Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Xerrada Mapuche a la Revoltosa
27 nov 2010
mapuche.pdf
mapuche.pdf (225,97 KiB)
Xerrada sobre el poble Mapuche!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada Mapuche a la Revoltosa
27 nov 2010
“La lluita per la recuperació del territori i sobirania del nostre poble, de la que han estat part les nostres comunitats, porta amb ella la resposta violenta de l'Estat espanyol que defensa als capitalistes"

Molt bé que els anarcos us comenceu a preocupar per aquestes coses, per quan una xerrada sobre l'alliberament del poble català?
Re: Xerrada Mapuche a la Revoltosa
27 nov 2010
No cal que diguis "us comenceu a preocupar" quan l'anarquisme fa i ha fet un munt de xerrades sobre la lluita llibertària d'alliberament nacional.
Re: Xerrada Mapuche a la Revoltosa
27 nov 2010
No estic tant segur però si que pot ser. Dels mapuxe, dels zapatistes, de la Ucraïna makhnovista, fins i tot del País Basc, però vaja, de tot arreu menys dels Països Catalans.
Re: Xerrada Mapuche a la Revoltosa
27 nov 2010
I si no estàs tan segur, per que ho assegures?.
Que no fem l'anàlisi nacionalista, no significa que no es faci. Això és com si assegures que l'alliberament nacional dels pobles indígenes, no és "alliberament nacional", perquè no tenen el mateix concepte de nació-estat dels occidentals.
Per això els anarquistes estem més propers a l'autodeterminació dels pobles indígenes, que no a la creació d'estats nacionals als quals ens oposem.
Per a adonar-se d'això, només cal deixar-se de mirar el melic. Tu mateix ho han escrit, i malgrat això ets incapaç de reconèixer-lo.
Re: Xerrada Mapuche a la Revoltosa
29 nov 2010
"No cal que diguis "us comenceu a preocupar" quan l'anarquisme fa i ha fet un munt de xerrades sobre la lluita llibertària d'alliberament nacional."

Preocupar-se per la lluita d'alliberament nacional catalana és fer xerrades i presentacions de llibres que a sobre menteixen? Quina manera de lluitar, company/a! Preocupar-se'n és prendre partit de la lluita, fer-ne'n un eix de lluita prioritari i això no ho heu fet pas. No us penseu que per fer una xerrada i escriure un llibre us cobriu les esquenes, és com un/a que es considera feminista perquè fa xerrades sobre el tema, però després no porta a terme la lluita al dia a dia...
Sindicat Terrassa