Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
25 oct 2010
5083153349_7ff30c1b82_b.jpg
El passat Dijous 21 d'Octubre al voltant de les 7 de la tarda, la Policia Municipal de Manlleu va presentar-se al domicili d'una Camarada de la nostra organització, sol·licitant la seva presència, cosa que va ésser impossible ja que en aquell moment es trobava treballant. Davant d'això, els agents de la Policia van explicar-li al seu pare que venien buscant a la seva filla per portar-la a comissaria a declarar sobre unes pintades, pel que el van requerir perquè un cop tornés de la feina es dirigís voluntàriament a comissaria, amenaçant que en cas contrari la portarien davant del jutge perquè tenien fotografies d'ella realitzant les pintades.
Ja que la nostra Camarada per motius de seguretat no es va presentar a comissaria, a la 1 de la matinada els agents de la Policia van tornar a personar-se al seu domicili, sol·licitant que els acompanyes immediatament a comissaria, ensenyant-li unes simples fotografies d'unes pintades. Donat que la nostra militant es va negar a acompanyar-los voluntàriament, els Agents de la Policia Municipal van intentar acoquinar-la amb l'amenaça de portar-la a declarar davant del Jutge.

Davant d'aquestes fets, únicament podem manifestar la nostra indignació i denuncia davant l'actuació de la Policia Municipal de Manlleu, actuant de forma totalment despòtica contra els militants comunistes, presentant-se a la matinada per unes acusacions completament arbitraries i faltades de prova i que en qualsevol cas no revesteixen cap tipus de gravetat o urgència com per actuar al encara actual estil feixista dels grisos. Com resa la vella cançó "Que volen aquesta gent, que truquen de matinada?"
Denunciem aquest tipus d'actuacions, que només persegueixen criminalitzar, intimidar i coaccionar als sectors més avançats de la classe treballadora juvenil, intentant aconseguir per la via repressiva el que no aconsegueixen amb l'adoctrinament ideològic.
Ens trobem en un moment d'especial duresa per la classe treballadora, on juntament amb els constants atacs que estem patint com a conseqüència de la crisi capitalista (reforma laboral, reforma de pensions, etc.) s'està augmentant brutalment la persecució, repressió i criminalització dels comunistes i els moviments socials, com ho demostren les detencions que s'estan realitzant a vaguistes del 29-S, el judici contra els nostres 3 camarades per participar a una manifestació antifeixista, així com nombrosos casos de repressió arreu de l'estat.
La repressió no ens aturarà, i continuarem lluitant fermament per acabar amb aquest sistema que porta inevitablement a la barbàrie si no se'l combat i se'l derroca per construir la societat sense classes: el comunisme.

PROU PERSECUCIÓ DEL COMUNISME!!!
ATUREM LA REPRESSIÓ!!!

ABSOLUCIÓ XAVI, ALBERT I JUANJO!!!
Mira també:
http://www.comunistes.org
http://www.cjc.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [KGB/GPU] Continua la repressió contra els comunistes
25 oct 2010
Uh! Qué susto!
Por un momento pense que ibais a denunciar los crimenes de vuestro bienamado Stalin, que se llevo por delante a diez millones de seres humanos: purgas, gulags, progroms, exterminios, genocidios... aparte de los 20 millones de rusos y rusas muertos durante la II Guerra Mundial por su cobardia e incompetencia:

Sus herederos de la nomenklatura y sus sucesores en el kremlin son ahora una elite de multimillonarios en un pais con 45 millones de pobres... ¡Impresionante, vuestra 'sociedad sin clases'!

Por no hablar de la decisiva influencia del pacto Ribbentrop-Molotov para que la Republica Española cayera derrotada, las checas y las matanzas de la GPU-KGB contra anarquistas y comunistas revolucionarios organizadas por el PCE de Comorera y por Estalin, etc.
Mejor los 'mossos' que los 'gossos'!
Re: [CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
26 oct 2010
No, tranquilo. Denuncian que son perseguidos por su super activismo político.

Vaya, que tienen un marronete por pintadas...uy, que peligrosos!
Re: [CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
26 oct 2010
Repressió... Comunistes... vaja, aixó em sona... no se per que...
Re: [CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
26 oct 2010
El que s'està denunciant és que probablement 3 antifeixistes comunistes acabaran a la presó acusats d'una falsa agressió a l'autoritat. El muntatge policiall és una absoluta vergonya i s'ha fet en base de la militància política dels acusats. Apart d'això ara es denuncia que també es persegueix als que se solidaritzen amb els acusats.

Quina desgràcia que algus anarquistes com l'últim comentari o el penúltim es mofin de la situació de repressió a Catalunya. És evident amb qui us esteu alineant.

Si no veieu la diferència entre la repressió a burgesos i nazi-feixistes que volien acabar amb la URSS i portar-la on és ara i la repressió per part d'aquests a les clases populars és que sou de lo més curtets.
Re: [CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
26 oct 2010
Solidaritat amb els encausats!!
Re: [CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
27 oct 2010
Ánims!! Això tot just ha començat, d'aqui a poc les coses es tornaran més negres encara. La repressió comença a extendre....solidaritat i ni puto cas als provocadors, son els mateixos que us varen visitar a la matinada.
Salut
Re: [CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
27 oct 2010
Aquests no són anarquistes, són pallassos que pululen pel moviment...per desgràcia n' hi han uns quants a tot arreu.
Re: [CJC/JCPC] Continua la repressió contra els comunistes
28 oct 2010
payasos, maybe, pero payasos-bufones que comentan la desnudez patetica del emperador: luego estan los payasos sangrientos, como Pinochet, Franco, Mussolini, Hitler... y vuestros bienamados Estalin o Pol Pot!
Sindicat