Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Nova web contra la corrupció política
16 des 2010
La situació social i laboral cada dia es degrada més, a què esperem per reaccionar?, us passo aquesta proposta, posem-la en marxa entre tots i totes i difonem-la per tal de pressionar i aconseguir canvis en aquesta democràcia segrestada que tenim...

Podeu trobar més informació a facebook, us convido a unir-vos-hi.

Eva Saura
NO A LOS PRIVILEGIOS DE LOS POLÍTICOS. NO A LA CORRUPCIÓN POLÍTICA

Aquesta pàgina pretén comunicar i denunciar davant de tots els ciutadans els privilegis que mantenen els nostres polítics, només pel fet de ser-ho.

Com si no s’entén que el salari mínim d’un treballador/a sigui de 624 EUR/mes i el d’un diputat/da de 3.996 EUR/mes, arribant amb dietes i altres prebendes als 6.500 EUR/mes? O que siguin els únics “treballadors” (¿?) d’aquest país que estan exempts de tributar un terç del seu sou d’IRPF? Per què un ciutadà/na ha de cotitzar 35 anys per a percebre una jubilació mentre diputats/des en tenen prou amb set anys i als/les membres del govern, per a cobrar la pensió màxima només els hi cal jurar el càrrec?

Pretenem a més a més, posar de manifest la incapacitat de molts d’aquests polítics professionals que han arribat al seu lloc gràcies als nomenaments “a dit”, sense haver fet cap tipus de mèrit professional ni haver-se tan sols format per a desenvolupar el lloc que ocupen.

Volem aconseguir la reacció de la ciutadania davant la propera convocatòria d’eleccions municipals.

Que el poble parli! NO A LA CORRUPCIÓ!! NO AMB ELS MEUS DINERS!!

¿Qui som?
La majoria de nosaltres estem vinculades a moviments socials. Reconeixem i recolzem el treball d’alguns partits minoritaris que defensen una democràcia real, construida des de la societat civil i fonamentada en la defensa d’una política al servei de la societat i respectuosa amb l’entorn. No obstant, donada l’actual cojuntura i veient com normatives i la pròpia llei electoral impedeix a aquests partits lluitar en igualtat de condicions, optem per tractar de donar-li al sistema en el seu centre, esperant provocar prou pressió per aconseguir canvis.

I més en concret... ¿què proposem?
Per això proposem:

1- Demanar als partits que es presenten un compromís: Que de forma explícita renunciïn als privilegis que tenen i es comprometin a fer les modificacions oportunes a les lleis relacionades amb aquests privilegis i encaminades a que la democràcia sigui més real i justa amb els ciutadans i entre els partits polítics que concorren a les eleccions (grans i petits).

2- Exercir activament un “vot nul de reprovament”.

La proposta volem llençar-la a nivell estatal de cara a les eleccions municials de 2011.

Davant les eleccions, quina postura prendre? A qui votar? Em quedo a casa i que els donin als polítics i als partits?... Mostrem de forma activa el nostre rebuig a un sistema electoral i a una democràcia basats en normatives i lleis que amparen els privilegis dels partits polítics professionals i la corrupció. Si volem que no ens utilitzin, prenguem una postura activa de rebuig davant la situació. Cada ciutadana, cada ciutadà una idea creativa i activa de rebuig… proposeu la vostra!

A l’apartat fòrum de la pàgina de la campanya trobareu els detalls de la primera de les propostes que llencem, tot i que el debat continua obert i esperant les aportacions de tothom.

Gràcies per la vostra atenció. Salut!
Mira també:
http://www.facebook.con/pages/No-a-Los-Privilegios-De-Los-Politicos-No-a-La-Corrupcion-Politica/130065133717124

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova web contra la corrupció política
16 des 2010
Això porta propaganda comercial de l'empresa Facebook, i no és cap nova web.

"Que el poble parli"... a través de Facebook? I perquè no al telèfon de l'oient de TV3?
Sindicat Terrassa