Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[Boixos Nois] No hi ha dubte, ho són
01 des 2010
De segur que tots coincidim en classificar a Ultra Sur, Yomus, Brigadas Blanquiazules o Frente Atletico, com a grups de tendència feixista,però, i Boixos Nois?
Aquesta pregunta que es formula un grapat de gent sol tenir un ventall més ampli de respostes. Uns diuen que no, altres assegúren que sí, d'altres en canvi pensen que tan sols la secció "casuals"són nazis. Hi ha qui no dubta de la catalanitat dels boixos i creuen que son una barretja on hi ha apolítics i de tot, "mai han tret banderes españoles i mai no han mostrat simbologia nazi"...Mai?

Aquest espai no és un intent de criminalitzar als Boixos Nois(ells sols es criminalitzen), sinó que l'objectiu és mostrar una realitat amagada o que de vegades simplement no es vol veure. Molts creuen que darrere aquest grup sols hi ha un sentiment comú que és l'amor pel Barça, però s'equivoquen. Boixos Nois és un niu de feixime, racisme,intolerància,d'homofòbia i violència gratuïta, causants de moltes
agressions i insults, l'objectiu d'aquest espai, és precisament això ,informar de l'autèntica identitat d'aquest grup,denunciant a més la impunitat amb que actuen els grups feixistes al món de futbol,i en aquest cas el col.lectiu ultra de F.C Barcelona.

Anirem publicant una serie de documents que us aniran treguent de dubtes, molts ja fa temps que ho tenim prou claret.
BOIXOS NOIS NAZIS SÓN!
Bulldog Firm - Barça 5 - Mandril 0
http://www.youtube.com/watch?v=vCp9EZvPrTM
Mira també:
http://boixosnoisnazisson.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Boixos Nois] No hi ha dubte, ho són
01 des 2010
jo sempre he "volgut creure" que no ho eren, o que almenys els podríem "manipular" fàcilment, altre cop cap a posicions roges -evidentment, acceptant així que clarament havien degenerat a posicions neonazis-, però m'adono que no podem ser condescendents amb ells, a menys que decideixin donar passos cap a la integració d'una nova grada, netament antifeixista, o almenys antiracista, obrerista o, més al meu pesar, però com a mal menor, d'entrada, més a-política -si no fos possible arribar a un concens en el tema polític; com un pacte de no-agressió i de no portar simbologia nazi, per no poderse diferenciar -donat que, evidentment, si trobo un nazi al camp nou, no seré gens indulgent amb ell...
Re: [Boixos Nois] No hi ha dubte, ho són
01 des 2010
http://www.youtube.com/watch?v=PBaDm2o4yK4&feature=related

http://www.goear.com/listen/162ca24/cocaine-eric-clapton

http://www.goear.com/listen/d3e62f8/cocaine-in-my-brain-dillinger

http://www.youtube.com/watch?v=fns8mnSBsJ4
Re: [Boixos Nois] No hi ha dubte, ho són
01 des 2010
Guerra de Corea Guerra Fría Cap 5 Part 1 5
http://www.youtube.com/watch?v=koXc_V6b5bQ
Re: [Boixos Nois] No hi ha dubte, ho són
01 des 2010
Molt bona feina companys, i més ara que estant intentant entrar de nou a camp nou, si no ho han pactat ja..
Sindicat Terrassa