Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Programació de LaTele
11 nov 2010
Estimatxs tele-pecadors….! Les ones radioelèctriques i les del ciberespai encara tremolen. Amb l’aterratge del pontífex a Barcelona, LaTele d’OkupemlesOnes ha estat amb les mobilitzacions de la ciutat. Aqui la programació d’aquesta setmana (amb papa i sense).
- Especial pel Papa:
Des del programa Zienzia i Zpiritu: nani l’exploradora baixa de nou al planeta terra i assisteix a la mani de diumenge contra la visita del Papa. ” los peregrinos agresivos nos juntamos para expresar que este Ratzinnger no nos da buena honda y que tiene que solucionar mucho en su Vaticano antes de dar lecciones de honestidad, fe y toda la palabreria barata con la que llenan los periodicos del mundo“

- Video de les primeres protestes contra el papa del dijous passat (video de Librered.net)

-Mentre la plaça sant jaume olorava a ràbia, a la plaça de la catedral s’hi celebrava una missa. Aneu amb compte mentre la sentiu! No apta per persones sensibles… ouf !!

- Video “coñunudo!”, ideal anàlisi dels gèneres amb la nostra estimada sociòloga Silvi. Aquest treball fet dins una assignatura d’educació social UB, ens ha semblat excel·lent per aquesta programació. Va per vosaltres ratzingers!

SÀHARA. No t’oblidem
- Concentració a BCN pel Sàhara: Video de la concentració feta el dilluns 8 de novembre en solidaritat amb el poble Saharaui i contra l’assetjament de l’Estat Marroquí contra el campament.

- Els/les Saharauis assetjats/des (versió en castellà): Vídeo on s’explica la situació al camp de resistència Saharaui. Fet el 24 d’octubre. Hi ha 4 videos més on es pot veure el panorama al campament, les forces armades i el mur, les reivindicacions i la seguretat interna (alguns d’aquest són en francès).

- Sahara Vídeo-Panoramica del campament desallotjat.


LA VIDA MÉS ENLLÀ DEL PAPAMOBIL

- Grabació del 12 d’octubre’10 a Barcelona: Video-reportatge de Victor Jara TV sobre la manifestació antifeixista a Barcelona.

- Interessantísima presentació del llibre “Que pagui Pujol” per Joni D, sobre els anys 80 a Barcelona. Perquè portar cresta no era una moda.

- Oxars 2010 : Video-Reportatge de la gala dels Oxcars realitzada a la Sala Apolo de Barcelona el Dijous 23 d’octubre de 2010.

- Acció Antipatriarcal a Igualada. Video d’una acció contra la visita del Papa a Igualada.

- Concentració Antifeixista a L’Hospitalet contra PxC: El Dissabte 23 d’octubre el partit ultradretà de PxC feia minting a L’Hospi i varia gent i col·lectius van trobar-se per mostrar la seva repulsa al feixisme.

- Korneyà Contra els abusos de poder: Video de la jornada feta a Cornellà contra els abusos de poder.

La visita va costar 700.000 euros. Fem números? Nosaltres amb 6.000 euros ja podríem emetre en TDT…!! I això sí que tindria rebombori mundial!!!

Gaudiu d’aquesta programació: amb els Oxcars, les mobilitzacions contra el Papa, les mobilitzacions pel poble saharauí, i un llarg etcètera…

Ens podeu trobar a la plaça del Sol número 19-20 baixos (Infoespai) !!! Salutacions a totx!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Programació de LaTele
11 nov 2010
us deixeu el millor video de la programació:

-La MAMA vs El PAPA -    

Escopim sobre la cara del PAPA de Roma i tot el que representa i li dediquem humilment aquest video. Si algú li molesta o se sent molest també li dediquem.

http://blip.tv/file/4364266
Re: Programació de LaTele
11 nov 2010
a banda d´aquet petit resum la nova programacio esta composada per 40 videos nous aixi que animem a que vos conecteu al canal 52 uhf y la vegeu completa, tambe la podeu veure a okupemlesones.org
Sindicato Sindicat