Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Tiroteigs a Olot
16 des 2010
El motiu del crim pot haver estat un xec sense fons amb els cinc mesos de sou que li devien.
Segons el meu punt de vista, això només és el principi de moltes morts que vindran, promogudes pel desassossec i la desesperació, la follia de qui albira un esdevenir de misèria, la ràbia i la impotència de no poder decidir...
Fa un temps un home matà varia gent amb una escopeta, fa poques setmanes un home del Gornal es va penjar en un parc públic, vagabunds no passaran l'hivenr, lxs més pobres són lxs que més es droguen -amb droga dolenta-...
pq només mor la classe obrera? els rics no moren?

Només mor gent de
Pere Puig, detingut per haver matat quatre individus a trets d'escopeta ahir a Olot, va reconèixer els crims durant la inspecció ocular feta al bar la Cuina de l'Anna de la Canya (Garrotxa) i a l'entitat bancària CAM d'Olot. La comitiva judicial va visitar a la tarda els escenaris del crim amb el detingut. Puig, de cinquanta-set anys, va matar els dos constructors pels quals treballava i dos treballadors de la CAM perquè no va poder cobrar un xec sense fons amb els cinc mesos de sou que li devien. Demà passarà a disposició del jutjat d'instrucció número 2 d'Olot.

Tres dies de dol a Olot

Olot farà dol fins demà, amb les banderes a mig pal. L'ajuntament va cridar ahir els veïns a fer, avui a migdia, dos minuts de silenci a les portes de la casa de la vila per condemnar la mort a trets dels dos constructors i dels treballadors d'una oficina de la CAM d'Olot. La proposta es va aprovar en un ple extraordinari tingut ahir, amb l'assistència de tots els grups, tret de PxC.
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/noticia/3824833/20101216/lassassi-multiple-dolot-reconeix-crims.html

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Tiroteigs a Olot
16 des 2010
Mossin Nagant - Violencia Proletaria
http://www.youtube.com/watch?v=O9ngIYWoZRY
Re: Tiroteigs a Olot
16 des 2010
bueno, si que moren els rics, donat que aquest d'Olot en matà a 4 ell sol. suposo que ho deies pels altres casos k exposes, amb els quals estic plenament d'acord.
CLASSE OBRERA, MATARÀ LA BURGESIA!
Re: Tiroteigs a Olot
16 des 2010
un bon grup local
herbasius
http://www.myspace.com/herbasius/music
Re: Tiroteigs a Olot
16 des 2010
rabot, no digues tonteries fes-nos el favor, probablement les 4 persones que varen morir no eren rics, com tu dius, conec gent que treballa a bancs i no són precisament de la burgesia, pel que fa als constructors, probablement si l'home que han detingut no havia pogut cobrar-los es perquè ells també tenien problemes econòmics, el problema aqui resideix en el de sempre, tots seguim empenyant l'engranatge i ningú sembla que tinga la responsabilitat de tot el que passa, no hi ha una classe dominant i una dominada, o pot ser si que existeix però les franges que la separen son molt petites i estan borroses.
I si per supost que mentre no sapigam ajudar-nos entre nosaltres i mostrar el suport que tots necessitem, deixem d'estar aïllats uns d'altres seguirà havent aquest tipus d'incidents.
Re: Tiroteigs a Olot
16 des 2010
Ara els del racocacalà, xusma 33,etc no podran dir que es tractava d'un sudaca, un xarnego,etc perquè aquest era ben català. La brutalitat no entén d'origens, igual que l'explotació.

Com ha dit el rabat, ser treballador d'una oficina d'un banc no té res a veure amb ser un banquer, no digue'm burrades.
Re: Tiroteigs a Olot
16 des 2010
"probablement si l'home que han detingut no havia pogut cobrar-los es perquè ells també tenien problemes econòmics"

Pot ser, jo no ho sé, però també pot ser que no volguessin vendre's la segona o tercera residència, o el 4x4, o qualsevol altre luxe de constructors (els nous rics són els pitjors).
Re: Tiroteigs a Olot
17 des 2010
"no hi ha una classe dominant i una dominada"

tu ets una mica il.lús, amb perdó, o ets un optimista mal informat. Aquí hi ha una classe dominant i una explotada, al segle XIX i ara. i t'ho demostraré fàcilment. la classe obrera és tota la gent que es veu obligada a vendre la seva força de treball (autònoms inclosos i potser si, algun empledada de banca i petits empresaris com els constructors, sempre i quan no hagin fet negocis especulatius). d'altra banda, la classe burgesa és tota la gent que no ho ha de fer, o sigui que es poden permetre tenir assalariats a nom seu, robar-los la plusvàlua, etc.
Això és un ajusticiament, vulguis o no, o trobis més legítim o menys. Aquest home ara ja ho pagarà amb la seva vida, o amb força anys de presó. Completament d'acord amb que unx treballadora de banc no és una banquera ni molt menys, però tenen un bon sou, que quan es pre-jubilen als 50 i pocs, segueixen mantenint, en bona part + les finques que han comprat de segona residència a través de les ofertes bancàries. cert és que ella no mereixia morir, però crec recordar que va ser un error, donat que havia de morir un dels grossos. Els bancs maten a molta més gent, invertint en armes i en guerra; sense voler legitimar aquestes morts.
No tinc cap dubte que no són els primers ni els últims que moriran, a causa del capitalisme. A veure quan es comencen a matar brokers i penya per l'estil.
salut i respecte pels morts
Re: Tiroteigs a Olot
19 des 2010
Pot ser que aquest paio fos de la CNT? Vaig sentir algú que ho deia
Re: Tiroteigs a Olot
20 des 2010
ja li pegaria ja, ser de la CNT, la majoria dels seus militants tenen fantasies semblants...
Re: Tiroteigs a Olot
20 des 2010
Per descomptat, la teva fantasia és molt més complexa, no només et creus que ets de la CGT , sinó que a més pretens que els altres ens ho creguem. Tot un clàssic.
Sindicato Sindicat