Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Avui ets tu, demà sóc jo (manifestació unitària)
23 nov 2010
L'Assemblea de Barcelona, juntament amb l'Assemblea de Treballadors i Treballadores Aturats, convoca una concentració unitària el dijous 25, a les 11h a pl. St.Jaume. Durant l'acte s'aprofitarà per fer entrega de les firmes recollides en els últims mesos a favor d'un transport públic gratuït per tots els aturats i aturades. "Avui ets tu,demà sóc jo".. Juntes ho podem tot.
AVUI ETS TU, DEMÀ SOC JO

l'Assemblea de Barcelona amb els aturats



Des de l’Assemblea de Barcelona volem fer pública la nostra voluntat de seguir lluitant contra les alarmants conseqüències socials de la crisi i contra les retallades neoliberals. Uns atacs que estan rebaixant la qualitat de vida de la població i que estan desballestant, de forma alarmant, el ja precari estat del benestar.



L’ Assemblea de Barcelona som un òrgan ampli de coordinació, de resistència i d’acció on confluïm nombroses assemblees de barri de la nostra ciutat, diversos comitès d’empresa, el sindicalisme de base i assemblees d’estudiants. Volem teixir aliances amb les lluites existents i les que aniran apareixent, i a partir del suport mutu construir un front comú.



És en aquest context que l' Assemblea de Barcelona creu convenient sumar-se a la convocatòria de l'Assemblea de Treballadors i Treballadores Aturats. Per un treball digne! Per un transport públic gratuït!! En contra de les retallades i per que la crisi, dissenyada pel neoliberalisme, generada pels més rics (bancs, constructores e immobiliàries), no l'acabin pagant els que menys tenen.



Davant la inactivitat actual dels dirigents sindicals d’UGT i CC.OO. des de l’Assemblea de Barcelona volem impulsar mesures encaminades a millorar la situació dels col·lectius més afectats per la crisi, com els 120.000 aturats que hi ha a la ciutat de Barcelona. Per això demanem que es facin efectives les reivindicacions de l’Assemblea de Treballadores i Treballadors en Atur de Barcelona.



Des de la proximitat als barris i als llocs de treball comencem a construir una nova resistència, un nou cicle de lluites. Si el neoliberalisme es fa més fort nosaltres també.


AVUI ETS TU, DEMÀ SÓC JO!



Dijous 25 a les 11h totes a la plaça St. Jaume.







Assemblea de Barcelona.

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Avui ets tu, demà sóc jo (manifestació unitària)
23 nov 2010
Endavant amb l' assemblea de Barcelona!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more