Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Alguns controladors van ser obligats a tornar al treball a punta de pistola
04 des 2010
Notícia treta de Kaosenlared: http://www.kaosenlared.net/noticia/algunos-controladores-fueron-obligado
Està en castellà perquè ara mateix no tinc temps de traduir-la.
Los controladores han denunciado que la Guardia Civil “ha obligado a trabajar a punta de pistola” a algunos compañeros suyos bajo “la amenaza de llevarlos al calabozo”.
LibreRed.net | Hoy a las 20:49 | 88 lecturas
www.kaosenlared.net/noticia/algunos-controladores-fueron-obligados-volve
[Aumentar tamaño texto] [Disminuir tamaño texto] [Versión para imprimir] [Enviar esta noticia] [Formato PDF] [Noticia anterior] [Noticia siguiente]
Los controladores aéreos han garantizado que trabajarán con “absoluta normalidad”, según ha informado a Europa Press el portavoz del sindicato de controladores USCA, quien ha denunciado que la Guardia Civil “ha obligado a trabajar a punta de pistola” a algunos compañeros suyos que se encontraban descansando en el centro de control bajo “la amenaza de llevarlos al calabozo”.

Así, ha explicado que agentes de la Benemérita han llegado esta mañana a las salas de control, donde estaban descansando algunos controladores, a quienes han conducido a punta de pistola a la sala de operaciones del centro de control, donde les ha obligado a sentarse, bajo la amenaza de detenerlos en caso de que se negaran.

Los controladores advierten que sufren “crisis de ansiedad” y que no están en condiciones psicofísicas para desarrollar su labor. El Gobierno ha amenazado a los huelguistas y si no vuelven al trabajo pueden enfrentar penas de cárcel y multas de hasta 200.000 euros.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alguns controladors van ser obligats a tornar al treball a punta de pistola
04 des 2010
Aquesta penya dels controladors tenen el seu propi sindicat corporatiu que passa de les mogudes de la resta de treballadors d'AENA, només van al seu propi interès, no van convocar vaga el 29-S, es reuneixen en hotels de luxe per preparara les estratègies.... i ara els hem de recolzar?

El tema de la militarització és molt greu com expliquen els companys de Tortuga, i és el que hem de denunciar, com fa CGT, però res de solidaritzar-nos amb aquests elitistes corporatius.
Re: Alguns controladors van ser obligats a tornar al treball a punta de pistola
05 des 2010
A veure si te´n adones tú. El problema es que sí hi ha molta gent que es queixa de l'altíssim sou dels controladors per les poques hores que treballen. Els controladors són una classe económica superior que cobren més que qualsevol president i per tant són capitalistes i no mers obrers. Si els controladors cobressin 600 euros en lloc de 600.000 euros no hauria passat res. De fet si cobren tants diners és per a que fagin vaga quan els interessa a les companyies aèries i de viatges, que són les que es forren de pasta quan els controladors fan vaga.
600.000 euros son uns 100 milions de pessetes al més, per fer-se una idea del que cobren aquests lladres capitalistes al servei de capitalistes que encara guanyen més.
Re: Alguns controladors van ser obligats a tornar al treball a punta de pistola
05 des 2010
més que entrat en debat aclarir un parell de conceptes i preguntes que m'han entrat tot llegint els comentaris:

- Ser capitalista va en funció del sou veig. Revisa els conceptes siusplau. Que aquesta penya cobri molt i treballi poc també em sembla denunciable, també que el seu sindicat sigui una especie èlit corporativa que utilitzen quan els hi va bé. Però per això no deixen de ser classe treballadora donat que no tenen el control dels mitjans de producció.

-Per altra banda, que obliguin als controladors a currar a punta de pistola et pot semblar perfecte, bé. Ara, el dia que obliguin als maquinistes de renfe a curra a punta de pistola alegant que són un sector estratègic ens semblarà bé? I el dia que es parin les refineries com a França i treguin l'exèricit al carrer? El precedent és el que em preocupa.

Au
Medias verdades para lapidar a alguien
05 des 2010
Tanta historia con lo de los 200.000 euros y tanto boca-a-boca...
¿Dónde está la tabla salarial para verla?
Re: Alguns controladors van ser obligats a tornar al treball a punta de pistola
05 des 2010
Doncs, ja era hora que algú fes quelcom contra el sector ramader del turisme, i la seva voracitat
Re: Alguns controladors van ser obligats a tornar al treball a punta de pistola
05 des 2010
A favor dels controladors i en contra de la Guardia Civil, l'exèrcit, els empresaris, els pijos del pont, el govern, el ramat envejós de no saber lluitar pels seus drets com els controladors, els mitjans de comunicació...
Salaris
11 des 2010
Al final va resultando que los controladores en realidad cobran entre 50.000 y 100.000 euros al año (netos o brutos, no lo sé).
Y estos sueldos que más o menos parten de los 4.000 euros mensuales, sí, son elevados y con muchas horas extra.
Sindicat Terrassa