Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: altres temes
Festival de Rap pel X aniversari de LaHaine
04 des 2010
11 de Desembre, 21h a la sala Rock&Trini (Via Favencia 441, <M>Torres i Bages).3€

La K-bine (Paris)
Vagos y Maleantes (València)
Doble Zero+Gulito (9Barris+Madriz)
Kronstadt (Karcelona)
El Nota (Kornellà)


VENDA D'ENTRADES ANTICIPADA A LA LLIBRERIA ROSA DE FOC, carrer Joaquim Costa, 34, Barcelona. Obert de 16h a 21h de dilluns a dissabte.

[Català]
X aniversari del Projecte de Contrainformació La Haine

Durant el mes d'octubre el projecte de La Haine ha fet el seu desè aniversari. El projecte va sorgir l'any 2000 amb la intenció de generar una eina que donés suport en el procés de construcció d'autonomia informativa dels moviments socials. En aquests déu anys el projecte s'ha anat adaptant a les circumstàncies i ha tractat d'estar present en les lluites de diferents punts de l'Estat, i de servir com a altaveu de diferents lluites que tenien lloc a tot el món.

En aquest procés, fa 4 anys es va crear de manera estable el nucli de La Haine - Barcelona, que ha seguit caminant fins al dia d'avui des del respecte per la autonomia informativa, l'horitzontalitat, l'autogestió i apostant per la participació de col • lectius i persones, sent nosaltres, no pseudoperiodistes, sinó partícips de les lluites, amb l'única pretensió de facilitar una eina d'informació. Però aquest treball també es mereix una celebració, així que hem decidit celebrar que ja portem uns anys a la Contrainformació. En una celebració que vol ser compartida amb vosaltres, els col•lectius de la ciutat de Barcelona amb les que hem treballat colze a colze durant aquests anys, amb les persones que formen part d'altres mitjans de comunicació alternatius de la ciutat, amb les persones que de tant en tant llegeixen la web, i amb qui sent el projecte almenys una mica seu.

Des La Haine - Barcelona considerem que construir canals de comunicació autònoms és fonamental perquè puguem seguir construint un moviment cada vegada més fort. La contrainformació en format web té coses positives i també negatives (com la possibilitat d'encoratjar l'activisme virtual, la sobresaturació d'informació, etc). A dia d'avui seguim creient en la tasca que intentem fer, i la balança cau del costat que ens porta a seguir amb el projecte. En realitat ens agradaria millorar i seguir aprenent, i per això us convidem a plantejar-nos qualsevol crítica o proposta de manera directa i propera.

Aprofitem l'ocasió per animar-vos a emprar la web. Podeu enviar-nos convocatòries, articles, cròniques, fotos, etc, al correu lahainebarcelona ARROBA gmail.com. La Haine la fem entre totes. Enviant informació, col • laborant com a col • lectiu, i incorporant-se al projecte. Actualment, el nucli de Barcelona, ens trobem obertes a noves incorporacions.

Així mateix us fem saber els nostres objectius amb vista al futur, perquè també volem valorar amb vosaltres si són viables, en la mesura que els col•lectius i les persones vulguin col•laborar. Es tracta de crear una web dins del projecte de La Haine, amb informació només de Països Catalans (veure secció EH). No obstant, encara queda força feina per fer per poder tirar-lo endavant.

Us convidem al festival de hip-hop que organitzem el proper dissabte 11 de desembre a la sala Rock & Trini (Via Favència 441, Trinitat Vella), en el qual actuaran els grups La K-bine, Vagos y Maleantes, Kronstadt, El Nota i Doble Zero. Els beneficis aniran destinats a l'autogestió del projecte i, en part, a la campanya de les detingudes el passat 29 de setembre.

Nucli de La Haine - Barcelona

[Castellano]
X Aniversario del Proyecto de Contrainformación de La Haine

Durante el mes de Octubre el proyecto de La Haine cumplió su décimo aniversario. El proyecto surgió en el año 2000 con la intención de generar una herramienta que apoyara en el proceso de construcción de autonomía informativa de los movimientos sociales. En estos diez años el proyecto se ha ido adaptando a las circunstancias y ha tratado de estar presente en las luchas de diferentes puntos del Estado, y de servir como altavoz de diferentes luchas que tenían lugar en todo el mundo.

En este proceso, hace 4 años se creó de manera estable el núcleo de La Haine – Barcelona, que ha seguido caminando hasta el día de hoy desde el respeto por la autonomía informativa, la horizontalidad, la autogestión y apostando por la participación de colectivos y personas, siendo nosotras, no pseudoperiodistas, sino participes de las luchas, con la única pretensión de facilitar una herramienta de información. Pero este trabajo también se merece una celebración, así que hemos decidido celebrar que llevamos ya unos años en la Contrainformación. Es una celebración que quiere ser compartida con vosotras, los colectivos de la ciudad de Barcelona con los que hemos trabajado codo a codo durante estos años, con las personas que forman parte de otros medios de comunicación alternativos de la ciudad, con la gente que de vez en cuando leen la web, y con quien siente el proyecto al menos un poco suyo.

Desde La Haine - Barcelona consideramos que construir canales de comunicación autónomos es fundamental para que podamos seguir construyendo un movimiento cada vez más fuerte. La contrainformación en formato web tiene cosas positivas y también negativas (como la posibilidad de alentar el activismo virtual, la sobresaturación de información, etc.). A día de hoy seguimos creyendo en la tarea que intentamos hacer y la balanza cae del lado que nos lleva a seguir con el proyecto. En realidad nos gustaría mejorar y seguir aprendiendo, y por eso os invitamos a plantearnos cualquier crítica o propuesta de manera directa y cercana.

Aprovechamos la ocasión para animaros a utilizar la web. Podéis mandarnos convocatorias, artículos, crónicas, fotos, etc., al correo lahainebarcelona ARROBA gmail.com. La Haine la hacemos entre todas: enviando información, colaborando como colectivo, o incluso incorporándose al proyecto. Actualmente, el núcleo de Barcelona, nos encontramos abiertas a nuevas incorporaciones.

Así mismo os hacemos saber nuestros objetivos de cara al futuro, porque también queremos valorar con vosotras si son viables, en la medida que los colectivos e individualidades quieran colaborar. Se trata de crear una web dentro del proyecto de La Haine, con información solamente de Països Catalans. No obstante, aún queda bastante trabajo por hacer para poder sacarlo adelante.

Os invitamos al festival de hip-hop que organizamos el próximo Sábado 11 de diciembre en la sala Rock&Trini (Via Favencia 441, Trinitat Vella), en el que actuarán los grupos La K-bine, Vagos y Maleantes, Kronstadt, El Nota y Doble Zero. Los beneficios irán destinados a la autogestión del proyecto y, en parte, a la campaña antirepresiva de las detenidas el pasado 29 de Septiembre.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat