Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Crònica del 23é Aplec al Castell de Dénia
28 nov 2010
denia2.jpg
denia3.jpg
denia1.jpg
El passat diumenge 21 de novembre, l'Esquerra Independentista de la Marina (Maulets, SEPC i Endavant), vam convocar i organitzar el 23é Aplec al Castell de Dénia. Aquesta edició ha suposat un punt d'inflexió respecte les últimes edicions, en que l'Aplec era capitalitzat pel Bloc Nacionalista Valencià, però que enguany, pocs dies abans de l'acte, havien suspès la seua convocatòria. Segons fonts consultades, la no disponibilitat d'Enric Morera per assistir-hi, i la importància d'aquest fet davant la proximitat de les eleccions municipals i autonòmiques valencianes, n'han sigut els motius.

El desenvolupament de l'acte es va produir amb total normalitat. Una cercavila pels carrers de Dénia, amenitzada per dolçaina i tabal, feia arribar els assistents fins al Castell. Una volta allí, s'interpretà la muixeranga, fent la tradicional ofrena floral a la pedra homenatge a Joan Baptista Basset i aquells qui van defensar la ciutat front les tropes borbòniques. Posteriorment, i sota una pancarta on es podia llegir “Som Països Catalans”, Eduard Julià, un dels assistents a l'Aplec des dels seus inicis, va fer una presentació de l'acte, explicant breument la història de l'aplec. Posteriorment, es va passar a llegir el parlament en nom de l'Esquerra Independentista, que repassà els orígens de les lluites per l'alliberament social i nacional als Països Catalans, i fins l'actualitat. I on es va remarcar la importància de potenciar els diferents àmbits de la lluita actual, i de defensar la territorialitat dels Països Catalans. El cant d'albades final, va cloure l'acte.

www.endavant.org
www.maulets.org
www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica del 23é Aplec al Castell de Dénia
28 nov 2010
4 caganers malalts de patria: impressionant aquest post 'altermondialista'!
Re: Crònica del 23é Aplec al Castell de Dénia
28 nov 2010
sou uns sectaris de collons
Re: Crònica del 23é Aplec al Castell de Dénia
28 nov 2010
GRÀCIES ALS ANARCOPASSOTES EL PXC ENTRA AL PARLAMENT


L'APOLICITISME POSA LA CATIFA PERQUÈ ELS FEIXISTES ACUMULIN PODERANARCOPASSOTES, SABERUTS ESQUERRANISTES, PURISTES I ALTRES SABERUTS


ANEU-VOS A LA MERDA!
Re: Crònica del 23é Aplec al Castell de Dénia
29 nov 2010
mal que us agradi, vailets, nomes l'oligarquia, es a dir CiU, representa aquesta 'quetelunyeee' que tant us estimeu.
Males noticies, xiquets: la vostra mare es una PUTAAAA!
Sindicato Sindicat