Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : laboral
¿En qué se diferencia CNT de CGT?
08 nov 2010
¿EN QUE SE DIFERENCIA CNT DE CGT?
DESPUES DE UN GRAN NUMERO DE COMPARACIONES LA DIFERENCIA ESTA CLARA .EN EL CAMBIO DE UNA "G"POR LA "C".NADA MAS PUES A DÍA DE HOY CNT EST TAN PODRIDA Y LLENA DE BASURA COMO CGT ESO SIN COGER UN DURO DEL ESTADO.
AUNQUE DENTRO DE CNT SE PREFIERA DEJAR A LOS TRABAJADORES EN LA CUNETA, HAY GENTE HONRADA(O LA HABÍA PUES YA BAN QUEDANDO MENOS) .ESTE BLOG SIEMPRE A INTENTADO SER UN REFLEJO DEL CAMINO AL COMUNISMO LIBERTARIO.
PERO ¿QUE CAMINO VAMOS A SEGUIR CUANDO SINDICATO EN LA REGIONAL ANDALUZA NO SE DISTINGUEN EN LA PRACTICA DE LOS DEMÁS SINDICATOS QUE SE LLENAN LOS BOLSILLOS CON EL DINERO DEL ESTADO LES DA?
YA NO ES CÓRDOBA QUIEN SUS AFILIADOS TIENEN EN FACEBOOK AGREGADOS A TODA LA PLANA MAYOR DE IZQUIERDA UNIDA Y SE REÚNE CON EL SAT Y CGT.YA NO ES LA PODRIDA SEVILLA QUE TRAICIONO A LOS TRABAJADORES DE OCEANO Y POR ULTIMO LE RETIRO LA PROTECCIÓN JURÍDICA A UN TRABAJADOR POR PERTENECER A CNT CAMAS CUANDO ESTE TRABAJADOR PAGO DURANTE AÑOS SU CUOTA JURIDICA DE 2 EUROS MENSUALES,YA NO ES EL SINDICATO DE BARBATE QUE NO EXISTE ,MAS HALLA DE LA EXISTENCIA DE SU LOCAL. NI PEDRERA QUE PIDE APOYO A LOS EMPRESARIOS DE PEDRERA PARA LA HUELGA DEL 29-S,SEGUN ELLOS POR QUE EL COMUNICADO DE LA HUELGA FUE CONJUNTO CON EL SAT Y ELLOS REDACTARON LA NOTA¿DONDE ESTABA HAY LA MILITANCIA CENETISTA ?.
POR SI TODO ESTO FUESE POCO UN HECHO MAS UNA CONVOCATORIA EL 29-OC EN JEREZ .DONDE OS PASO LA NOTICIA PARA QUE QUEDE CLARO EN QUE POCO SE DIFERENCIA CNT DE CGT.

http://pacosalud.blogspot.com/2010/10/nota-de-prensa-el-sindicalismo.htm


BAJO LAS SIGLAS DE SINDICALISMO ALTERNATIVO SE REFUGIAN LO MISMO QUE EN LOS NO ALTERNATIVOS. LO ÚNICO QUE PUEDE CAMBIAR LA SITUACIÓN ACTUAL ES EL RESURGIR DE UNA CNT FUERTE UNIDA Y SIN INTOXICACIONES DE SINDICATOS VENDIDOS AL CAPITAL.PUES A DÍA DE HOY LA CNT EN ANDALUCÍA ESTA PREDESTINADA A CONVERTIRSE EN UN SINDICATO MAS LLENO DE LADRONES.FOMENTANDO LAS TRAICIONES Y EL DESHONOR SIENDO ESTO EL MAYOR ENEMIGO DE LA SOLIDARIDAD Y EL APOYO MUTUO.
Mira també:
http://caminoalcomunismolibertario.blogspot.com/2010/11/en-que-se-diferencia-cnt-de-cgt.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
08 nov 2010
Pot ser que la CGT i la penya de la CNT que sí vol fer feina intenten escriure sense faltes d'ortografia.

PD: Por si no lo entiendes, intenta escribir bien y después hablamos
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
08 nov 2010
si no ens hemsortirem així, no....
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
08 nov 2010
Això és propaganda escombraria dels sindicats talibans d'Andalusia i les cendres de la FAI que els hi dónen suport. Granada, Cádiz, Chiclana, Huelva i Motril.

Els indrets on precisament la CNT és més sectària, menys creix. I precisament als llocs on és més oberta com Cordoba, Férnan Nuñez, Sevilla, Pedrera, Jerez, Lebrija, és on està creixent.

Aquesta gent al no tenir feina es dedicar a despotricar i difamar els altres sindicats de la CNT, a fer llistes dels sindicats que es manifesten amb altres organitzacions, etc. Són els anomenats sindicats "tocapelotas".

Estan nerviosos perquè se'ls hi acaba el xollo, han intentat desfederar andalusia, paralitzar el congrés,etc. Però no han aconseguit res, és provable que intentin dinamitar el congrés, ja que al no convèncer a ningú, han de fer la pataleta.
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
08 nov 2010
Això és un article-troll... no feu cas als trolls. You know.
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
08 nov 2010
El que ha escrito esto es un marciano que explica los chistes fatal. Ni tan siquiera acierta en la diferencia de letras. Vamos, que para un nivel intelectual tan elevado, el resto del comentario cae por su peso. Igual que está cayendo la FAI, a la que ya nadie le cree sus cuentos de lobos.
A las personas nos cuesta aprender, pero al final lo hacemos, a veces hasta demasiado tarde.
A ver si en Barcelona toman nota y hacen lo propio con las dos CNT's, y acaban con esos agoreros que no permiten la unidad. Es hora de dejar el lastre, porque vienen tiempos difíciles y no podemos seguir de espaldas los unos a las otras.
Adelante lxs que luchan!
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
08 nov 2010
CNT si se diferencia, no solo de CGT sino de todos los sindicalismos a lo largo y ancho de la península Ibérica, sigue sin haber sindicalismo alternativo al anarcosindicalismo, ni siguiera Todos los que os dedicáis a vocear, estoy bien seguro, de que si o dedicáis hacer una labor constructiva, estaréis haciendo un gran labor a la clase trabajadora, en vez del estado, donde hay manzanas podridas hay que sácalas, pero primero hay qué mira. Y pese a quien le pese, que le pese, la CNT a lo suyo, Dios ni Estado ni Patrón, pues como dice un compañero afiliado al sindicato cnt, hay faena pero faena… SALUT. Ramsés
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
per a en "treballador": però si fas servir el "don`t feed the troll" el troll ha guanyat perque té la última paraula i pot entendre que li donen la raó.
respecte l`article tot queda clar en les dues primeres frases: la única diferència és una lletra. la resta de l´article no té sentit.
és com si fos una endevinalla que dona la solució com....

"per un camí VA CAminant una vaca. quin animal és?"
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
Que no zu enterai, joé.
La diferensia entre CNT y CGT é que CNT sinifica CaNuTo y CGT sinifica CaGaTe (de CáGaTe lorito).
Y tamién ar prinsipio la UGT ze yamaba OGT polque era Organisasiong Generá de Trabajadore, y la pronunsiaban OGeTe, pero como er nombre zonaba como er culo (ogete) le cambiaron er nombre y le puzieron UGT (de Unióng Generá...).
Y luego con la C.C.O.O. lo que pazó que ar prinsipio ze yamaba "COordinadora Generá Nasioná de Trabajadore Proletario Unío y Organisado Contra la Patroná Capitalista Explotaora", pero como er zecretario generá era tartaha empesaba a desí: "COooCOoocoordiiidiii...coordinaa..naadoodoodora Naaanaanaa... nassioo... sioo... nasiooo... nasioná ..." que ze pazaba tré hora pa desí el nombre y por ezo que le puzieron CCOO, ma que ná p´abreviá.
Viva er idioma andalú i viva andalusía independiente, joé.
É dixo, jozú. Y zi no: jata mare ea ea.
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
gracias al tarsan, unos pillan indemnizaciones millonarias del estado postfranquista a cuenta del patrimooonio historicoo y los otros, no...
Los de CGT pueden ir por la calle con la frente bien alta y los ultraORTOdoxos del sello de goma viven agazapados porque son una secta que se va escindiendo cada 2 x 3 ya que quienes la manejan quieren mantener su poder a cualquier precio!
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
El "escrito" es una verdadera basura no exento de vergüenza ajena. Cuando leo estos artículos me recuerdan a la cnt de los 90, Pero que nadie se engañe, la cnt actual no tiene nada que ver con estos impresentables, puede ir con la cabeza muy alta (no sólo la cgt), para nada somos ultraortodoxos, estamos abiertos, somos operativos, ganamos muchos conflictos laborales, ha habido un cambio de tendencia y queremos ser un sindicato, un anarcosindicato.
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
Hay sellos de goma en todas partes amigo, sólo debes abrir los ojos.
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
Cegeteros i ceneteros, unim-vos tots plegats, és el moment de fer un esforç conjunt i dur a terme una lluita social molt estesa. El que ve a continuació no són exigencies ni molt menys, però crec que la reconciliació arribaria amb alguns punts bàsics:
CGT, reconeixeu que teniu ninxols de corrupció a dins i purgueu-los, deixeu de banda les subvencions estatals i d'altres corrupteles.
CNT, d'acord que les eleccions sindicals són una mentida, però mentre UGT i CCOO s'hi presentin signaran convenis en la nostra contra. L'única manera d'impedir-ho és concorrer, no perquè ens ho creiem, ni molt menys, però si per bloquejar-los i per impedir que siguin una via de pèrdua de posicions i drets. Si mantenim la lluita al carrer, els comitès d'empresa quedaran desactivats i només seran reunions on els treballadors informarem de les nostres exigències als patrons.

Crec que si uns i altres sabeu fer un esforç no hi ha motius per a la divisió. Una refundació de la CNT, integradora de debò marcaria un abans i un després.
Aquest treballador us ho implora, plegats serem imparables. Si seguim com fins ara, estem condemnats al fracas de l'anarcosindicalisme.
Per això proposo que es faci una trobada, que cadascú marqui les seves línies vermelles i hi vagi amb intenció de renunciar a algunes coses o redireccionar-les cap a bé, com en el cas de les eleccions.
Totes dues organitzacions manteniu lluita al carrer, que això sigui el nexe d'unió i no pas el que passa als despatxos o els passadissos.
És només una opinió
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
'uniu-vos', tens tota la rao del mon. De fet aquesta unitat ja s'ha fet amb la CNT-(a), la CGT i Solidaritat Obrera als carrers, a les empreses i a les manis. El problema es amb la CNT 'oficial', que no es un sindicat de treballadors asalariats. Es mes a prop d'una FAI-FIJL anémica i desorientada, que mante les liturgies, els sagrats evangelis i els sacraments pero sense esperit de lluita obrera: només te la força d'unes sigles concedides pel veredicte d'uns jutjes franquistes que ells, de moment, no representen al carrer.
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
Pot ser veritat el que dius, però la teva manera d'expressar-te... vull dir que si ens expressem així uns dels altres, no anem enlloc. La darrera vegada que vaig preguntar a uns anarcosindicalistes ja vaig veure que aquestes "rencilles" existeixen per tot arreu (eren solidaritat i unió dels treballadors, escindits de solidaridad obrera potser..., l'escissió de l'escissió de l'escissió). Tampoc no cal expressar-se de determinada manera, això transpira en la nostra actitud.
No sé, per molt que tots tinguem raó en alguns aspecte i els altres també, el que ha de primar és la defensa de la llibertat i els punts d'unió són molts també (compareu-vos amb la resta dels sindicats, i ens animarem tots plegats). La nostra diversitat també és un punt de força important, aprofitem-la per millorar i per destruir el capital, no per voler ser millor que el veí.
Voldria que algun dia es convoqués per a un debat sobre com convergir, només volia dir això...
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
NI CONTESTEM ALS TROLLS
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
Si, la CNT Joaquin Costa i SO (amb tots els respectes per aquestes organitzacios) té molta més presència al món laboral que la CNT-AIT, aquí vols enganyar.

I això de que la FAI és la CNT jajaja, si precisament els sindicats faieros són els que estan cabrejats perquè estan en minoria i es dediquen a criticar els actes que fan els sindicats que es manifesten amb CGT i altres organitzacions.

Per la teva forma de parlar, ets un simple ressentit amb la CNT-AIT (tu sabràs perquè, però no és bo aquest odi). Si ets de la CGT, CNT-Joaquin Costa o SO, afortunadament hi han molts companys/es teus que valen la pena o si ets un troll, tampoc aconseguiràs crear mal ambient. Torna-ho a provar ; )
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
09 nov 2010
La CGT es la CNT. La CNT-AIT es una FAI+FIJL. Joaquin Costa es una red/xarxa de Ateneos. Soli una fase radical del movim[i]ent/o sindical. Les ide@s en accio/nes son irrefutables.
El moviment es demostra caminant.
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
10 nov 2010
No per repetir 1000 cops que la CNT és la FAI i la CGT la CNT, tindreu la raó. La CGT prové d'una escissió de la CNT-AIT, es diferencia sobretot per presentar-se a les eleccions sindicals, tenir alliberats i acceptar subvencions de l'estat. En moltes empreses és combativa i un exemple a seguir (per exemple TMB) en altres com la secció de banca, és un sindicat més.

Exacte, el moviment es demostra caminant i no diamant i dient burrades ; )
Re: ¿En qué se diferencia CNT de CGT?
10 nov 2010
Bé, jo no sóc cap troll ni cap afiliat de cnt, cgt o so. Soc algú que no està afiliat enlloc perquè aquest panorama no m'agrada. M'agradaria afiliar-me a una CNT que englobés tot l'anarcosindicalisme (totes les cnt, so, cgt) perquè d'altra banda cap d'ells m'agrada més que l'altre o em desagrada menys que els demés...
Sindicato Sindicat