Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Zurich: L'Hotel Atlantis ha estat okupat als afores de Zurich
24 oct 2010
23 octubre 2010


Avui dia l'Hotel Atlantis, als afores de la capital econòmica de Suïssa, Zurich (molt rics) s'ha okupat. La ciutat està creixent, però els espais de l'habitatge assequible i autònom per experimentar les ànimes estan desapareixent. Es necessita espai per viure i desenvolupar-se totes les possibilitats dels éssers humans.


L'acció va ser suau i els policies no es van molestar tan sols en aparèixer. Sempre que el propietari no presenta una denúncia que no prendrà mesures. La companyia propietària del lloc és un hotel d'operació multinacional exploitant: Rosebud patrimoni SA, que posseeix també almenys un hotel a Brussel.les. Hotel Atlantis ha estat buida des de fa 8 anys i donarà origen a diversos grups que estan lluitant contra el sobrepreu, a través i per mitjà de la repressió i l'augment de comercialització cada vegada en una de les ciutats més riques del món. Si vostè té alguna experiència o informació sobre el patrimoni Rosebud SA, si us plau, comparteix amb nosaltres, pel que pot fer una imatge completa de les seves activitats. Els sospita des de fa algunes coses desagradables.


A l'espai Hotel Atlantis lliure esdevingut per a l'existència de diversos esdeveniments com exposicions i presentacions. Aquest lloc ofereix noves possibilitats de visionaris i produccions en teatre, cinema, dansa, literatura, debats i nous mitjans. Creem espais de treball oberts i laboratoris per inventar una creació. En els tallers que ens agradaria compartir i transmetre coneixements i experiències. Els visitants són convidats i trobar companyia, natura, esports, molta diversió per als nens i fins i tot de benestar com el lloc ofereix tot això.


Per ara, si us plau visiteu:
http://hotelatlantis.wordpress.com/


Atlantis

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Zurich: L'Hotel Atlantis ha estat okupat als afores de Zurich
25 oct 2010
Que bo el nom de l'empresa: Rosebud... com el trineu del poderosissim Sr. Kane...

Sovint els passa a aquests capitalistes que no acaben de percebre els significat de les ficcions i el que és una crítica en fan un modeld e comportament exemplar.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more