Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
eleccions,una farsa
18 nov 2010
vot_útil.pdf
vot útil.pdf (501,47 KiB)
Ara més que mai ha quedat palesa la inutilitat de votar a un partit o a un altre, doncs tots els polítics no son més que titelles al servei de les grans èlits financeres. Els polítics es limiten a seguir els dictats dels més rics que són els qui realment manen decidint el que més convé als seus interesos sense consultar per res als ciutadans. Per encobrir aquesta dictadura està la farsa electoral. Els partits d´esquerres i de dretes volen fer-nos creure que són la representació de dues maneres oposades de fer política i s´enfronten entre ells pel bé del poble, fent creure a la gent que votant tenen poder de decissió per qué triomfi una o una altra forma de govern. Això porta a un joc que es va repetint cada cert període de temps. Quan en unes eleccions la dreta surt escollida, al cap de cert temps mostra el seu cantó més autoritari, carca i feixista i comença a ser impopular; aleshores apareix com a salvació l´esquerra volent convèncer que és amb els interesos del poble. Ho vam veure durant el govern del PP presidit per en Aznar. Va haver-hi una vaga general, la gent va sortir al carrer a manifestar-se contra la guerra d´Irak i per esclarir la veritat sobre l´atentat de l´11 de març a Madrid. Per acabar amb les mostres de descontent, sorgí el PSOE i Zapatero per calmar a la població i actuar d´apaga-focs pel bé del sistema capitalista. Molt semblant amb el que va passar als EEUU , a on els ciutadans s´estaven afartant del feixisme de Bush, llavors va sortir elegit Obama, el primer president negre de la història dels EEUU perqué es pensesin que alguna cosa havia de canviar i acabessin les protestes.
En governar l´esquerra, goberna de la mateixa manera que la dreta, amb lleis repressives, polítiques anti-obreres i retallades socials, demostrant que no està pel benestar de la població i decepcionant als qui els han votat, amb això van aplanant terreny a la dreta per a les pròximes eleccions i tornada a començar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: eleccions,una farsa
18 nov 2010
"La "democracia" representativa és la democràcia feta inofensiva per l'Estat modern".

John Dunn

Doncs això, que un sistema en el qual governa una minoria, sigui un o siguin 100, és una oligarquia i dir-li democràcia només és un truc de les elits per intentar legitimar-se davant de la població. Recuperem el vertader significat de democràcia, la gestió directa del poder per part de tots els ciutadans i ciutadanes!
vota idiota
18 nov 2010
escolta l´audio
Sindicato Sindicat