Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Davant l'Estat d'Alarma
07 des 2010
* Concentració davant la delegació de govern de Palma el dia 7 de desembre, a les 12h.

Notícia treta del web d´ENDAVANT-OSAN: http://www.endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=962&It
estatalarmaCONDEMNAM L’ESTAT D’ALARMA DECRETAT PEL CONSELL DE GOVERN

Condemnam de forma absoluta l’estat d’alarma decretat pel Govern, que suposa la suspensió, a nivells pràctics, dels drets constitucionals en motiu d’un conflicte laboral.

Aquest és un antecedent molt greu, ja que a partir d’ara ens podriem enfrontar a la suspensió del dret de vaga, a qualsevol sector on les i els treballadors tenim capacitat i força per defensar els drets col·lectius.

Denunciam l’Estat en l’aplicació del codi militar als i les controladores, així com el decret de militarització de l’Espai Aeri espanyol.

L’Estat no pot continuar actuant a partir de decrets-llei passant per damunt del dret a la negociació col·lectiva i als drets laborals i socials.

El problema de fons és que l’Estat ha decretat vendre AENA per fer caixa i poder seguir pagant el deute públic, com a conseqüència d’haver donat mils de milions d’euros a la banca. AENA és una empresa pública, molt rentable i p6roductiva, que es vol entregar als grans amics empresaris de l’Estat.

L’Estat assumeix com a propis els dictàmens dels mercats i l’europa neoliberal fent de la privatització un objectiu d’aquesta gran maniobra financera, que ataca els drets de les persones i continua alimentant el desequilibri d’accés als recursos. Dins aquest context no podem obviar els 5 milions d’aturats i aturades, el gran risc d’exclusió social de més del 30 per cent de la població, la imminent reforma de les pensions i una reforma laboral que redueix encara més els nostres drets.

La revolta social dels i les treballadores és l’única resposta davant la violència de l’Estat i dels empresaris. La vaga és legítima i no hem de seguir domesticats complint les seves regles, quan són ells mateixos qui les incompleixen.

És per aquests motius que hem de continuar plantant cara a la situació, per això convocam a la ciutadania a la propera concentració davant la delegació de govern que serà el dia 7 de desembre, a les 12h.

CNT-AIT, CGT, ENDAVANT (OSAN), MAULETS, FRONT UNIT D'IMMIGRANTS

Dilluns 6 de desembre de 2010
Mira també:
http://www.endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=962&Itemid=1

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa