Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Vols aprendre Esperanto?
25 nov 2010
El proper dilluns 29 de novembre a les 19h a La Rimaia ens trobarem les interessades en aprendre Esperanto.
L'esperanto és una llengua neutral que ens permet comunicar-nos entre totes les persones de manera horitzontal i amb igualtat de condicions, una
llengua que no té l'objectiu d'imposar sinó de servir de mitjà de comunicació entre iguals.

vine el dilluns 29 a les 19 hores a La Rimaia!

PD: En principi les classes seran els dilluns (hora a concretar),degut a la
disponibilitat dels professors.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vols aprendre Esperanto?
26 nov 2010
Calia començar el dilluns del Barça-Madrid? xDD
Re: Vols aprendre Esperanto?
27 nov 2010
No, gràcies, no vull aprendre esperanto perquè és una llengua feixista jueva sionista. Hi han moltes llengües molt millors que l'esperanto, com el volapuk. L'esperanto no és neutral, és una juevada.
A més a mí m'agrada comunicar-me en vertical i no en horitzontal.
Re: Vols aprendre Esperanto?
27 nov 2010
NO.
Re: Vols aprendre Esperanto?
27 nov 2010
Miraia, ets un intoxicador. Per si no quedés ja clar en apropiar-te del nick d'una altra persona per a crear confusió, deixes anar un seguit de mentides per a confondre el personal.

L'esperanto no té res a veure amb el sionisme. Mira, si no, quantes organitzacions sionistes empren o defensen avui dia l'Esperanto. Si en trobes alguna, m'avises.

Zamenhof, el creador de l'esperanto, sí que reconeix haver estat sionista (i fervent!) en la seva juventut, però pels ideals que ell presuposava que tenia d'igualtat i d'agermanament (entre els jueus, és clar). Amb els anys va anar matitzant-ne el seu posicionament, i es va decantar clarament cap a opcions universalistes i antiimperialistes. Les seves creacions: l'esperanto (llengua) i el homaranisme (religió) van en aquest sentit.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Esperanto#Homaranisme

A més, una opinió tan subjectiva com dir que "el Volapuk és molt millor" mereix, com a mínim, alguna argumentació per la teva part. Deixant de banda arguments intra-lingüístics, és un fet indiscutible que el Volapuk gairebé ha desaparegut mentre que l'Esperanto segueix sent el referent per a molts defensors d'una comunicació igualitària entre humans. I això és un fet de molta importància per als potencials lectors d'Indymedia (exceptuant els trolls que entreu a crear discòrdies i divisions.
Re: Vols aprendre Esperanto?
28 nov 2010
Joan, ets ben tontet. La Miraia és un tal francesc. Et vas enamorar de la Miraia quan en realitat MIRAIA és una convinació de lletres de RIMAIA. Els arguments per a la possibilitat d'usar "esperant" enlloc d "esperanto" són meus (del francesc, d'un francesc). La meva intenció era que alguns aprenguessiu a decodificar, veiessiu que serveis d'intel·ligència reconvinen lletres de paraules públiques per a ocultar objectius.
Per exemple," Josep Arlanglès" és un nick codificat i significa " Jo sé parlar anglès".
Tampoc existeix el "Joan Iremai Avotà" doncs és una codificació senzilla de "Jo aniré mai a votar".
I, per cert, el FrATer, Front d'Alliberament Terrícola també és un nick meu, i l'Ahmed Bin Albhar ("Ahmed, vine al bar"), i Yosé Más ("yo sé más") i Pakos Xones ("Pa Cojones") i Yola Kunèk ("jo la conèc") i Lucy Fer ("Lucifer") i Parsifal Indy ("per si fa l´indi") i Persival Riure ("per si val riure") i "Pep (si cola)" ("pepsi-cola") ,... o no sé quants nicks més (com DESTROLLER).
No t'he d'argumentar el per què sé que el volapuk és molt millor que l'esperanto perquè per moltes raons que aportés això no serviria per imposar el volapuk com a llengua internacional. A més si hagués de defensar alguna llengua com a llengua internacional defensaria les meves llengües hipersintètiques hipercientífiques hipersencilles hipermodulars hiperextensibles que són una creació meva però que són massa bones per a que les utilitzeu els terrícoles. Si voleu passar a una civilització superior el primer que heu de fer és deixar menjar carn animal o vegetal i després ha veurem.

Signat: FrATer, Front d'Alliberament Terrícola, Miraia, Joan Iremai Avotà, Josep Arlanglès, Parsifal Indy, Yola Kunèc, Jucy Fer, 50000, Pakos Xones," Pep (si cola)", Pascal Sauvage, Ahmed Bin Albhar, Persival Riure,... en definitiva: francesc.
Re: Vols aprendre Esperanto?
28 nov 2010
Joan, ets un intoxicador.
Tú mateix escrius que Zamenhof era sionista.
A pendrapalcul l'esperanto. Feixistes sionistes fora de la terra i fora de l'univers!!!!!.

Signat: francesc, francesc, francesc, francesc,....
Re: Vols aprendre Esperanto?
28 nov 2010
Francesc, ets ben idiota, perquè no fas sinó donar-me la raó: acceptes ser un intoxicador que ha fet servir diferents noms.

I a banda d'idiota, tens l'ego com un piano, que t'impedeix de tenir el mínim sentit del ridícul com per a seguir xulejant d'unes ocurrències dignes de ser admirades a una escola de primària. ¿"Miraia" és "Rimaia" i "Josep Arlanglès" és un nick codificat i significa " Jo sé parlar anglès"? Uaaau! De debò? Ostres, no ens n'havíem adonat! Ets tot un artista, nano. Llàstima que la meitat de nens d'aquest planeta siguin capaços de fer els mateixos jocs de paraules que tu. És clar que no en fardaran en un portal d'informació alternatiu com si les seves super-capacitats artístico-lingüístiques (és una ironia, ja m'entens) fossin la darrera esperança en favor de l'alliberament de l'espècie humana.

I com que mai seràs capaç de veure la diferència entre en Zamenhoff hagués estat sionista (sense entrar ara a considerar què significava ser "sionista" per a un jueu de l'est d'Europa a finals del segle XX, és a dir, res a veure amb l'actual sionisme imperialista de l'Estat d'Israel) i que l'Esperanto no ho sigui, et demano que siguis conseqüent i ens deixis d'intoxicar i de molestar amb les teves ocurrències d'adolescent incomprès, perquè Indymedia és un portal d'internet i internet va ser creat per l'exèrcit americà (lo diable a la terra, ai!). O sigui, que per a tu res de jugar amb llengües sionistes ni amb eines del dimoni yankee.
Re: Vols aprendre Esperanto?
28 nov 2010
T'has cagat !

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more