Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
No votis!, abstenció activa!
17 nov 2010
Ja tornen a ser a aquí, els polítics!!
psicosis.jpg
CNT.jpg
Novament som testimonis de com s'omplen els nostres carrers de Propaganda electoral o com els polítics s'interessen per nosaltres, venint-nos a visitar, quan mai ho havien fet. Com desde els mitjans de (des)informació els poítics ens bombardejen amb promeses que ells mateixos/es es creuen, per tal de mantenir la seva poltrona o aconseguir-ne de noves.

Aquesta democràcia és una gran mentida, delegar en els polítics cada quatre anys l'organització de la societat, no és participatiu. No creiem en la representació, nosaltres ens representem a nosaltres mateixos/es ajudant-nos uns als altres mútuament, ens organitzem als nostres sindicats des de la base, de forma assembleària, sense professionals de la política. Nosaltres apostem per l'autoorganització des de la base, de forma assembleària, sense professionals de la política que parlin i decideixin per nosaltres.

En aquestes eleccions es presenten nombroses candidatures, algunes amb representació parlamentària i altres amb possiblitats d'entrar al parlament per primera vegada. Anem a repassar ràpidament algunes d'aquestes llistes:

-CiU: Partit nacionalista conservador, representant de la classe mitjana i alta del nacionalisme català. Va governar durant 23 anys amb la figura carismàtica de Jordi Pujol, van realitzar una política lingüística favorable a la llengua catalana, però no van tenir manies en especular i destruïr part del territori (tant que diuen estimar-lo) en nom del desenvolupament econòmic i amb nombrosos casos de corrupció que van sortir a la llum, com el cas Banca Catalana, cas Treball-Pallerols, cas Turisme i cas Javier de la Rosa. Actualment s'acusa que Ferrovial pagava a Fèlix Millet per aconseguir que li adjudiquessin obres públiques, amb la implicació de membres de CDC i la Fundació Trias Fargas. També l'ex-conseller de finances, Macià Alavedra i l'ex- secretari General de la Presidència, Lluís Prenafeta han estat detinguts fa pocs mesos per desviar diner negre a operacions urbanístiques a Santa Coloma de Gramanet, Badalona i Hospitalet.

-PSC: El PSC també s'ha vist esquitxat pel cas Pretòria, concretament l'Alcalde del PSC, Bartomeu Muñozs, el tinent d'Alcalde d'Urbanisme, Manuel Dobarco i l'exdiputat Luis Garcia. Es tracta d'uns terrenys que els veïns volien veure convertits en equipaments i que van ser subhastats per 12 milions a una empresa que al cap de poc temps els va vendre per 48. Els acusats hi van guanyar importants comissions, el PSC també s'ha vist esquitxat per casos de corrupció a Ciutat Vella.

Aquest partit a més ha aprovat la reforma laboral que redueix les indemnitzacions per any treballat, abarateix els acomiadament, posibilita que les empreses amb “problemes” es saltin els convenis col·lectius i obre l'àmbit d'acció de les ETT al sector públic i la construcció. El PSC-PSOE porta més de 30 anys traïnt i mentint a la classe treballadora, desde els Pactes de la Moncloa, l'entrada a l'OTAN i la legalització de les ETT, a aquesta nova reforma laboral.

-ERC: Desde la conselleria d'Educació, no han deixat de criminalitzar el moviment contra Bolonya, hi han donat suport a aquest pla, sense que es realitzés cap referèndum (tant que els hi agrada parlar de referèndums) als estudiants.

-ICV-EUiA: Iniciativa per Catalunya desde que ocupa la Conselleria d'Interior s'ha dedicat a perseguir els moviments socials, no ha dubtat de fer servir els mossos per reprimir els estudiants que protestaven contra Bolonya (EEES) ha perseguit i empresonat la disidència (cas Núria Pòrtulas), i ha augmentat la repressió contra el moviment okupa. Mentre estaven a l'oposició donaven mostres de solidaritat cap aquests moviments, un cop en el poder s'han tret la mascàra, aplicant la força contra tot allò que es mogués a la seva esquerra, com feien els seus hereus del PSUC.

PP: Partit que igual que C'S proposa dividir els nens en escoles o classes segons l'idioma, sense tenir en compte la divisió social i el conflicte que podria generar aquesta mesura. El PP representa el franquisme reconvertit en democràcia i la dreta més neoliberal que acabaria per privatitzar els pocs serveis públics que encara queden. La candidata del PP a més, està fent un discurs xenòfob i demagòg per tal de no perdre vots cap a PxC.

Altres partits que es presenten són els de l'anomenat independentisme transversal, com Solidaritat Catalana (amb possiblitats d'entrar al Parlament) i Reagrupament. En realitat aquesta transversalitat és totalment falsa, són partits de dretes i independentistes; sectors empresarials que creuen que amb la independència hi sortirien guanyant. Solidaritat Catalana no respon com invertiria aquests guanys, per privatitzar i fomentar la competitivitat o per enfortir el sector públic. Podem preveure com seria la Generalitat amb SCI, si fem una ullada als casos de corrupció als quals ha estat implicat Joan Laporta: Cas Ukbekistan, miniestadi, Can Trabal i Viladecans. Reagrupament ¾ del mateix, Carretero ja ha deixat anar que el primer que faria al proclamar la independència seria parlar amb el Vaticà i EUA (no seria una mesura gaire “transversal”).

No havent-ne tingut prou amb la propaganda electoral, ahir un company del sindicat, va ser victíma de la secta stalo-fatxa UCE (Unión Comunista de España), que sense cap tipus de respecte i abordant-lo li van oferir un dels seus pamflets anomenats “De verdad” (més dogmàtic ja no pot ser el nom) on posen com a exemple de personatges d'esquerra (??!) i patriotes a Ibarra i Rosa Díez o es dediquen a anar a manifestacions contra el terrorisme de la maneta de Falange. El company li va dir que era de la CNT i que no li interessava i l'individu en qüestió li va dir que calia organitzar-se (com si la CNT no fos una organització), li va contestar que ell ja estava organitzat però amb ells no i va aconseguir treure-se'l de sobre ràpidament. Vigileu amb aquestes grups perquè normalment es posen al costat de les estacions per buscar noves victímes, que el seu pamflet infumable val diners ho deixen pel final.

Ja comença a ser hora de desmuntar tota aquesta farsa electoral. No podem deixar-nos governar per ningú i encara menys per persones i partits polítics que no ens representen, que la majoria de nosaltres no els ha escollit. És hora d'organitzar-nos de plantar cara als nostres problemes, ho pots fer a la CNT, a no sé que pensis que portem cua i banyes i ens dediquem a assaltar convents, som uns utòpics,etc (pots passar per qualsevol dels nostres sindicats i potser comproves que no és així); sinó, ajuntat amb altres persones que pensen com tu o organitza't a llocs on poguis decidir de veritat, fés-ho per dignitat, és hora de plantar cara a tanta corrupció i mentides.


SI NINGÚ TREBALLA PER TU, QUE NINGÚ DECIDEIXI PER TU!
Mira també:
http://sabadell.cnt.es
http://cnt.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No votis!, abstenció activa!
17 nov 2010
VOTA ESCONS EN BLANC!
Re: No votis!, abstenció activa!
18 nov 2010
Aquí la solució :

www.radiopica.net/politicara
Re: No votis!, abstenció activa!
18 nov 2010
Amb la CORI al parlament hi vaig CALENT!!
Re: No votis!, abstenció activa!
18 nov 2010
Volem follodroms!! i pollografs al parlament!
Re: No votis!, abstenció activa!
18 nov 2010
Quina manca d'imaginació.

A mi em sembla poc llibertari donar ordres -"no votis"-. Que cadascú faci el que vulgui. Ja som grandets.

Salut i Anarquia.
Re: No votis!, abstenció activa!
18 nov 2010
Tranquil que no et direm antianarquista o que t'alies amb la dreta, com fan els esquerranistes que defensen el vot. No´t'ho has de prendre com una obligació sinó com una recomanació davant la far$a electoral.
Re: No votis!, abstenció activa!
20 nov 2010
Grácies per no votar! Jo votaré PxC.
Re: No votis!, abstenció activa!
20 nov 2010
Tu ets el típic esquerranista, que diu que si no votem, l'extrema dreta avançarà. L'extrema dreta se la combat amb arguments, al treball, al carrer,etc, no amb polítiques nefastes de suposats esquerranistes.

Si votes, no et queixis!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more