Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : educació i societat : sanitat : immigració
[Barri Raval] Signatures d'adhesió per la Justícia i el Respecte.
17 des 2010
El passat dijous 2 de desembre, un noi de 16 anys del Raval, va morir al carrer. Aquesta mort, a més a més de la tristesa que ha ocasionat als familiars, amics i a tots aquells qui l’han conegut, ha comportat la indignació d’un barri. Aquest escrit n’és el resultat!
Per favor, signa el manifest!
Manifest del Raval: Justicia i Respecte


Hola a tothom, és molt trist per a mi escriure'ls aquest misatje, els demano la seva adhesió a títol individual o com associació per a exigir responsabilitats a les autoritats que han comès una negligència que ha costat la vida d'un jove de 16 anys del nostre barri del Raval.

Personalment em va tocar conèixer-li i resulta increïble que una ambulància trigui 45 minuts a venir a atendre a un xaval que està sofrint un infart en la via pública.

Si l'ambulància hagués arribat a temps, aquest "pibe" hagués tingut un 90% de possibilitats de sobreviure. Els periòdics sensacionalistes menteixen per a convertir un fet vergonyant com aquest en una simple mort per sobredosi per a seguir amb el discurs que el nostre barri no és digne. Jo els dic que el nostre barri és digne, tant com tots els esforços d'uns "pibes" de 15, 16 anys tractant d'aconseguir ajuda per al seu amic, ajuda que els va ser negada.

La reflexió que fan molts de els joves amb els que treballo com educadora, és que aquí en el nostre barri, no li importem a ningú, que en Sarrià això no passa perquè en aquest barri no són moros... Jo els dic que lluitin per aconseguir aquesta "justícia" (entre cometes perquè la vida del seu amic no tornarà), que s'organitzin per a exigir a qui correspongui que això no ocorri mai més, que es depurin responsabilitats, que són ciutadans i que tenen dret a tenir drets siguin del color que siguin.

Els xavals han muntat una web per a explicar els fets i per a reunir adhesions. El cos del seu amic descansa ara al Marroc, però aquí, en el cor del Raval que li va veure créixer, segueix present la seva memòria per a reclamar justícia. Signa per favor.


Manifest:
https://sites.google.con/a/xer.cat/manifest-raval/home/manifest

Justicia i Respecte
https://sites.google.con/a/xer.cat/manifest-raval/home/justcia-catal

Pagina inici
https://sites.google.con/a/xer.cat/manifest-raval/home


Hola a todxs, es muy triste para mi escribirles este correo, les pido su adhesión a título individual o como asociación para exigir responsabilidades a las autoridades que han cometido una negligencia que ha costado la vida de un joven de 16 años de nuestro barrio del Raval.

Personalmente me tocó conocerle y resulta increíble que una ambulancia tarde 45 minutos en venir a atender a un xaval que está sufriendo un infarto en la vía pública.

Si la ambulancia hubiera llegado a tiempo, este pibe hubiera tenido un 90% de posibilidades de sobrevivir. Los periódicos sensacionalistas mienten para convertir un hecho vergonzante como este en una simple muerte por sobredosis para seguir con el discurso de que nuestro barrio no es digno. Yo les digo que nuestro barrio es digno, tanto como todos los esfuerzos de unos pibes de 15, 16 años tratando de conseguir ayuda para su amigo, ayuda que les fue negada.

La reflexión que hacen muchxs de lxs jóvenes con los que trabajo como educadora, es que aquí en nuestro barrio, no le importamos a nadie, que en sarrià esto no pasa porque en ese barrio no son moros... Yo les digo que luchen por conseguir esa "justicia" (entre comillas porque la vida de su amigo no volverá), que se organicen para exigir a quien corresponda que esto no ocurra nunca más, que se depuren responsabilidades, que son ciudadanxs y que tienen derecho a tener derechos sean del color que sean.

Lxs xavales han montado una web para explicar los hechos y para reunir adhesiones. El cuerpo de su amigo descansa ahora en Marruecos, pero aquí, en el corazón del Raval que le vió crecer sigue presente su memoria para reclamar justicia. Firma por favor.
Mira també:
https://sites.google.con/a/xer.cat/manifest-raval/home

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Barri Raval] Signatures d'adhesió per la Justícia i el Respecte.
17 des 2010
Precisament el que sobren son moros al Raval, aviam que triga a arribar una ambulancia al marroc.
Sindicato Sindicat