Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
treballador*s de CAEMIL es concentraran contra les retallades
07 des 2010
La concentració tindrà lloc dijous, dia 9, de 15 a 17 hores
Ara farà un any, el consell de govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar el traspàs dels serveis dels Centres Assistencials Emili Mira y López (CAEMIL), de Santa Coloma de Gramanet. El Servei Català de Salut, la Diputació i el consorci Parc de Salut Mar van signar un acord que establia la cooperació en el desenvolupament de l'activitat sanitària assistencial dels CAEMIL.

Pel que fa a les condicions laborals dels 255 treballadors de la funció pública que hi desenvolupen la seva tasca, es va acordar que l'any 2010 es mantindria per a la negociació de quines serien les condicions d'aquests treballadors dins del nou ens. Però, després de tot aquest temps i a punt d'acabar el termini disposat, la proposta de la patronal és la mateixa: rebaixar les condicions laborals d'aquests treballadors, anul·lant algunes de les millores adquirides en l'anterior conveni, com tot el tema d'excedències, promoció interna, carrera assistencial, reclassificació del personal o plans de pensió.

Per aquesta raó, els treballadors i les treballadores dels centres Assistencials Emili Mira y López (CAEMIL) de Santa Coloma de Gramanet es concentraran el proper dijous, 9 de desembre, davant de les dependències del centre per denunciar aquesta situació i reclamar a la nova patronal el manteniment de les seves condicions laborals. Ho faran de 15 a 17h, coincidint amb la celebració de la nova reunió de negociació on la representació dels treballadors portarà la seva proposta.


Concentració treballadors Centres Assistencials Emili Mira y López (CAEMIL)

DIA: dijous, 9 de desembre de 2010.

HORA: de 15 a 17 hores.

LLOC: davant recinte CAEMIL. Prat de la Riba, 171.
Santa Coloma de Gramanet
(el Barcelonès)

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa