Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : educació i societat : especulació i okupació
Per una investigació pública i de qualitat
18 nov 2010
Aquest passat dimecres, 17 de novembre del 2010, al voltant de les 19 hores, al passar per la Plaça Sant Jaume, vaig coincidir amb una d'aquestes convocatòries que a moltes ens passen desapercebudes, però que ens mostren la veritable "cara" dels polítics-vividors que ens governen per imperatiu legal.
Només cal fer un cop d'ull al gràfic per a adonar-nos de quin és la Catalunya que ens reserven.
gráfica-precio-doctorados.jpg
Després, quan escoltem de nou aquest "clam" que es retorça per l'injust de la major aportació de la comunitat catalana, no ens anem a creure que si aquests recursos fossin gestionats exclusivament per polítics catalans, ens aniria millor. Més aviat, ens robarian més.

L'autodeterminació de Catalunya, és necessària, però abans caldria netejar aquest país de punt corrupte carronyer, perquè una vegada tinguin accés al "gran pastís" que ells mateixos han elaborat *violentándonos amb els seus impostos, el seu poder serà tan gran que ja ningú els podrà treure de les seves milionàries butaques.

L'autodeterminació és tan legítima com la protesta d'aquests investigadors i investigadores.

Aquesta es la seva octaveta:

Som doctorands,
Som mileuristes,
Som la mà d'obra de la investigació universitària.

Amés a més de tots els obstacles amb què ens trobem al llarg del nostre camí professional, aquest any la Generalitat y les Universitats catalanes ens augmenten la matrícula de doctorat de 105 a més de 400 euros!

Aquesta mesura injusta i perillosa per a la supervivència d'una investigació pública i de qualitat a Catalunya és inacceptable.

Ens manifestem

Contra:

- L'augment del 280% del preu de matrícula
- La precarització dels investigadors

A favor de:

- La restitució dels 154 milions d'euros que la Generalitat deu a les universitats catalanes
- Una financiació digna de la Universitat pública

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat