Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
kafeta pro-gimnas l cso laforsa
12 nov 2010
kafeta pel taller de muay thai
cartell.jpg
dissabte 13 de nov kafeta pro gimnas a laforsa.

20h: passi de video de combats
video d'actitud antifascista
"col·lectiu antifeixista rus"
23:30h. concert amb red bruts
a ala 1h dj
kule,jau, munyi,patxeko i ignacid

This work is in the public domain

Comentaris

Re: kafeta pro-gimnas l cso laforsa
12 nov 2010
Una reflexió companys de bon rotllo: Em sembla perfecte promoure l'autodefensa als nostres espais, però fer propaganda de certa estètica agressiva perquè si no em sembla massa coherent amb les nostres idees, es podria fer igual l'activitat i els videos i imatges passar-los als entrenaments si es que són d'utilitat però això em desagrada profundament...
Re: kafeta pro-gimnas l cso laforsa
13 nov 2010
Grups suposadament antifeixistes amb tècniques marcials de grups neonazis.
Més valdria que aprenguessin ball de bastons que és un art marcial català i que almenys els serviria per contrarrestar atacs d'antidisturbis.
Re: kafeta pro-gimnas l cso laforsa
13 nov 2010
Ni tekno,ni macarres,ni camells als cso's.
Re: kafeta pro-gimnas l cso laforsa
13 nov 2010
Ni tekno,ni macarres,ni camells als cso's.
Re: kafeta pro-gimnas l cso laforsa
15 nov 2010
per qué no hi aneu i els hi dieu a la cara tot això? molt boques és el que hi ha
Re: kafeta pro-gimnas l cso laforsa
15 nov 2010
Quina txorrada!
A mí em va entrenar a arts marcials el preparador físic de la Fura dels Baus. Especialment tècniques per a l'alliberament de segrestats. He inventat un fotimer de tècniques marcials (tot i que no en practico cap). Jo sí, puc crear un art marcial a partir de la sardana, el ball de bastons i els castellers. Però crear un art marcial és una feina, un treball. Per què els hi he de regalar res? qui m'asegura que no utilitzarien aquestes tècniques marcials per fer mal a innocents? Fa deu anys vaig idear tècniques marcials per a enfrontar-se manifestants contra antidisturbis. Però el que va passar és que com que els antifa no em van fer cas, són els mossos els que es van apoderar d'algunes d'aquestes tècniques. Ho sé perquè a la tele he vist mossos practicant-les contra manifestants. Són técniques realment eficaces. Per exemple, el casc que duen els antidisturbis que té per redera com una visera que tapa el clatell, aquesta visera és un punt feble perquè és molt fácil agafar-la per redera y tirar fort per fer caure a l'antidisturbi.
Puc perfectament preparar físicament un exèrcit d'alliberament popular. Però en realitat em sembla bé que els ocupes es deixin dirigir per policies nacionals secretes infiltrats que els diuen quins aparadors han de destruir on s'han de fer les barricades,... o inclús els secretes infiltrats els diuen quin local han d'ocupar.

Quan els c.s.o's, plataformes, grups llibertaris, maulets,... vulguin fer seriosament una revolució popular per prendre la Generalitat i declarar la independència, que vinguin i m'ho diguin. Però si els ensenyés técniques que no farien servir, els mossos farien les contratècniques i aprofitarien les tècniques en qualsevol manifestació.
Re: kafeta pro-gimnas l cso laforsa
16 nov 2010
això de front d'alliberament terricola deu ser un error oi? més aviat és front d'alliberaament marcial, o millor MARCIÀ. Carallot!
Sindicat