Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Acció a St Jaume contra la indústria de la pell
05 des 2010
Un centenar de persones es despullen a Barcelona contra la indústria de la pell (Plaça Sant Jaume)//
Per protestar contra la indústria pelletera i conscienciar els ciutadans sobre el nombre d'animals que són necessaris per confeccionar un sol abric de pell. S´han despullat per representar l'alt nombre de guineus, visons, llúdries, linxs, castors i, fins i tot, xinxilles que són criats amb l'únic fi d'acabar convertits en abrics de pell//

El grup AnimaNaturalis ha convocat aquesta acció a la plaça Sant Jaume, on, una vegada despullats, s'han tirat per damunt litres de pintura vermella símbol de la sang vessada pels éssers animals. A Barcelona se segueixen veient pells als carrers i segons una activista als mitjans: "les persones sensibles al sofriment animal veiem en les peces de pell un acte de crueltat i dolor, no un article de luxe". //

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció a St Jaume contra la indústria de la pell
05 des 2010
Tant exhibicionisme gratuït i festiu ja cansa, tota la calanya d'Anima Naturalis (que no és més que un wannabe PETA) doneu bastant de fàstic.. Per quan un concurs del vegetarià més sexi de l'any?

Veganisme separat d'anarquisme és totalment inútil, gràcies a vosaltres acabarem dinant hamburgueses de tofu a un McDonald's.
Re: Acció a St Jaume contra la indústria de la pell
06 des 2010
Doncs jo voto per a que totes les hamburgueses del macdonals siguin de tofu o seitàn (o de llenties o de cigrons (falafel),...).
Aquestes manifestacions de gent despullada són en realitat organitzades per caníbals capitalistes de forma que si ens preocupem de pobres animals no ens preocuparem del canibalisme capitalista (de la mateixa barcelona, assota de la plaça sant jaume, precisament, la sinagoga és al costat de la plaça sant jaume).
No es torturen a animals vegetarians (vaques o ovelles o conills) per a obtenir la seva pell però sí es tortura a animals carnívors (marta, visó, mustèl·lids, foques mortes a cops de pal...) per a obtenir la seva pell o per a experiments dermatològics. Per a mí, com a vegà ja poden torturar a tots els carnívors que vulguin. L'important és lliurar-se de culpa evitant menjar carn (d'animals o inclús de vegetals i d'humans) i no fer servir roba ni calçat de pell.
Salut per a tots i totes aquell(e)s que no mengen carn ni fan servir pell d'animals (ni d'humans).
Re: Acció a St Jaume contra la indústria de la pell
06 des 2010
Vestir con pieles es lo suyo, duran toda una vida y así no tienen que estar los chinitos explotados desde los 3 años produciendo ropa de mala calidad que nos dura una temporada.

Muy mal por lo psicopatas estos que se manifiestan priorizando a los animales por encima de las personas.
Sindicato Sindicat