Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
Fa poc es va fer una concentració contra l' acte que va protagonitzar Anglada i els seus amics nazis a Barcelona, a plça España.
Assistents? En lluita i algunes persones a titol individual.
Em pregunto: on estaven els antifeixistes que s' omplen la boca amb osties a nazis, skinillos que van de tios duros, els punkis amb crestes de colors, els hipy-guais de barcelona,els okupes antisistema,els que cantes als concerts tots drogats Carlos hermano.. moviments anarquistes, comunistes..
Estaven de ressaca dormint la mona ? Doncs és el més probable.
Quan és necessita sortir unitariament al carrer davant dels que ara mateix són els feixistes més rancis que estàn pujant al poder, i no són 4 ninyatos amb el cap rapat que aixiken la pota com els del 12 d' oct, tots ens quedem a casa, molt bé companys, la lluita continua!
Alerta antifeixista! el feixisme avança perquè no se'l combat!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
Es pot entendre la falta d'assistència tal com ho veus tu, i venir aqui a plorar, o fer AUTOCRITICA i valorar quin treball previ de convocatòria s'ha fet...
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
Crec que simplement es vol constatar que encara que molts s' enorgulleixen i van omplint-se la boca de l' antifeixistes que són, barcelona es la rosa de foc, bla bla bla..
Les paraules se les emporte el vent..
Autocritica? treball previ? No siguem estúpids..i ens enganyem d' aquesta manera, no hi haura un treball previ molt fort però tohom s' ha assabentat d' aquesta mani, el que passa es que preferim mira cap a l' altre cantó i posar excuses barates..
Que el disabte era festa i el domenge es tenia que dormi! això es el que passava!
A Cuba com en tants altres llocs també van esperar 2 dies per fer la revolució per questions de festa popular, la gent suposo que ja ho sap..
Són coses de revolucionaris, ja passa..
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
El que passa és que preferim mirar cap un a l'altre canto i sortir de festa el dissabte a la nit per poder fotrens fins el cul de speed,això si 20 eurillos el gram i comprat a un estableciment de comerç just,sense explotació clar.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
No m'estranya que hi anessin quatre gats, si la convocatòria de la concentració era sota el lema Defensem la Democràcia.... és molt normal que no hi anés massa gent, la gent ja no està per perdre el temps amb aquests lemes dels anys setanta, no donen molta confiança amb els convocants.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
Si ets tant combatiu perquè no ho plantejes als organitzadors?Segur que estarien encantats..
Pero clar criticar desde l' ordenador es molt senzill..
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
Igual és per què no hi ha cap proposta estratègica que sigui visualitzada com a efectiva damunt la taula, sinó tot el contrari...

Vaja, el senyor Anglada obté silenci informatiu total, per tant, fer aquest tipus d'aquest com el de l'altre dia només fa que augmentar les possibilitats de capacitat mediàtica.


I amb això no vull dir que mai s'hagi de fer res: un cop passades les eleccions, hi ha tot el temps del món per plantejar com enfonsar aquesta gent.

Però sincerament alguns/es sembleu els tontos útils.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
Al Anglada no només se'l derrotarà anant a cridar als seus actes (apart com han dit, a vegades és donar-li publicitat, una cosa és rebentar-li actes com el de Rubi que es passejava pel carrer), el més important és desde els barris, a la feina, en el dia a dia, combatre el discurs fàcil de l'Anglada que la culpa dels nostres mals és dels immigrants.

Sobre aquesta Plataforma, s'ha creat a última hora i no li veig gaire sentit, fins i tot hi han les joventuts socialistes (per rentar-se la cara i fer-se una mica de propaganda, quan són ells els que apliquen les polítiques contra els immigrants). Per què firmen tantes organitzacions i partits si després hi va tant poca gent?? La veritat és que prefereixo les coordinadores o plataformes contra el racisme que treballen més el dia a dia i amb un objectiu més ampli, aturar els discursos racistes, que aquestes plataformes puntuals on tot Déu s'hi apunta.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
22 nov 2010
Ho voleu més clar? amb2fm estan invadint les ràdios lliures i els estaments oficials no fan res, ara no en tenen prou amb el Vallès que ara van al Maresme, Manresa, Berguedà, Olot i Costa Brava, ningú no fa res aviat serà massa tard ja ho deia B.Brech.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
Si no estoy equivocado, la convocatoria se hacía desde una ¿organización? que se llama "Unitat contra el feixisme i el racisme", y hacía dos convocatorias, una para el sábado y otra para el domingo, en principio con diferente finalidad, pero en el fondo ambas tenían que ver con las elecciones, o por lo menos, la del sábado así lo expresaba y la del domingo era evidente.
Esta ¿organización?, para mi es completamente desconocida, y la convocatoria del sábado la apoyaban un gran número de organizaciones con las que poco tengo que ver y a las que nunca se ve en actos antifascistas. Para mi está claro que como son elecciones, ahora todo el mundo firma contra el fascismo, pero como se suele decir, más que el ruido de sables, a mi lo que me preocupa es el silencio de las pantuflas, esas que utilizan la gente como tú y que, sin elecciones, no se mueven para nada.
En tiempo de "crisis", todos los políticos que se llaman de izquierdas salen a la calle a ver si consiguen "pescar" a lxs desencantadxs que se han sentido traicionadxs por los partidos y sindicatos oficiales, pero eso nada tiene que ver con la lucha contra el fascismo, sino más bien al contrario, para perpetuarlo.
Ya que te hubiese gustado que las personas criticas se hubiesen pasado para hablarlo con los organizadores, seguramente a nosotras también nos hubiese gustado que, en todo caso, se nos hubiese tenido en cuenta para decidir entre todas qué se organizaba y no esperar que a vuestra orden de movilización, acudieran las masas antifascistas, mientras vosotros agitáis la banderita.
Se nota que por más que se os ha criticado de que estáis utilizando en vuestro beneficio el activismo de los movimientos sociales, todavía no habéis aprendido nada...
Siempre os quedará la inútil posibilidad de entrar en DesdeBaix y hacer "performances sociales" y grabar "video-clips"
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
Al company de la ràdio. A part de fer "cunyes" i de reunions o buscar informació, que més s'està fent? Para quan es farà una convocatòria en el carrer?
Encara que es prevegi molta abstenció, hi ha gent que anirá a votar, deixarem passar aquest moment perquè la gent s'assabenti?
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
Per part de l´emissora només podem dir de moment que esperem que si tot va bé, possiblement aquesta setmana hi haura sorpreses ??
Ni un sol día hem deixat l´assumpte però apart de l´emissora invasora fexista--> Amb2fm - enfront també tenim ERC, El Ministerio de Telecomunicaciones, Movistar, La Torre de Comunicacions de Collserola i La Generalitat, i com compendreu la qüestió és dificil.
Evidentment ni Vanguardia, El Periódico, El Punt, Público, El País, L´Avui volen publicar res perque és un assumpte de favors polítics.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
Al noi de politicos fuera de movimientos, li diria apoliticos fuera de movimientos sociales.
Deixa de dir ximpleries des del meu punt de vista no importa qui organitzi la mani, era unitaria, teniem que estar-hi tots, el que convocaba era Anglada i no cap partit amb la bandereta, el primer que si no veu la seva bandereta no hi va ets tu!!Aixi que el primer que sobra als movimients sociopolitics ets tu!
Clar si no hi va ningú per a qio sera el protagonisme? per a algun oportunistes com en lluita, normal i entenedor si la gent dels famosos moviments socials està dormint...
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
Hi havia manifestants defensant l'Islam, cosa que trobo raonable, donat que PxC ataca directament a aquesta religió; però a veure, nosaltres d'islamistes no en tenim res, ni de cap religió, no? això és "carnaza" per la premsa i pel feixisme.
D'altra banda, es va convocar amb menys temps i recursos, que en altres ocasions, com l'anterior vegada a Sants tmb, k va haver-hi més asistència.

No comparteixo massa el to del post redactat, donat que em sembla que busca estigmatitzar massa i crear polèmica i sembrar una mica de discòrdia gratuïta. Un text força fluix al meu parer, que podria haver escrit un madero, fins i tot, per bé que puc compartir més o menys el que diu, em sembla que la forma no és massa indicada, atacant indiscriminadament al moviment comunista, anarquista, okupa, subcultures skin-punk, etc.

En fi. D'altra banda, sempre passa que a les manis hi ha molta més gent i a les "accions" hi ha sempre qui es fa enrrere. Ara que venen eleccions, caldrà agumentar la bona sintonia i cohesió entre totes i sumar cada cop més gent.
Has de pensar que aquest diumenge hi havia també més coses, jo sabia almenys també d'una altra convocatòria anticapitalista, força gran a Barcelona també pel matí.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
""pescar" a lxs desencantadxs"

A algunxs no ens molesta que "ens pesquin", és més ens auto-pesquem. Els soviets, al febrer de 1917 eren minoria i a l'octubre, ja n'eren milers. Cal construïr un moviment de resistència sostinguda i constant, cal ser a tots els moviments, a totes les manis, siguin antifeixistes, comunistes, independentistes, anarquistes o animalistes; sense perdre clar, la identitat política pròpia, però cal teixir una xarxa de resistència, cooperació i suport mútu. Només així aconseguirem fer-los una mica de por
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
A quien no le moleste que le pesquen, se lo comerán como "pescado" y a quien le molesta, no irá a pescar ni a que le pesquen. Si no se tiene en cuenta eso, no viene a cuento quejarse y menospreciar a quienes siempre han estado en esas y en otras situaciones más complicadas en las que, con honrosas excepciones, jamás han acudido a ninguna convocatoria antifascista.
Se nota el nerviosismo electoral y parece que de lo que se trata es de convocar muchas movilizaciones de todo tipo, para aparecer con siglas y banderas. Nunca he llevado "banderitas" y cuando digo "fuera políticos", me refiero a los que pretenden hacer de eso una profesión con aspiraciones, y también me refiero a los "apolíticos", por ser otra forma de política, "la de las pantuflas". Te lo aclaro, porque veo que tu capacidad de comprensión está bastante limitada por la ofuscación por no haberse cumplido las "expectativas", y por la proximidad de las urnas.
Se pueden hacer críticas de muchas maneras, pero con el menosprecio sólo recibirás lo mismo y además, la convocatoria no era la única en el mundo, y algunos tampoco acostumbramos a estar de "resaca".
Es tan falso como demagógico decir que "convocaba el Anglada". Convocaban los mismos que hacían lo propio el sábado; convocatoria en la que, en todo caso, el Anglada era uno más. Además, habláis como si este personaje hubiese salido de repente, y hace tiempo que se viene avisando sobre el peligro que representa, y la sordera ha sido un mal endémico de muchos de vosotros. Os quejáis ahora que sentís su fétido aliento en vuestra cara y os ha salido al paso en el camino hacia las urnas.
Desde hace unos meses, y siempre con el fondo de las elecciones presente, habéis iniciado toda una serie de movilizaciones sin otra estrategia clara que la electoral, y como poco a poco algunas de las personas de los movimientos sociales se han ido dando cuenta, y han dejado de acudir a vuestras convocatorias. De la misma manera que habéis llegado, desapareceréis después de las elecciones, para volver a aparecer en las siguientes.
Cuando no hay unas elecciones a la vista, también coinciden diferentes convocatorias, pero no deja de ser curioso que actualmente todo son reuniones y convocatorias urgentes que hay que montar de un día para otro, como si el mundo "se fuese a acabar" tras el acto electoral.
No soy ningún "noi" y las "ximplerías" sólo las dicen los "ximplets" como tú cuando demagógicamente afirmas que era "unitaria". En todo caso, si sobro de algún lugar, es de donde estés tú, y por tanto, tus quejas no tienen sentido. Hay que tener valor, tanto para aceptar nuestras decisiones, como para hacerlo con sus consecuencias, y en ese espacio ficticio que habéis creado, a todos os gusta "mover los hilos" y la cuestión estriba en encontrar las "titellas" que se dejen manipular.
Algunos, mientras habláis de necesidad cooperación, resistencia y apoyo mutuo, pero olvidáis de que también se necesita tener proyectos que llevar adelante y que sea algo más que el luchar por luchar. Después, por la manera de expresarse, para otros, algunas de las personas de los movimientos sociales somos los inevitables "compañeros de viajes" de los que, con otro equilibrio de fuerzas, fácilmente se podría prescindir; de ahí tanto desprecio cuando no nos ven en sus convocatorias.
No tengo ninguna duda de que todo se aclararía si ganaseis por mayoría las elecciones. Otros que en sus campañas utilizaban signos okupas, después han acabado "ocupando" consellerías desde las que más se les ha perseguido. No os creáis tan diferentes. Ni sois "mejores" que nosotros, ni tampoco "mejores" que ellos y la prueba es vuestra reacción ante el fracaso del uso de ese mínimo poder de una convocatoria,
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
Jo personalment no vaig anar per què no vull entrar al "trapo" i a estratègies que no porten enlloc de grups troskos que sempre fan discursos grandiloqüents i de possessió de la veritat absoluta i curiosament sempre acaben fracassant. Crec que fer allò és una ximpleria perquè és contraproduent, sort que es va ser molt pocs.

Imagineu que s'arriba arribar a les 1500 persones i es fa un nitentón d'entrar, amb les càrregues consegüents.

Estaria l'Anglada més debilitat? o pel contrari hauria aconseguit sortir pels mitjans del veto que l'imposen?¿?¿? ho veieuo no això?

Una última cosa: el problema no és l'Anglada, un matat mediocre sense recursos de ser el Häider que voldria ser, un que esw creu merda i no arriba ni a pet. El problema és que el seu discurs el comparteix un % elevadíssim de la població.

Potser, mentre el combatem i tal, hauríem d'analitzar per quina manera aquest discurs no es dota d'una expressió política, perquè sinó...hem begut oli.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
Doncs jo no hi vaig anar perquè crec que és ferli propaganda gratuïta a un tipus que no treurà cap diputat al Parlament.

Li veig poques possibilitats, i fer manis contra ell en particular, enlloc d'una mani contra el feixisme en general, és una manera de donarli propaganda.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
23 nov 2010
No perteneixo a cap partit polític, tampoc votaré.
Llest que et penses ser un llest.
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
24 nov 2010
Apolíticos os podéis ir a cagar.
Lo que hay que fortalecer es la Assemblea de Barcelona y organizaciones similares, de tipologia con cierta analogía a los Soviets.
El pueblo es quién decidirá! Abajo el fascismo!
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
25 nov 2010
Matizando, que ya vengo de cagar. No soy listo, voy de listo para impresionar a los que tenéis pocas luces mentales y filias con las banderas. Ni votaréis, ni perteneceréis a ningún partido político, o sí, pero tenéis aspiraciones y no de sustancias hipnóticas precisamente...
La Asamblea es un instrumento, un medio y no un fin, eso es lo que suele pasarle a los políticos que aspiran gestionar el poder, que confunden fines y medios, y en el caso de la Asamblea, si tuviese visos de alternativa real, estaría mucho más activa, pero claro, como nadie puede controlarla, mejor dejarla en estado de coma para revivirla cuando interese o certificar su muerte a conveniencia...
Dejad de hacer demagogia con el pueblo, porque el pueblo lleva años "secuestrado" por vuestra democracia falsa e hipócrita, que ahora, en su versión "alternativa", se plantea "Soviets" antes de que ese hipotético pueblo que tanto se reivindica, haya decidido nada.
Instrumentalizais todo y no tenéis medida del respeto porque nos menospreciáis de la misma manera que nos menosprecian los políticos profesionales. Repito, ni sois mejores que ellos, ni mejores que nosotras. La vida será nuestra, o no será vida y vosotros os alienais y alineais en la "no vida", en esas otras formas de gestión del control.
Aúpa, agur!
Re: Alerta antifeixista, el feixisme avança!
26 nov 2010
Mira político, pásate este finde por alguno de nuestros actos -CONTRA LAS ELECCIONES, el sistema político parlamentario y la vigente ley de partidos -para nada igual para todxs- y luego hablamos de si la asamblea está en coma o en punto. Razonas bién camarada; estoy plenamente de acuerdo contigo de la inmensa capacidad de absorción del sistema de los movimientos sociales, de la manipulación fácil, instrumentalización. Tu reflexión es muy útil. Los catalanes decimos: que la prudència no ens faci traïdors. En un mundo politizado debemos politizarnos. Deacuerdo en que no necesitamos ni leyes, ni jueces, ni partidos; pero ahora no podemos ni vamos a parar, pq nuestra lucha no debe cesar hasta la organización de toda la clase obrera, o precaria, AUTO-ORGANIZACIÓN, AUTOGESTIÓN, UNIÓN
Sindicat