Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[Tarragona] Marxa de Torxes en solidaritat amb les Preses Polítiques Catalanes
15 des 2010
Aquest dissabte 18 de desembre, a les 19h a la Plaça Verdaguer de Tarragona, Marxa de Torxes en solidaritat amb les Preses Polítiques Catalanes (Marina Bernadó i Dolors López) que malauradament un any més no poden estar entre nosaltres.

Ho organitza: Rescat - Col·lectiu de suport a les Preses Polítiques Catalanes
marxa torxes preses politiques 2010 tarragona.jpg
El vídeo de l'any passat:

http://www.youtube.com/watch?v=gz0EHqIJa4A

Comunicat de Rescat:

Per Nadal les Volem a Casa !

Antiavalots al Born, a l’estació de França, al Passeig, a Via Laietana, a Sant Jaume. . . . . Més de trenta furgonetes i centenars d’escuts, porres, piloteres. El passat onze de setembre, el centre de Barcelona era pres per les forces d’ocupació dels mossos d’esquadra preparats per una batalla desigual. Mentre la testosterona bullia dintre dels cascos, la militància es concentrava al Fossar de les Moreres i demanava explícitament la llibertat de les preses polítiques catalanes.

Una altre cop, les viles i els barris de les nostres ciutats s’ompliran de torxes recordant que no hi som tots, que falten les nostres companyes. Perquè tot i que aquest serà el primer any que en Diego i la Laura i en Zígor podran estar amb els seus durant aquestes dates, nosaltres insistim en que la lluita continua i continuarà fins a l’últim Rescat. Perquè si bé és cert que s’acaba un cicle, també ho és que comença un altre.

Comença una nova fase en la que l’estat ha encès el  focus de la coerció sobre RESCAT i ens apunta directament, i comença també un període de temps en el que les dues preses polítiques catalanes, Lola i Marina, romandran allunyades de Catalunya a presons franceses, hostatges d’un conflicte armat que l’estat espanyol no vol resoldre democràticament. Arriba la repressió contra la solidaritat.
Res de nou, res que no coneguem. Coneixem els seus mètodes i coneixem el perquè. I també sabem que els càstigs i els escarments exemplaritzants no serveixen contra la fermesa i la determinació.

Perquè volem que la Lola i la Marina i la resta de presos i preses polítiques tornin a casa, la flama de les torxes ens il·luminaran un any més el camí.

Perquè volem triar lliurement el nostre futur.
I perquè volem viure lliures en una Terra Lliure. Visca la Terra.

Rescat (Col·lectiu de Suport a les Preses Polítiques Catalanes)
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=gz0EHqIJa4A
http://rescat.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa