Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Manifestació 7 nov. contra el Papa
28 oct 2010
L’Església Catòlica ens titlla de delinqüents, pecadores, assassines, bruixes... per ser dones i voler decidir sobre els nostres cossos i les nostres llibertats.
SÍ, SOM BRUIXES, SOM PECADORES, SOM DONES LLIURES!! MANIFESTEM-NOS CONTRA EL PAPA!
Cartell mani.JPG
Diferents col·lectius feministes ens estem reunint a Ca la Dona per a convocar una manifestació el proper dia 7 de novembre a les 11h a la Plaça Universitat de Barcelona per a expressar la nostra indignació i rebuig per l’arribada del Sr. Ratzinger a la nostra ciutat.
Sumant-nos a totes les accions que s’estan organitzant (com la manifestació del dia 4 de novembre per la Plataforma Jo no t’espero), les dones feministes volem denunciar específicament la misogínia, la negació dels nostres drets i l’estructura masclista i patriarcal de l’Església Catòlica. De manera insultant, el Vaticà, única teocràcia a Europa, ha arribat a considerar el sacerdoci femení “com un dels crims més greus de la legislació eclesiàstica”, comparant-lo amb la pedofília (el passat mes de juliol), i persegueix els grups que propugnen la igualtat de drets entre dones i homes a la institució eclesiàstica i a la societat, com les Catòliques pel Dret a Decidir.
La jerarquia catòlica i la seva visió heteronormativa i homòfobano contempla cap més sexualitat que la que no tingui per finalitat la reproducció... però no fa absolutament res per a castigar i deixar fora de la impunitat els membres de la seva comunitat que han comès delictes de violació i abús sexual, sobre tot en el cas de menors.
EL Vaticà s’oposa a l’exercici del dret a l’avortament lliure i gratuït, condemnant així a milers de dones al món als avortaments clandestins, que comporten màfies, inseguretat, múltiples efectes en la salut de les dones, si no és la seva injustificada mort. Així, el Vaticà va intentar impedir (i va aconseguir en part) els acords de la Plataforma d'Acció de la Conferència Mundial de la dona de Beijing (1995 i posteriors), i la Conferencia del Caire (1984) sobre el reconeixement dels dretssexuals de les dones.La seva oposició obscurantista contra l’ús de preservatius contribueix a l’extensió del VIH/SIDA al món, fent declaracions vergonyoses en països on és la causa primera de mortalitat.
L’Església Catòlica ens titlla de delinqüents, pecadores, assassines, bruixes... per ser dones i voler decidir sobre els nostres cossos i les nostres llibertats.
SÍ, SOM BRUIXES, SOM PECADORES, SOM DONES LLIURES!! MANIFESTEM-NOS CONTRA EL PAPA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació 7 nov. contra el Papa
28 oct 2010
i perquè no una mani conjunta?
Re: Manifestació 7 nov. contra el Papa
28 oct 2010
hay una concentración unitaria el 4, estaría bien coordinarse
Re: Manifestació 7 nov. contra el Papa
28 oct 2010
el dia 4 és de rebuig previ però el dia 7 serà el dia que ell i els seus fidels es passegin per barna.
Re: Manifestació 7 nov. contra el Papa
28 oct 2010
Millor que aixo amics cumbaias, potser vosaltres teniu algun conegut que visqui i tingui balco dintre del recorregut de la momia aquesta? Jo estic fent gestions i la pancarta preparada, diu aixi en lletres grans FUCK THE POPE, tant de bo pugui aconseguir fotrese-la a on la vegi. Quedo descansat per que si m'enxampen i em foten a la trena vos tinc a vosaltres que de ben segur montareu campanyes per la meva alliberacio.
Re: Manifestació 7 nov. contra el Papa
28 oct 2010
Amb tu muntarem campanyes d'execució troç de merda.
Re: Manifestació 7 nov. contra el Papa
28 oct 2010
POP = típic troll subnormal. no cal dir més.
Re: Manifestació 7 nov. contra el Papa
31 oct 2010
sembla que no us comuniqueu bé. "a" s'enfada amb "POP" perque "POP" s'emprenya amb en "PEP". però el que no ha captat "a" és que "POP" s'emprenya amb en "PEP" perque us titlla a tots de "cumbaias", és a dir de monitors d'esplai catòlics que canten el "cumbaià déu meu, cumbaiá,..." (cumbaiá ve de "come by here, my lord, come by here,..." cantat per esclaus negres surenys i per això sona "cumbaià" en comptes de "come by here").

la meva impressió és que les feministes enrabiades en realitat voldrien ser dones catòliques tranquiles no trasvalsades per la seva sexualitat. les monges viuen en pau, no es fiquen amb ningú i són solidàries amb els pobres i amb els malalts. són bona gent. i les dones catòliques casades tenen relacions amb el seu marit per amor i per a que del fruit d'aquest amor neixi una nova vida. això ès molt bonic.
d'altra banda els catòlics no impedeixen a dones feministes o masclistes que es fagin totes les palles que vulguin, que es prostitueixin, que es deixin follar per un gos o que tinguin una formosa relació lesbiana amb una amiga.
a mí m'agraden les lesbianas i les dones atractives que es fan palles i abans fins i tot m'agradaven les prostitutes. però tambè se apreciar la bellesa de la relació d'un matrimoni catòlic.
jo mataria al papa per els meus motius o per motius altruistes o perque es un exagent de la policia secreta de hitler. però el mataria sense
ràbia. insisteixo en que la ràbia feminista contra el papa em fa veure que en realitat aquestes feministes exaltades estàn cabrejades amb la seva pròpia sexualitat.

a més veig un conflicte: les dones feministes no poden ser veganes i avortistes o bé lluiten contra les matances d'animals però elles mateixes estàn disposades a matar els seus embrions.
Sindicat Terrassa