Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Policia reté manifestants en contra la visita del papa
06 nov 2010
En aquests moments, els manifestants convocats per CGT a les 15:00 en contra de la visita del papa estan retinguts per la policia dins de la cafeteria Starbucks de Pça Catedral.

Pel que comenten els companys que estan allà, hi ha més policia que manifestants, reprimint la llibertat d'expressió i afavorint el poder i l'alineació.

Es demana la màxima difusió si ho creus convenient.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
06 nov 2010
A http://www.3cat24.cat/noticia/923486/barcelones/Els-Mossos-retenen-manif curiosament donen la mateixa informació sense ser manipulada.
Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
06 nov 2010
La policía libera a los retenidos, pero impide que se dirigan hacia la Plaza de la Catedral

17:15

La policía deja marchar a los retenidos, aunque se ha impedido que se dirigan hacia la Plaza de la Catedral. Los manifestante regresan a la sede de la CGT de Barcelona.

Los presentes marchan en manifestación hacia la sede del sindicato.

Casi dos horas han estado retenidos por la policía en plena calle, impidiendo cualquier movimiento de los mismos. Finalmente, tras negociar con las fuerzas represivas, se ha permitido que marchen hacia la sede sindical, aunque, como decimos, se les ha impedido ejercer su derecho a la protesta.

Pese al abuso, no habrán conseguido nada: habrá más actos en las próximas horas.


http://www.kaosenlared.net/noticia/fin-semana-protestas-contra-visita-pa
Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
06 nov 2010
L'estat policial espanyol, i especialment la facció catalana de l'imperi policial securitari espanyol, organitza una rebuda a l'estat policial vaticà. Vegeu la fila que fa el personatge, dins del carro blindat envoltat d'un núvol de guardespatlles amb trajos i ulleres fosques.
Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
06 nov 2010
http://www.acn.cat/acn/581477/General/video/CGT-Papa-Benet-XVI.html
Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
06 nov 2010
Qué mal estamos cuando no podemos o no sabemos hacer esa protesta mínima contra lo que rechazamos.Porqué no una cassolada contra el fascismo católico de Benet de las Hostias, qué pasa que ya no es fashion?
Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
07 nov 2010
la idea de retindre manifestants es meva i la vaig pensar per a un exèrcit però me l`ha robat la policia. menys mal que no han fet la segona part del meu pla que era detenir un a un a tots els manifestants de qualsevol manifestació després d'haver-los retingut tancant tots els carrers adjacents. i després un any de presó a tots els manifestants automàticament. la idea la vaig escriure al meu ordinador sense enviar-la a ningú. jo no tinc la culpa de que els serveis d'intel·ligència espiin el meu ordinador (i la meva vida).
vaig deixar d'escriure comentaris a indymedia perque va aparèixer un caníbal a un comentari sobre un menjador vegà. com no volia que els comentaristes i lectors de comentaris s'espantessin, l'endemà vaig deixar d'escriure comentaris i vaig escriure (per a mí) un pla fictici de cop d'estat a espanya i que espanya declararia la guerra a cuba per derrocar la saga castro i per a instal·lar a cuba llençaderes de missils nuclears apuntant contra el pentàgon, la nasa, la central de l´fbi, la central de la cia,...
però com que el cni (servei d'intel·ligència espanyol ) em segueix 24 hores al dia, per dissimular la meva idea a l'exèrcit espanyol (que també m'espia 24 hores al dia) el cni el que va fer va provocar poc després del meu escrit, l'accident d'avió a cuba morint tots els civils de l'avió. per això es publica la suposada mort d'un espanyol en l'atemptat del cni a cuba. en realitat el modus operandi es que van en parella, assessinen al pilot i al copilot i salten de l'avió en paracaigudes abans d'estabella-se. (ho havien fet altres vegades amb avionetes).

què és pitjor: que em distregui amb comentaris d'indymedia o que em dediqui a escriure per a mi plans que els serveis d'intel·ligència em roben per a fer mal a la població????
Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
07 nov 2010
Francesc, pobre gilipolles, ves a prendre la medicacio.
Re: Policia reté manifestants en contra la visita del papa
07 nov 2010
molt eloqüent dr. capdarròs.
la prova de que he encertat és que indymedia ha desplaçat el meu comentari per que no se'l donés importància doncs era el primer comentari de la "notícia".
indymedia és el que m'imaginava: una eina policial espanyola per controlar-vos.
la mateixa paraula indymedia és una paraula clau i l'han triat per IND Y MEDIA, és a dir DNI Y MEDIA, assenyalant als polícies nacionals infiltrats en c.s.o.'s i mogudes relacionades amb ocupes. aquests policies tenen l'ordre de dur DNI Y MEDIA en les manifestacions ("media" vol dir mitja és a dir, dur la cara tapada per no ser reconeguts per fotógrafs o càmeres en les manifestacions). al dur mitja y dni si són detinguts són inmediatament reconeguts per la policia i alliberats per tornar a la manifestació de crema de contenidors, destrucció d'aparadors, robatoris de botigues, crema de caixers,...).

de totes formes el meu comentari l´havia escrit per tots menys per a tú.
Sindicato Sindicat