Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Apostasia es Alegria
04 des 2010
El CSA La Maranya s’ha adherit a la campanya d’apostasia conjunta que organitza "Apostasia és alegria".
El CSA La Maranya s’ha adherit a la campanya d’apostasia conjunta que organitza "Apostasia és alegria". Per això us animem a deixar de formar part d’una de les institucions més retrògrades que continuament atempta contra les nostres llibertats. De fet, és molt senzill i sempre podreu estar contents de no estar comptabilitzats com a fidels apostòlics catòlics romans.

El CSA La Maranya estarà obert per a que hi porteu la documentació els dilluns a partir de les 21.30h i dimecres a partir de les 19h.



El procediment per a fer l’apostasia és molt senzill. Consisteix en imprimir dues còpies del formulari de l’arquebisbat que correspon al territori a on s’està EMPADRONAT (en cas de les persones de ponent seria l’arquebisbat de Tarragona) i omplir-lo. Només cal fer molt bé una cosa, i és posar el nom COMPLET de la parròquia a la que et van batejar i el municipi al que forma part. És MOLT important que no hi hagi errades ortogràfiques en aquest nom. Després només cal fer una fotocòpia del DNI i portar-ho tot al CSA La Maranya en l’horari que s’ha dit a dalt. Des d’allà ja ho farem arribar a Barcelona que és on es coordina tota la campanya. Teniu temps per a fer-ho fins el dia 17 de desembre.

Us deixem el manifest alegre en el que es convida a participar de la campanya

Amigues i amics, animades per la visita a Barcelona del Sr. Ratzinger, cap de l’Església catòlica, i conegut popularment com a Beneït Sexe (en castellà “Bendito el Sexo”), a unes quantes amigues i amics que, com tantes altres, vam ser apuntades al club catòlic sense permís, via bateig, se’ns va despertar aquell vell cuc que segur que coneixeu i que fa que ens preguntem: per què seguim formant part oficialment d’un club que desplega el seu poder pel costat fosc de la força?

Algú ens deia que l’Església catòlica és més que un club... sí, però quin club! Algunes característiques que ens vénen al cap són, entre d’altres: * que assumeix que els plaers del cos i de l’ànima són menyspreables; * que estimula el sofriment propi i l’aliè com a forma digna i desitjable de vida... i mort; * que lloa la figura d’un home torturat com a exemple a adorar i seguir; * que predica la pobresa i practica el luxe; * que segrega les dones de la gestió pública i dels poders de decisió, mentre treballa activament per relegar-les a un paper de costellam obedient; * que compta amb un líder (que ens visita com a cap d’Estat) que de jove va formar part de les joventuts nazis i que de gran ens recorda a l’Emperador de Star Wars; * que encobreix diversos escàndols d’abusos sexuals a menors procurats pels membres més distingits del club; * que assenyala l’homosexualitat com a pràctica diabòlica i com a única culpable de la pederàstia dels membres del club acusats de crims contra menors; * que promou l’extensió descontrolada del VIH i d’altres infeccions arreu del món; * i un llarg etcètera, de ben segur que te’n vénen d’altres...

Déu n’hi do… (mai millor dit) Davant d’aquesta situació, ens alegrem que el Sr. Ratzinger ens vulgui visitar, i ens recordi que no hem vingut a aquest món per patir ni per promoure el sofriment de ningú, que ens agrada somriure i gaudir, que preferim esforçar-nos a sacrificar-nos, que volem parlar de responsabilitat i no de culpa, i que no ens molesten les neures de la gent perquè ens encanten les neules amb xocolata, perquè riure és viure!

I és per tot això, perquè fem l’aposta per la gent i l’alegria, i perquè com més serem més riurem, que declarem, solemnement, fins que la mort ens separi, que APOSTASIA ÉS ALEGRIA :D

Més informació a http://apostasiesalegria.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Apostasia es Alegria
04 des 2010
Si votes alimentes la partitcràcia i si apostates estàs admetent que per a tú l'església católica té un gran poder. Si ningú votés desapareixeria la partitcràcia i si ningú fes cas a l'església católica totes les esglésies s'acabarien tancant.
Que potser teniu por de tornar-vos catòliques i per això apostateu? La forma més directa de guanyar a l'església católica (i a l'islamisme i al juevisme) és sent vegetarià(na) o vegà(na). Qualsevol vegetarià(na) o vegà(na) es més bona persona que el tal Jesucrist.
Re: Apostasia es Alegria
05 des 2010
Jo soc vega, pero no vaig donant la brasa com fas tu a tots els posts parlin del tema que parlin.
La manera d'arribar al veganisme no es per la coaccio i l'insult.
O tu et vas fer vega cansat de que t'insultesin?

A banda d'aixo, jo he apostatat. Com a gest de rebuig a l'esglesia catolica amb la que no vull estar barrejat ni tan sols de forma estadistica.
No vull que m'utilitzin com a xifra pasiva, per fer lleis, per donar-lis diners publics, etc...
Sindicat Terrassa