Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Atacada la seu d'ADIGSA en resposta als desallotjaments del Gornal
01 des 2010
La nit del 30 de noviembre, amb un martell i molt odi, vam procedir a reventar la porta d’entrada de vidre de la seu d’ADIGSA al carrer Diputació 92, organisme (depenent de ICV-EUiA) encarregat de gestionar els pisos de protecció oficial.

Perquè hem atacat aquesta entitat de paràsits? Molt senzill, per destruïr, literalment, la vida als demés, per desallotjar families que havien ocupat blocs de vivendes buïdes al Gornal (Hospitalet) i que no tenien on anar,…etc.

Després de rebre la ordre de desallotjament, una persona, fruït de la desesperació, va acabar suïcidant-se a un parc públic a plena llum del dia. Per si no fos poc, ADIGSA manté una demanda contra aquestes families, reclamant milers d’euros en concepte “d’indemnització”, simplement per haver estat vivint en aquests pisos durant alguns mesos. Això deu ser el que anomenen tolerància i igualtat democràtica.

La passada nit tant sols vam trencar unes portes de vidre. Si no es retira la demanda contra les famílies, tornarem a la càrrega, i pot ser no serà tant sols vidre el que es trenqui.

Si això és democràcia, si a la dictadura dels diners li diuen llibertat, si aquesta és la vida que ens donen, que se la fiquin per on vulguin. Nosaltres lluitem per una vida que valgui la pena, contra tot i contra tots els que ens ho impedeixen.

Cap agressió sense resposta.

Barcelona, desembre del 2010


(cas)

La noche del 30 de noviembre del 2010, con un martillo y mucho odio, procedimos a reventar las puerta de entrada de cristal del edificio de ADIGSA en la calle Diputació 92, organismo (dependiente de ICV-EUiA) encargado de gestionar los pisos de protección oficial.

Por qué hemos atacado esta entidad de parásitos, bien simple, por destrozar, literalmente la vida a los demás, por desalojar a familias que habían ocupado bloques de viviendas en L’Hospitalet y que no tenían a dónde ir,… etc. A resultas de la orden de desalojo de estas familias, una persona acabó, fruto de la desesperación, suicidándose en un parque público a plena luz del día. Para más gracia, todavía ADIGSA ha demandado a estas familias, exigiéndoles miles de euros en concepto de “indemnización”, simplemente por haber estado viviendo en estos pisos algunos meses. Esto debe de ser lo que llaman la tolerancia y la igualdad democrática.

La otra noche sólo rompimos unas puertas de cristal. Si no se retira la demanda contra las familias, volveremos a la carga, y tal vez no sea sólo cristal lo que se rompa.

Si esto es la democracia, si a la dictadura del dinero le llaman libertad, si esta es la vida que nos dan, que se la metan donde les quepa. Nosotros luchamos por una vida que valga la pena, contra todo y todos los que nos lo impiden.

Ninguna agresión sin respuesta.

Barcelona, diciembre del 2010

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atacada la seu d'ADIGSA en resposta als desallotjaments del Gornal
01 des 2010
Un suicidi es sempre un fet tragic. Pero el que si es veritat, el que es una vergonya es que als moros i gitanos que hi viuen, no se de ningu que hagi pagat alguna factura mai. Tinc familia a tocar d'alla, al costat de la benzinera, on hi havia el famos bar Chaplin. un altre cas de discriminacio positiva.
Re: Atacada la seu d'ADIGSA en resposta als desallotjaments del Gornal
01 des 2010
PEP ets un feixista fastigos dels que criminalitza el debil mentre justifiques als poderosos que van desallotjar les families...

El problema és la manca de consciencia de classe, i el racisme com el que tens tu n'és un dels motius. Han dividit els treballadors en 3 subclasses: autòctons, foranis de 1ª i africans...

Els feixists sols sou una de les eines del capital epr reproduir-se i allunyar-nos de l'alliberament de classe.
Re: Atacada la seu d'ADIGSA en resposta als desallotjaments del Gornal
02 des 2010
FORA NAZIS COM EL PEP D,INDYMEDIA
Re: Atacada la seu d'ADIGSA en resposta als desallotjaments del Gornal
02 des 2010
Per a mi lo més rocambolesc és que si no ho vaig entendre malament, van tornar a reallotjar a la vídua i a la filla del noi que es va suïcidar al mateix edifici aquesta dada no la tinc clara del tot. Penso que la majoria de nosaltres, per no ser absolutista, estem molt lluny de poder trobar-li una explicació o tractar d'entendre la desesperació d'aquest home davant la situació de veure a la seva família al carrer. No tractem d'explicar algo que ens queda tan lluny de la nostra comprensió i afegim-nos-en al dolor de la familia i convertim aquest dolor en resposta conjunta. Hi ha d'haver alguna cosa que nosaltres puguem fer de forma immediata per aquestes persones. L'altre dia anava amb una amiga i feia un fred horrorós i a fora d'un caixer hi havia un noi dormint sota uns cartrons i li sortien els peus nus. Li vam preguntar i ens va dir que li havien robat la nit anterior mentre dormia. No vaig saber que dir-li, la veritat. Llavors la meva amiga em va preguntar: "Perquè no sel's ofereix alberg temporal almenys en díes com aquest en kases okupades?" "No ho sé" vaig contestar-li. Ja sé que el plantejament és una mica infantil i un molt innocent però insisteixo; ¡Nopodem fer alguna cosa nosaltres?
Re: Atacada la seu d'ADIGSA en resposta als desallotjaments del Gornal
04 des 2010
QUIN SILENCI TAN ENSORDIDOR!!! QUINA LLÀSTIMA!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more