Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Noves movilitzacions en defensa dels saharauis
09 nov 2010
CONTINUEM LLUITANT! CONCENTRACIÓ DIJOUS 11 DE NOVEMBRE a les 19.30h. DAVANT DEL CONSULAT GENERAL DEL MARROC
Després de la brutal intervenció per part de l'exèrcit marroquí a la ciutat de l'Aauin, de la brutalitat amb la qual han actuat per desallotjar el Campament de Gdeim Izik, i la situació actual als carrers de l'Aaiún, no ens podem quedar ni quiets ni callats.

Contra el bloqueig informatiu i contra els intents del govern de Marroc per silenciar la veu dels sahrauís i amagar la massacre que les autoritats marroquines estan duent a terme contra els i les sahrauís dels Territoris Ocupats del Sàhara Occidental!

Perquè el govern d'Espanya assumeixi la seva responsabilitat!

Trobem-nos un cop més davant del Consulat General del Marroc, al carrer Diputació 68-70 de Barcelona.

Llibertat per al Poble Sahrauí!!!

No els deixem sols!!!!!
Mira també:
http://www.acaps.cat/
http://salvemcanricart.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Noves movilitzacions en defensa dels saharauis
10 nov 2010
Alla nosaltres, i dic nosaltres, perque ara per ara Catalunya esta sota el jou de castella o espanya, no hi hem de fer res, que s'espavilin com puguin. Quan ha sigut el Sahara un pais? Mai. Un germa gran, va estar a "Villa cisneros" complint amb el servei militar, l'any 72 o 73 no recordo. No va venir a casa en quasi 2 anys (no es que l'enyores massa tampoc) i a les seves cartes, ens explicava que tot aniria be si no fos pel polisario, escrivia. Quan els castellans varen marxar a corre-cuita, la provincia del Sahara, com s'anomenava, va pasar de patir d'un dia per l'altre, de la col-lonitzacio, als benefics efectes que te per la societat l'immigracio descontrolada dels moros del nord. Un immigrant es el teu amic, deien uns, avall amb les fronteres, deien altres que tenien pais propi. En fi que se'm calenta el vermut, que els vagi be, i mes preocupar-nos dels nostros problemes. Per cert amics cumbaias, demaneu als vostres amics "nouvinguts" del regne del marroc o argelia, aviam que vos diuen.
Re: Noves movilitzacions en defensa dels saharauis
10 nov 2010
Peeeep peeep pep, que tonto que ets..
Re: Noves movilitzacions en defensa dels saharauis
10 nov 2010
Nazi pep ves corrent amb el nazi anglada que feu bona parella ideologica i pot ser fisiologica i si foteu un suicidi pasional fareu un favor a la humanitat
Re: Noves movilitzacions en defensa dels saharauis
10 nov 2010
El que si caldria és també anar al consulat Francès i visualitzar que també tenen les mans tacades de sang. després a la delegació del govern escanyol, que també tenen culpa.
Sindicato Sindicat