Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Trinxen una parada de la Falange a Barcelona
16 nov 2010
Uns joves antifeixistes també agredeixen un membre del partit d'extrema dreta.
La Falange Española de las JONS no ha començat amb bon peu la campanya electoral. Aquest diumenge una vintena de joves antifeixistes van trinxar la parada que havia posat la formació falangista a la confluència entre l'avinguda Meridiana i el carrer Aragó al districte de Sant Martí-el Clot de Barcelona i van agredir un membre del partit ruixant-lo amb un esprai d'autodefensa i colpejant-lo al tòrax.

La ràpida actuació del dispositiu de seguretat de FE-JONS i la celeritat amb la qual va intervenir la Guàrdia Urbana van evitar que els enfrontaments anessin a més i que els joves marxessin corrents cridant consignes contra el feixisme. L'agredit va haver de ser traslladat en ambulància al centre mèdic més proper, on li van diagnosticar lesions lleus.

La policia ha informat al partit que ja han identificat els agressors i ha notificat que la fiscalia actuarà d'ofici contra els joves antifeixistes. Amb tot, tant la Falange com l'agredit presentaran denúncia per evitar que es tornin a produir incidents durant les dues setmanes que queden de campanya després d'aquesta estrena accidentada.
Mira també:
http://www.naciodigital.cat/noticia/19786/trinxen/parada/falange/barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Trinxen una parada de la Falange a Barcelona
16 nov 2010
Ni un paso atrás!
Falange y policia la misma porqueria!!
Re: Trinxen una parada de la Falange a Barcelona
16 nov 2010
Uns feixistes que han tastat la propia medecina.

I per aquells que facin servir l'argument de la llibertat d'expressió dir-los que la llibertat d'expressió sols és vàlida per aquells que la respecten. La ultradreta no respecta, sols fa apologia de la violència aprofitant la superioritat númerica i al impunitat que els atorguen els cossos repressius i el sistema judicial, que sempre troba la manera de minimitzar al grabetat de les agressions feixistes.

Recordeu que hagueren fet ells si encara manessin: 2 trets al cap!
Re: Trinxen una parada de la Falange a Barcelona
16 nov 2010
com tolerar a l'intolerant??
Re: Trinxen una parada de la Falange a Barcelona
16 nov 2010
menos mal que se ve alguna buena noticia de vez en cuando. todo el apoyo para los que llevaron a cabo la accion y lastima por aquellos a los que les vayan a encasquetar este marron.
Re: Trinxen una parada de la Falange a Barcelona
18 nov 2010
Els comentaris que Indymedia m´ha esborrat aquí són en els que descobreixo que a.c.a.b. és un policia nacional (cobrant extra per el cni). També comentaba la possibilitat seriosa de que l'agressor fos un agent, un secreta infiltrat entre els antifàs i que per això en l'agressió utilitza técniques de tortura policials de les que no deixen marca (esprai de pebre, cop al tòrax). Si és així, el que está intentant la policia nacional (el c.n.i.) amb els infiltrats és crimilitzar-vos per portar-vos al terreny que ells volen: que anarquistes i independentistes acabin tornant-se terroristes com abans.
Suposo que és difícil identificar a policies secretes (que poden tenir 18 anys o inclús de 16 endevant) peró el que es més fácil és identificar un fals vegà. No hi ha més que mirar-li al calçat. Com molts c.s.o.´s tenen menjadors vegans, si hi han participants que fan creure que són vegans peró porten calçat no vegá, ja podeu sospitar que està anganyant i que potser és un secreta.

Independència i veganisme.
Sindicato Sindicat