Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La "linia dura" de l'A.V.C.R. reivindica l'autoria d'una acció arada
26 nov 2010
Guerra a la guerra i visca la terra!
L'escamot verdulaire (de la comissió de batalles vegetals de l'A.V. de Can Ricart), reivindica l'autoria de la següent acció arada:

Amb premeditació, alevosia, nocturnitat i duet, equipats amb uleta i rasclet, sense ni un sol pètal de pacifisme hippy-flowers i armats d'esperances de futur fins a les dents, un grup reduït de membres de les forces especials horticultores, ha alliberat els escocells de les noves jardineres que hi ha en la plaça de la biblioteca de can saladrigas ( C/Joncar nº 35) . Burlant clamorosament les defenses enemigues i clandestinament camuflats en la foscor, hem plantat alls, pèsols i cols, per fer front a la crisi nutricional que ens encercla amenaçadorament. Farem germinar brots verds davant la negror de l'horitzó capitalista, a despit de les normatives de cinisme consistorial.

Amb aquesta acció de propaganda arada, declarem la guerra a la insostenibilitat municipal barcelonina, fins a recuperar la sobirania alimentària que ens arravataren amb males arts les polítiques, obtusament miops, de l'ajuntafems governant. PERQUÈ SOM LO QUE SEMBREM, HORT O MORT, FINS LA VICTÒRIA FINAL!


Vila de Poblenou, durant la matinada de "la noche de autos" i sense "fuerte viento de levante".

Més info i fotos:
Mira també:
http://salvemcanricart.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La "linia dura" de l'A.V.C.R. reivindica l'autoria d'una acció arada
26 nov 2010
jeje

Felicitats per l'acció!!
en defensa de l accio arada
27 nov 2010
Des dels eskamots vegetals en fase d'hivernament saludem l'ofensiva hortícola de Poble Nou amb l'anunci de properes sembres per altres marges.
Despavimentació i humus!
Cada metre quadrat de ciment, esterelitza moltes possibilitats de vida. La seva destrucció és la nostra supervivència.
Sindicato Sindicat