Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Dissabte 18, Conferència: Treballen per a l´eternitat, CNT Fraga
16 des 2010
Continuando con las Jornadas culturales “Otoño, Cultural y Libertario” 2010, para celebrar los cien años de la fundación de la CNT, comunicamos que este próximo sábado 18 de diciembre hemos programado el siguiente acto:
Continuando con las Jornadas culturales “Otoño, Cultural y Libertario” 2010, para celebrar los cien años de la fundación de la CNT, comunicamos que este próximo sábado 18 de diciembre hemos programado el siguiente acto:


DESEMBRE, dissabte 18

Conferència/ Col•loqui


TREBALLEN PER A L’ETERNITAT
Col•lectivitats de treball i ajuda mútua
durant la Guerra Civil a l’Aragó.

Ponent: ALEJANDRO R. DÍEZ TORRE, historiador i professor de la Universidad de Alcalá de Henares, especialista sobre la Guerra Civil i el període dels anys trenta. Autor de diversos treballs d’investigació i de molts altres llibres.
La seva activitat acadèmica l’exerceix com a Professor de Teoria i Història Política al Universidad de Alcalá de Henares (Madrid), també ha presidit quinze anys la secció de Ciències Històriques del Ateneo de Madrid.


Lloc: PALAU MONTCADA, a les 18 h.


DICIEMBRE, sábado 18

Conferencia/ Coloquio

TRABAJAN PARA LA ETERNIDAD
Colectividades de trabajo y ayuda mutua
durante la Guerra Civil en Aragón.

Ponente ALEJANDRO R. DÍEZ TORRE, historiador y especialista de la Guerra Civil y del período de los años treinta. Es autor de un buen número de libros y artículos de historia contemporánea.
Su actividad académica la ejerce como Profesor de Teoría e Historia Política en la Universidad de Alcalá de Henares (Madrid), también ha presidido quince años la Sección de Ciencias Históricas del Ateneo de Madrid.

Lugar: P. MONTCADA, a las 18 h.Organiza:

CNT Fraga

Centro de Estudios Libertarios "José Alberola"

CONFEDERACIÓN NACIONAL del TRABAJO
Adherida a la A.I.T.
Pº BARRÓN 6, 3º, APDO. C. 55, 22520 FRAGA –HUESCA- e-mail: fraga ARROBA cnt.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dissabte 18, Conferència: Treballen per a l´eternitat, CNT Fraga
17 des 2010
per sindicats com vosaltres alguns vam votar per tal que els petits sindicats puguin continuar treballant a gust dins la confederació.

Salut i canya!!
Sindicat Terrassa