19 des 2010
contra el comunisme?
Sindicat Terrassa