Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Correllengua Eixample 2010
08 nov 2010
Aquest dissabte arriba el Correllengua a l'Eixample.
correllenguaEixample2010.jpg
Activitats del Correllengua Eixample 2010

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Correllengua Eixample 2010
08 nov 2010
Ui, l'esquerra hiper-radical-megaguai (EI, pels foranis) de l'eixample fa política movent la llengua...apa, nens de papà: a passar-ho bé amb la bicicleta!!
Si ni tan sols es un puto barri!!!!
Foteu una pena!!!

Eat the richt!!! I mourem tots la llengua!!!!
Re: Correllengua Eixample 2010
09 nov 2010
Gràcies pel teu suport amargat!
Re: Correllengua Eixample 2010
09 nov 2010
No, no és un barri, en són 2: sagrada família i fort pienc. I si a hores d'ara estan organitzats, no és gràcies a lumpens com tu, això segur.
Re: Correllengua Eixample 2010
09 nov 2010
Ja fa temps que aquests barris estan organitzats.... a la CEOE!!! I els fills dels papas son indepes i militen a l'EI, perquè això ara ja no sorpren a ningú????
Si el lumpen es l'unic que us pot quitar la son: visca el lumpen!!! Comte no entrin de nit a casa vostre!
Mou la llengua: Eat the rich!!!
Re: Correllengua Eixample 2010
09 nov 2010
Al districte de l'Eixample hi viuen més de 260.000 persones. Segons el nostre gran guru ddedissentir (únic garant de la puresa revolucionària i martell d'heretges i catalans) totes aquestes persones no poden jugar cap paper en cap projecte revolucionari perquè ja estan organitzades a la CEOE.

En aquest país només pot ser revolucionari qui no reivindica els drets de les nacions sense estat. Qualsevol defensa dels drets nacionals catalans és un símptoma inequívoc de ser un criptoconvergent, fill de papa i d'estar a la CEOE.

Us sona d'alguna cosa aquest discurs? Bingo! es diu Lerrouxime. i on va acabar Lerroux? Amb la dreta espanyola que va impulsar l'aixecament feixista!
Re: Correllengua Eixample 2010
10 nov 2010
No tinc ni idea qui va ser el tal Lerroux, ho sento, vaig anar a l'escola pública (no como la majoria de vosaltres). Si pots endevinar el futur, felicitats!! pero aprofita-ho i compra loteria de nadal...
Pel contrari no cal jugar a les endevinalles per veure on acabareu vosaltres (via CUP) i això fot molt de fàstic!! Utilitzar els mitjans autogestionats, com ara indy, per pujar per les escales fins als despatxos. I això no és vergonyós?? No és suficient amb els vostres mitjans o es que allà hi van quatre gats???
Vinga, aneu a fer una bicicletada pel centre de la ciutat, pels vostres barris, i no surtiu mai més!!! I ja podeu espavilar nengs, un dia, potser no massa lluny, vindreu vosaltres a viure als nostres barris i tranquils que us rebrem amb els braços ben oberts!!!
Re: Correllengua Eixample 2010
10 nov 2010
friso per llevig els teus comentaris. segueix si us plau, la resta seguirem treballant
Re: Correllengua Eixample 2010
10 nov 2010
[Correllengua Eixample] CANVI DE PROGRAMACIÓ

A les 14h actuarà Malakaton! Rumba i festa des del barri de Sants.

http://www.myspace.com/malakatonsants
Re: Correllengua Eixample 2010
10 nov 2010
ddedissentir, vàries coses:
(1) en relació a equiparar Sgda.FAmília i Fort Pienc a la CEOE??? Saps que a Sgda.Família el 52% de les famílies tenen dificultats per arribar a final de mes, hi ha més de 14.000 aturats (idescat)?

(2), d'altra banda, no et canses de fer de guardià de la revolució atent a qualsevol acte q s'aparti de la ortodòxia per apuntar-lo a acusar-lo de criptoconvergent, i acusar a 2 barris de classe mitjana d'estar organitzats col·lectivament a la CEOE, bravo.
(3)també et diré q ets u auto - proclamat defensor d'indymedia. A la gent d'indy li sembla bé aquesta informació. Com també les del conjunt de l'EI, o les de la CNT i CGT, la d'anarquistes de Chile i Grècia, o les de Rafael del Barco Carreras. Perquè hi ha gent que creu que a partir de la discrepància es genera discurs i es poden teixir -també- solidaritats...

D'altra banda res per sorprendre's d'aquest protosectari, dogmàtic fins al moll de l'os, que ataca a l'EI faci el q faci: a la vaga general i a l'11 de setembre, l'1 de maig i al correllengua. EN el fons ets un trist dogmàtic (i, el q és pitjor per a un dogmàtic lerrouxista guardià de la revolució com tu: amb un discurs simple i banal).

endavant amb el correllengua endavant amb els cantautors populars i amb la capacitat de crear teixit des de l'Eixample!
Re: Correllengua Eixample 2010
11 nov 2010
Resposta,
(1) Benvinguts a la classe treballadora!!!! Si això es cert es cumpleix allò que he escrit a l'altre post: al final vindreu a viure als nostres barris. Per cert, com soluciona un puto correllengua aquesta problemàtica???? m'ho pots explicar???

(2) No sòc cap guardià, però les vostres mogudes son quasi sempre un insult a les persones amb dos dits de front, com a la campanya proTV3. Son reaccionàries, feu bandera de la tradició i de la llengua un arma de lluita, molts cops sou purs feixistes desfilant pels carrers (11-S). No cal ser purista per veure en vosaltres una colla d'eskizofrènics perillosament patriòtes.

(3) La diferència es que la CNT, CGT i altres col.lectius son també autogestionats, ara bé, qué te d'autogestió la CUP?? Entens ara el meu cabreig?? No es pot funcionar d'una manera i utilitzar l'autogestió dels altres, i menys per fer propaganda d'un partit.

Bé, nens, ho sento si en cap moment us he fet pensar, no era aquesta la meva idea.
Re: Correllengua Eixample 2010
11 nov 2010
ddedissentir: no només ets un presuntuós ("ho sento si en cap moment us he fet pensar"), sinó q el teu discurs és monotemàtic i banal.

(1) L'objectiu del Correllengua NO és solucionar la lluita de classes, la pobresa i la precarietat. Per això hi ha altres fòrums, projectes i espais de lluita on l'EI hi participa, des de diades simbòliques (1 de maig) fins a vagues generals (29-s) o conflictes laborals (marxes d'aturats). I, per si no ho sabies, a part de la lluita estrictament econòmica, cal potenciar totes les lluites transversals. T'ho diré d'una altra manera: seguint el teu maniqueisme mecanicista: "Per cert, com soluciona les putes protestes contra el Papa aquesta problemàtica???? m'ho pots explicar???": doncs de cap manera, pq hi ha molts fronts de lluita simultanis.

(2) La campanya Pro-tv3? Perdona? reaccionari? Esquizofrèncis? Ets un idealista q no t'enteres de res, els fets concrets no entren en els teus prejudicis ja històrics. A tu te la pela quan l'EI participa en lluites amb immigrants el 12-o, o quan està al costat de la vaga general fent costat als treballadors, o amb les lluites de les LGTB...Tot això no ho registres, no entren en els teus prejudicis, pq ets un simplista determinista (irònicament, seguint la tradició marxista economicista) segons el qual lluites identitàries = feixisme. Brillant.

(3) perdona però no m'ho crec, aquestes crítiques les fas tant quan hi ha l'EI amb CUP com l'EI sense CUP, i són crítiques adreçades a continuar -per sort inútilment- el teu projecte de censura d'indymedai de tots els projectes q no coincideixen amb la teva visió de revolcuió pura.

i, finalment, felicitar tots els organtitzadors de l'acte: ocupar el carre, omplir-lo de contingut, festivament i lúdicament, però també reivindicativament, sempre és una bona notícia!
Sindicato Sindicat