Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
13N - Manifestació: Ni reforma laboral, ni "pensionazo", ni retallades: CAL UNA ALTRA VAGA GENERAL!
12 nov 2010
NI REFORMA LABORAL, NI "PENSIONAZO", NI RETALLADES: CAL UNA VAGA GENERAL! l'Assemblea de Barcelona convoca una manifestació massiva el 13 de novembre a les 18h a pl. Catalunya (BCN).
13_nov.jpg

Els treballadors i treballadores no hem generat la crisi... per tant, no l'hem de pagar!

Els governs, després d’haver salvat la banca amb diners públics, volen que els treballadors i treballadores paguem el compte. Per aquest motiu engeguen polítiques regressives que suposen un atac a les condicions de vida de les classes populars, a la vegada que defensen els interessos dels rics i poderosos. Des de l’Assemblea de Barcelona volem deixar clar que no estem d’acord amb les politíques de retallades i que tenim alternatives. Per tant exigim:

- La retirada de la reforma laboral que només afavoreix als empresaris, abarateix l’acomiadament i redueix la negociació col·lectiva.

- La defensa del sistema públic de pensions, la derogació de la congelació pel 2011, així com l’increment de l’edat de jubilació i l’increment del període de càlcul.

- La derogació del decret que retalla els salaris dels treballadors i treballadores dels serveis públics.

- Exigim un canvi en la política econòmica i laboral que passi pel repartiment del treball i la riquesa.

- L’increment del salari mínim interprofessional.

- La fi de les subvencions a la banca.

També volem aprofitar per anunciar-vos que hem substituït el blog per una nova web de l'Assemblea de Barcelona que podeu visitar clicant aquí. Alhora ens hem iniciat la nostra presència a Facebook i pròximament a Twitter i Youtube.També volem aprofitar per anunciar-vos que hem substituït el blog per una nova web de l'Assemblea de Barcelona que podeu visitar clicant aquí. Alhora ens hem iniciat la nostra presència a Facebook i pròximament a Twitter i Youtube.

targetsassemblea10x17_13nov1.jpg
Mira també:
http://www.assembleadebarcelona.com
http://www.facebook.con/profile.php?id=100001764098645&v=wall

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat