Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: sense clasificar
Segona Declaració Política de Marxistes per la Internacional
10 des 2010
Totes i tots a la Manifestació demà 17h Plaça Universitat
Segona Declaració Política de Marxistes per la Internacional
Segona Declaració política de
MARXISTES PER LA INTERNACIONAL
http://ed_creativitat.260mb.com - Edicions Creativitat lenagerminal ARROBA gmail.com

CAL DERROTAR LA POLÍTICA ANTIOBRERA DEL GOVERN MONÀRQUIC DE ZAPATERO-BLANCO-RUBALCABA !
Treballadors/es, joventut obrera i estudiant, aturats, precaris, pensionistes, treballadors/es immigrants : Zapatero i Rajoy menteixen, el PSOE i el PP MENTEIXEN!
Els controladors aeris es varen plantar en resposta al Decret-Llei del Consell de Ministres del 3 de desembre. Sí, contra la privatització d’AENA, en defensa dels 12.000 llocs de treball en perill, per a exigir la signatura de llur conveni col•lectiu!
Es tractava doncs d’un problema LABORAL!
La resposta del govern, decretant l’Estat d’Alarma i la Militarització dels controladors aeris significa que el conflicte «laboral» ha pres una dimensió POLÍTICA rellevant.
Aquest govern Monàrquic i burgès, sap que haurà de prendre noves mesures en la direcció de liquidar drets, conquestes, rebaixar els salaris, liquidar prestacions, desmantellar serveis públics...
Avui els controladors, demà qualsevol col•lectiu de treballadors, demà passat, TOTA LA CLASSE TREBALLADORA!
Estudiants, mireu Anglaterra !
Treballadors/es, què succeeix a Grècia, Irlanda, França, a tota Europa?
La contundent reacció del govern Zapatero-Blanco-Rubalcaba no és solament la “resposta del moment per a que els avions tornin a volar transportant turistes”:
ÉS LA RESPOSTA DE LA INTIMIDACIÓ!
L’ESTAT D’ALARMA!
LA MILITARITZACIÓ!
Zapatero-Blanco-Rubalcaba estan dient a tots els treballadors/es, a tota la joventut:
«Veieu? Això és el que us espera si no passeu pel tub de totes les mesures que el govern està disposat a imposar-vos! Militaritzarem a qui planti cara!»
Per això l’ESTAT d’ALARMA de 15 dies i... PRORROGABLE!
Saludem totes les iniciatives que ja s’han pres en el terreny de la resistència, en el terreny de la lluita, en el terreny de les diferents convocatòries a tot l’Estat, principalment a iniciativa de la CGT!
Però totes i tots sabem que amb això no n’hi ha prou!
Totes i tots sabem que només es pot guanyar si assolim la més gran unitat de la classe treballadora!
SENSE UNITAT NO HI HA PROU FORÇA!
Però mireu què és el que varem poder llegir ahir a la premsa:
«Després de reunir-se durant tot el dia, la coordinadora sindical estatal d'Aena, que engloba CCOO, UGT i USO, ha emès una nota en què fa una crida a la 'mobilització permanent dels treballadors de tots els aeroports de l'estat, torres, centres de control i serveis centrals', i afirma que, si el ministeri de foment no obre de manera 'immediata una taula de negociació per tractar les reivindicacions sindicals', pot ser que hi hagi aturades 'en els pròxims dies'».
És exactament el contrari del que caldria: enlloc de cridar a la vaga en solidaritat amb els controladors, exigint la retirada de la Militarització de que són objecte a pocs metres d’on ells treballen, amenacen amb “aturades els pròxims dies” si no hi ha “taula de negociació de les reivindicacions sindicals”!
PROU PRESES DE PÈL!
Als afiliats a la UGT, a CCOO i a la USO cal que els hi diguem ben fort:
«Companys, aquest no és pas el camí correcte!
Si els vostres dirigents s’eleven a la categoria de principal obstacle a la realització de la necessària unitat de la classe treballadora, ja va sent hora que des la base, s’alci un potent clam: JA N’HI HA PROU DE DIVISIÓ! Com és possible que mentre un col•lectiu de treballadors/es treballa sota el pes de la MILITARITZACIÓ, organitzacions grans que diuen parlar en nom dels treballadors, MIRIN A L’ALTRA BANDA?»
AIXÒ HAURÀ D’ACABAR!
Assemblees, piquets informatius!
Ni un pas enrere fins assolir:
1. Retirada immediata de l’Estat d’Alarma!
2. Retirada immediata de la Militarització!
Heus ací el veritable primer pas contra la Reforma Laboral, contra el desmantellament de drets i conquestes, contra la Reforma de les Pensions!
¡A LA VAGA GENERAL!
L’haurien de convocar les Centrals Sindicals!
Però si no ho fan, caldrà imposar-la:
¡A LA VAGA GENERAL!

Cal preparar-la totes unides, tots units!

Barcelona 11 de desembre del 2010
Marxistes per la Internacional
lenagerminal ARROBA gmail.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat